Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 14 prej 14
    krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

Për: Agim Çeku zyrtarizon kalimin në PDK

sa pa personalitet jane disa..sinqerisht eshte per te vjelle kur sheh njerez qe i ngjajne krimbave pa shtylle kurrizore..shqiptari e ka pase nje qike burreri bre .. duket se kohet e reja e zhburreruan dhe sinqerisht kam arritur ne perfundimin se shqiptari i ul breket dhe te thot '' he vema nje here vetem me jep nje sahan ta lepij ''...

gjithnje e me shume me forcohet bindja se e ashtuquajtura lufte ne kosove u be per interesa personale dhe familjare dhe asesi per lirine e popullit te kososves..

vdiqen burrat me personalitet..kan mbete krimbat pa shtylle kurrizore qe vrapojne sa ne nje sahan sa ne tjetrin..
    Ndryshuar për herë të fundit nga _MALSORI_ : 18-01-2013 më 08:50
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar Maska e Fehmikaciu
    Anëtarësuar
    11-01-2013
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,006

Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    sa pa personalitet jane disa..sinqerisht eshte per te vjelle kur sheh njerez qe i ngjajne krimbave pa shtylle kurrizore..shqiptari e ka pase nje qike burreri bre .. duket se kohet e reja e zhburreruan dhe sinqerisht kam arritur ne perfundimin se shqiptari i ul breket dhe te thot '' he vema nje here vetem me jep nje sahan ta lepij ''...

gjithnje e me shume me forcohet bindja se e ashtuquajtura lufte ne kosove u be per interesa personale dhe familjare dhe asesi per lirine e popullit te kososves..

vdiqen burrat me personalitet..kan mbete krimbat pa shtylle kurrizore qe vrapojne sa ne nje sahan sa ne tjetrin..
    Do të vie koha per ata njerz qe kan qenë në pushtet,dhe që jan në pushtet ,per vepra te tyre te ditura apo të paditura kur do të vlersohen dhe të maten ne peshoren e ndergjegjës kombetare, dhe ne fund edhe do ta bejn bilancin e llogarive,pastaj do te shperblehen per ato qe i kan dhuruar POPULLIT....e shperblimet do ti jap POPULLI dhe ZOTI.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-08-2009
    Postime
    193

Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin

si mendon ti ata qe luftuan per lirin e popullit pas fitores tja dorzonin celsat e pushtetit atyre qe benin sehir? levizja nga nje parti ne tjetren eshte normale ne demokraci.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-10-2009
    Vendndodhja
    larg
    Postime
    1,011

Ma mire do ta kishte pas ne Barcelon,Bayern ose

ne Manchester united

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •