Close
Faqja 4 prej 9 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 84
    i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730

Pėr: Kryqi ne qafe. Punonjesja e British Airways fiton gjyqin.

Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    edhe une keshtu e di. keshtu eshte edhe ne shumicen e vendeve europiane. nuk lejojne simbolet fetare ne vende publike, por nxenesit me kryqe ne qafe nuk i ndalon askush. po ashtu ato qe mbajne shami apo syrin e trete te hinduve.

p.s. ne itali ka kryqe kudo. ne shkolla, ne palestra, ne spitale etj.
    e vertet.........
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

Citim Postuar mė parė nga Diella1 Lexo Postimin
    Epo te krahasosh mbajtjen e nje kryqi ne qafe, qe ne fund te fundit prodhon vecse qytetare te bindur e te pergjegjshem me
    daljen nudo ne publik eshte kulmi
    them une.....

Ndersa, persa i perket faktit nese kryqi te mbron nga djalli, ne rradhe te pare Malsor, te kujtoj qe ketu eshte forumi i tolerances fetare, ku keto lloj gjerash merren si te ditura e te pranuara,,,,por me shume te them qe Nena e Zotit ne Mexhugorje e kerkon nje gje te tille per shembull, eshte porosi e zemres, amanet, ai kryq i mban syte e djallezuar 'out of target' - jashte shenjestre se e di se s'ka per te gjetur me shume ne ate njeri.....
    po mire moj djella pse nuk me lejohet mua te dal nudo ne publik.. te mbash kryq ne qafe eshte e ligjshme kurse te dalesh ne publik nudo eshte e paligjshme..a jane te dyja pjese e te drejtave te njeriut.pse njera u lejuaka e tjetra jo..diten qe une kam lindur nuk besoj se kam lindur me rroba..nese ty ta thote zonja megjugorje se ke lindur me rroba apo me kryq ne qafe ta thote gabim..pra une kam lindur lakuriq dhe rregullat shoqerore '' te british airways '' me detyrojne te vishem..pra a eshte dhunim i te drejtes sime..

fitorja e kesaj zonje ne gjykaten europiane nuk eshte kurgje e re..dihet mire se gjykata europiane apo gjykatat e te drejtave te njeriut shume shume here kan dhene vendime kontraverse..ky rast nuk eshte asgje ne krahasim me martesat i homosexualeve..ke ligjin e famshem '' bosman '' ne futboll qe e beri lemsh futbollin dhe penalizoj qindra e mijera talente neper kampionatet e vendeve europiane..

gjithsesi mire qe ka fituar kjo stjuardese pasi shpresoj te dali ndonje stjuardese qe ta hedhe sistemin ajror ne gjygj per ti lene te lira keto stjuardesa te na japin qumesht nga gjiri i saj kur te na pihet..ka lezet te kullosim syte dhe te na kaloje koha e udhetimit ne argetim..veq ishalla nuk del ndonjera te kerkoje te vishet si sorre e zeze me perqe dhe te na e shpife udhetimin..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga _MALSORI_ : 17-01-2013 mė 18:36
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar Maska e Diella1
    Anėtarėsuar
    07-03-2011
    Postime
    1,162

Po si more Malsor mund te krahasosh ato qe jane efekte te 'kryqit' - vetepermbajtja, pastertia, morali, me ato qe jane te kundertat e tij -anarkia, imoraliteti, konfuzioni, si mund t'i krahasosh te dyja, t'i vesh te dyja si 'te drejta' te njeriut, kur te dyja kane efekte totalisht te kunderta ne jeten e nje shoqerie?!!!!!!

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876

Citim Postuar mė parė nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    po mire moj djella pse nuk me lejohet mua te dal nudo ne publik.. te mbash kryq ne qafe eshte e ligjshme kurse te dalesh ne publik nudo eshte e paligjshme..a jane te dyja pjese e te drejtave te njeriut.pse njera u lejuaka e tjetra jo..diten qe une kam lindur nuk besoj se kam lindur me rroba..nese ty ta thote zonja megjugorje se ke lindur me rroba apo me kryq ne qafe ta thote gabim..pra une kam lindur lakuriq dhe rregullat shoqerore '' te british airways '' me detyrojne te vishem..pra a eshte dhunim i te drejtes sime..

fitorja e kesaj zonje ne gjykaten europiane nuk eshte kurgje e re..dihet mire se gjykata europiane apo gjykatat e te drejtave te njeriut shume shume here kan dhene vendime kontraverse..ky rast nuk eshte asgje ne krahasim me martesat i homosexualeve..ke ligjin e famshem '' bosman '' ne futboll qe e beri lemsh futbollin dhe penalizoj qindra e mijera talente neper kampionatet e vendeve europiane..

gjithsesi mire qe ka fituar kjo stjuardese pasi shpresoj te dali ndonje stjuardese qe ta hedhe sistemin ajror ne gjygj per ti lene te lira keto stjuardesa te na japin qumesht nga gjiri i saj kur te na pihet..ka lezet te kullosim syte dhe te na kaloje koha e udhetimit ne argetim..veq ishalla nuk del ndonjera te kerkoje te vishet si sorre e zeze me perqe dhe te na e shpife udhetimin..
    ato shembujt qe dhe ti jane komplet qesharake dhe nuk jane aspak pjese e "te drejtave te njeriut", sic po pohon ti.
    perkundrazi perbejne vepra penale...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga the admiral : 17-01-2013 mė 22:06
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

Citim Postuar mė parė nga Diella1 Lexo Postimin
    Po si more Malsor mund te krahasosh ato qe jane efekte te 'kryqit' - vetepermbajtja, pastertia, morali, me ato qe jane te kundertat e tij -anarkia, imoraliteti, konfuzioni, si mund t'i krahasosh te dyja, t'i vesh te dyja si 'te drejta' te njeriut, kur te dyja kane efekte totalisht te kunderta ne jeten e nje shoqerie?!!!!!!
    ky eshte kenveshtrimi jot moj djella..nga e nxore ti perfundimin se po pate nje kryq ne qafe qenke i vetepermbajtur , i paster dhe i moralshem dhe te dalesh nudo qenka anarki imoralitet e konfuzion..thua ti qe efekti eshte totalisht i kundert kurse une vazhdoj te theksoj se eshte e drejte e njeriut si te mbaje kryq si te dale nudo..ti nxjerr ne pah aspektin fetar por ne fakt ky aspekt nuk hyn fare ne kete mes..ndryshe ty te duhej te thoje se cdo shoqeri njerezore ka ca rregulla te vendosura me shekuj dhe qe ato rregulla ndryshojne nga njeri vend ne tjetrin..ne baze te ketyre rregullave rregullohet sjellja e njeriut ne nje shoqeri te caktuar...ke plot fise afrikane amerikane apo aziatike qe dalin nudo ne ambjentin e tyre publik por askush nuk ju thot gje pse dolen ashtu..ashtu e kan kulturen ashtu duan te dalin..pra pikerisht gjykata europiane e te drejtave te njeriut ne vendimet e saj dhunon kete te drejte njerezore te nje kulture te caktuar..heq kufinjt qe ndajne nje shoqeri nga nje tjeter dhe e ben lemsh muhabetin..
    nje shembull diella..shoqeria njerezore e nje fisi ne kinen veriore kan nje zakon qe kur vajza mbush moshen e pjekurise seksuale i japin nje dhome te veqante dhe ajo eshte e lire qe cdo te ftoje cilin djale qe te deshiroje vete dhe askush nga familja nuk nderhyn ne ate cka ajo ben..pasi ben qejf me te ne mengjes e perze nga shtepia..nese ngel shtatzene femijet ja rrit familja e saj dhe jane pjestare te trashegimise ne pronen e nenes..ja pra qe bota ka nje larmi te ndryshme shoqerore dhe ajo cka ty te duket e moralshme per nje shoqeri tjeter eshte krejt e pamorlashme dhe ajo cka te duket ty e pamoralshme dikujt tjeter i duket krejt e moralshme..gjykata e te drejtave te njeriut duhet ti kete parasysh keto diversitete e jo te barazoje gjithcka..edhe dicka ka harruar gjykata e nderuar..individualitetin e kompanise dhe injorimi i rregullave te saj..cdo kompani kur nenshkruan kontrate me dike i paraqet rregullat e saja dhe punetori e nenshkruan vetem kur ti mbushet mendja qe nuk cenohen te drejtat e tij..ndryshe pse duhet ta pranoje punen qe i eshte ofrua..duhej te thoshte flm nuk eshte pune per mua..kompanite e medha nuk e vrasin shume mendjen per keto gjera pa gjykata nuk mund te dilte kollaj nga ky vendim..

gjithsesi u zgjat kot ky muhabet pasi thjesht ekstremistave fetare do ju hyje ne pune..asgje me teper..pune e madhe pse nje apo 1000 sherbyese ne aeroplan mbajne kryqa apo gjysme hena..kujt i plas se cka ka ajo ne qafe apo ne nje vend tjeter..

ato shembujt qe dhe ti jane komplet qesharake dhe
    nuk jane aspak pjese e "te drejtave te njeriut"
    , sic po pohon ti.
    perkundrazi perbejne vepra penale...
    shpjegohu pam me qarte..pse nuk jane aspak pjese e te drejtave te njeriut..pse kryqi qenka pjese e te drejtave te njeriut dhe mosveshja apo dicka e tille nuk qenka e drejte e njeriut..
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876

Citim Postuar mė parė nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    shpjegohu pam me qarte..pse nuk jane aspak pjese e te drejtave te njeriut..pse kryqi qenka pjese e te drejtave te njeriut dhe mosveshja apo dicka e tille nuk qenka e drejte e njeriut..
    mos e banalizo temen. SERIOZISHT MENDON SE TE DALESH NUDO ESHTE PJESE E TE DREJTAVE TE NJERIUT???????
    ato qe permende ti jane akte te denueshme nga kodi penal i cdo vendi te civilizuar ore malesor.
    nuk mund te dalesh nudo, nuk mund te besh seks apo nuk mund te dh**** ne publik. e di kushdo kete gje.
    do qe ta shpjegoj une? shqyrto qindra raste vendimesh te gjykatave perendimore dhe e kupton vehte qe nuk eshte sic thua ti. se veprime te tilla jane te denueshme.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

mos e banalizo temen. SERIOZISHT MENDON SE TE DALESH NUDO ESHTE PJESE E TE DREJTAVE TE NJERIUT???????
    ato qe permende ti jane akte te denueshme nga kodi penal i cdo vendi te civilizuar ore malesor.
    nuk mund te dalesh nudo, nuk mund te besh seks apo nuk mund te dh**** ne publik. e di kushdo kete gje.
    do qe ta shpjegoj une? shqyrto qindra raste vendimesh te gjykatave perendimore dhe e kupton vehte qe nuk eshte sic thua ti. se veprime te tilla jane te denueshme.
    admiral..une e kam parasysh kodin penal dhe ate shoqeror..por te thuash se dalja nudo nuk eshte e drejte e njeriut e ke gabim..eshte nje e drejte e njeriut por qe per arsye shoqerore ajo eshte e kufizuar..kjo po..dhe une e thash ne shkrimin me siper qe shoqeria njerezore ka krijuar nje kuader ligjor dhe zakonor per keto gjera..bile kemi edhe rregulla te pashkruara qe shoqeria njerezore i rrespekton me fanatizem ..une e di qe jane te denueshme por mos harro se edhe homosexualizmi ishte i denueshem..por nuk eshte sot me..bile po behet lufte pikerisht nga keto gjykatat e te drejtave te njeriut te na shitet si kulture e larte shoqerore..edeh martesat midis te njejtit sex ishin te ndaluara me kod penal por ne shume vende tash se fundit ato jane te lejueshme bile edhe propogandohen me te madhe si e ardhmja e shoqerise..edhe nxjerrja e cicave ne publik ishte e denueshme ne amerike deri para pak kohesh kur nje zonje fitoj gjygjin kunder ketij rregulli ne rastin e ushqimit te femijes se saj ne publik..dikur ka qene e ndaluar puthja ne publik kurse sot quhet kulture e larte qytetare nje gje e tille..i solla keto shembuj per te thene ja cka bejne gjykatat e te drejtave te njeriut..kurgje nuk eshte kjo historia e stjuardeses se britishit ne krahasim me fenomene te tilla si homosexualizmi ..
    ja pra admiral qe kontraversiteti ne vendime te tilla eshte shume i madh..dikujt ja lejojne e dikujt jo..prite kur shume shpejt sjuardesat sorra muslimane te kerkojne te vishen me mbulese te koka deri te kembet ..dhe gjykatat nuk kan si thone po leme kryqin dhe nuk po leme hixhabin..nuk thuhet kot sipas vendit behet kuvendi..gjykata europiane doli me e zonja se gjykata britanike..perralla me mbret..

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910

Nese nje hostes fjala vjen aderon ne ndonje religjon me baze kanibalizmin andej nga Kongo, dhe mban ne qafe varur nje kafke te vogel humanoide, a do ta fitonte njesoj gjyqin?

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876

malesor, ke shume te drejte ne ato qe shkruan. shembulli i homoseksualizmit ishte shembull i perpikte. dicka qe dikur ka qene e ndaluar ndersa sot eshte futur ne sferen e "te drejtave te njeriut".
    shoqeria ndryshon. here per mire e here per keq.
    nuk do cuditesha nese per daljen ne publik nudo, apo per te berit seks ne publik te ndodhi e njejta gje qe ndodhi me homoseksulizmin.
    pra qe te futen edhe ato ne sferen e "te drejtave te njeriut".
    mirepo sot nuk llogariten si veprime te tilla. jane veprime te ndaluara.

ndersa per rastin ne fjalle:
    secili institucion ka nje rregullore te brendshme. qofte shkolle, fabrike, firme ndertimi, kompani ajrore etj.
    cdo person qe do punesohet per nje institucion, firmos nje kontrate ku nenkupton se do rrespektoje rregulloren e brendshme.
    nese ajo hostess ka firmosur ate kontrate, ka nenkuptuar qe do respektoje rregulloren e brendshme. nese kur ajo ka firmosur, kompania ka pasur ate rregull qe i ndalonte nepunesve te saj te shfaqinin simbole fetare, atehere ajo eshte ankuar kot, pasi nuk e ka detyruar kush te punesohej aty...
    mirepo ndoshta kur ajo eshte punesuar, kompania nuk e ka pasur ate rregull. ndoshta eshte rregull i vendosur me vone. atehere ajo ka komplet te drejte te ankohet...

njelloj eshte rasti i shkollave. disa shkolla kane si rregullore qe nxenesit te mbajne uniforme dhe te jene te gjithe njelloj.
    nese nje vajze muslimane deshiron te hyje ne ate shkolle, duhet te respektoje rregulloren e te mbaje ate uniforme (duke mos mbajtur shami).
    per ndryshe ka shkolla te tjera qe i lejojne nexnesit te vishen si te duan. shumica derrmuese.
    Vasudhaiva Kutumbakam

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anėtarėsuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Drejtesia po te ishte e drejt sic pohon, as kufohem e masakruar te Jezu Krishit nuk do ta kishte lejuar mbi kryē !

Kjo eshte njesoj sikur nje boshnjak nga srebrenica ta mbante kufomen e masakruar te vellait/motres/babait/birit/bijes ne qaf kinse per ta mbrojt kunder djallit

Faqja 4 prej 9 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •