Close
Faqja 3 prej 9 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 84
    MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876

Pėr: Kryqi ne qafe. Punonjesja e British Airways fiton gjyqin.

nje kryq plastik made in china mban syte e djallezuar "out of target"? apo duhet te jete druri? apo metali? apo dyhet te jete made in E.U? apo jane te gjithe njelloj?

do te te keshilloja (edhe pse ndoshta keshilla ime mund te mos jete e mirepritur), qe te mos shkruash gjera te tilla ketu, thjeshte per faktin qe ke nje nivel spiritualizmi mjafte me te larte se te tjeret (gje qe une e cmoj). mbetesh e pakuptuar dhe ne kete menyre i ofron te tjereve material per te qeshur dhe per sarkazem...
    Vasudhaiva Kutumbakam

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    Kete duhet t'ua thuash bashkesive myslimane harape te Italise, te cilet u ngriten duke shkumbezuar kunder kryqit neper shkolla duke pellitur se ajo "kufoma" e Krishtit ne kryq, traumatizonte femijet myslimane!!! Pastaj kur u pergjigjeshin se sipas vendit behet kuvendi e se sipas kuvendit ketu, Muhamedi eshte pedofil, shkumbezonin edhe me keq e madje vershonin me kercenime fizike!!!

As nuk e mare mundimin t'ia shpjegoj kujt te them te drejten. Duket qarte qe ata jane te verbuar pak me intereson si mendojne. Kujt nuk i pelqen te jetoj ne vende kristiane te kthehet ne vendin e vet. Me sa di une kristianet qe jetojne ne Arabi Saudite vriten po te kene edhe bibel mendo te kene liri te praktikojne besimin e vet. Perendimi i trajton bute keto ceshtje edhe i leshon pe atyre ku nuk i takon. E THEKSOJ KRYQI I KESAJ GRUAJE NUK PENGON, RREZIKON OSE OFENDON ASNJE! Per mua ofendim do ishte sikur kryqin t'ia vendosnin ne shtepit e veta ose ne xhamit e veta. Nese ti e praktikon besimin tend lirshem ashtu duhet ta praktikoj cdo individe.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga loneeagle : 17-01-2013 mė 16:02
    I LOVE GOD

j&g

Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    nje kryq plastik made in china mban syte e djallezuar "out of target"? apo duhet te jete druri? apo metali? apo dyhet te jete made in E.U? apo jane te gjithe njelloj?

do te te keshilloja (edhe pse ndoshta keshilla ime mund te mos jete e mirepritur), qe te mos shkruash gjera te tilla ketu, thjeshte per faktin qe ke nje nivel spiritualizmi mjafte me te larte se te tjeret (gje qe une e cmoj). mbetesh e pakuptuar dhe ne kete menyre i ofron te tjereve material per te qeshur dhe per sarkazem...
    Pak rendesi ka cfare mendojne te tjeret ajo po shpreh opinionin e saj. Pse qeshin e qajne ata pak rendesi ka, nuk do te thote qe kane te drejte ata.
    I LOVE GOD

j&g

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876

Citim Postuar mė parė nga loneeagle Lexo Postimin
    As nuk e mare mundimin t'ia shpjegoj kujt te them te drejten. Duket qarte qe ata jane te verbuar pak me intereson si mendojne. Kujt nuk i pelqen te jetoj ne vende kristiane te kthehet ne vendin e vet. Me sa di une kristianet qe jetojne ne Arabi Saudite vriten po te kene edhe bibel mendo te kene liri te praktikojne besimin e vet. Perendimi i trajton bute keto ceshtje edhe i leshon pe atyre ku nuk i takon. E THEKSOJ KRYQI I KESAJ GRUAJE NUK PENGON, RREZIKON OSE OFENDON ASNJE!
    krahasim pa lidhje. kjo sepse ato qe po flasim ne nuk jane VENDE KRISTIANE, por LAIKE. ndersa arabia saudite e vende te tjera te rajonit jane republika e mbreteri islamike e nuk jane vende laike.
    pra krahasimi nuk vlen fare.
    sdq jam dakord me ate qe kam nenvizuar.
    p.s. rasti i kryqit neper shkollat e italise eshte ndryshe, pasi ishte nje shtetase italiane me origjine finlandeze qe e dergoi ceshtjen deri ne strasburg. ishte ateiste (nese nuk gabohem) e jo muslimane...
    a ka kryqe ne shkollat publike amerikane? kot per kuriozitet.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e Diella1
    Anėtarėsuar
    07-03-2011
    Postime
    1,162

Ou, po hajde nje here ti qe nuk i perket fese se Zotit (sigurisht, sic e kam kuptuar) e provoje nje here me mua qe kam kryq ne qafe; a do guxoje - ai kryq t'a ben mire te qarte se kush jam une, e me siguron qetesi nga shume kokecarje qe perkundrazi do te kisha po te mos ishte aty.....

Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

krahasim pa lidhje. kjo sepse ato qe po flasim ne nuk jane VENDE KRISTIANE, por LAIKE. ndersa arabia saudite e vende te tjera te rajonit jane republika e mbreteri islamike e nuk jane vende laike.
    p.s. rasti i kryqit neper shkollat e italise eshte ndryshe, pasi ishte nje shtetase italiane me origjine finlandeze qe e dergoi ceshtjen deri ne strasburg. ishte ateiste (nese nuk gabohem) e jo muslimane...

Jo ne shumicen e shkollave publike ne USA nuk ka kryqe, por ne shkollat publike behen lutje ne raste te vecanta me kryqe psh si ishte rasti 9/11 ose sandyhook. Postimi im ishte pergjigje per shume postime me siper ku thuhej se kryqi ofendon myslimanet. Sa per vendet qe po diskutonim ne teme (itali & britani) jane laike edhe jo kristiane, mendoj se nese shumica e popullsise jane kristiane, ngelen vende kristiane edhe pse nuk e kane te shpallur zyrtarisht. ka shume instuticione te larta qe hapjen e bejne me biblen ose betimin me biblen (duke filluar nga presidenti, senatoret, gjykatesit, guvernatoret etc.) kjo per mua nenkupton qe keto vende jane kristiane.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga loneeagle : 17-01-2013 mė 16:39
    I LOVE GOD

j&g

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876

Citim Postuar mė parė nga Diella1 Lexo Postimin
    Ou, po hajde nje here ti qe nuk i perket fese se Zotit (sigurisht, sic e kam kuptuar) e provoje nje here me mua qe kam kryq ne qafe; a do guxoje - ai kryq t'a ben mire te qarte se kush jam une, e me siguron qetesi nga shume kokecarje qe perkundrazi do te kisha po te mos ishte aty.....
    nese edhe nje objekt i prodhuar ne ndonje fabrike te azise juglindore nga femije/skllever, ty te ben kete efekt, atehere jam i kenaqur per ty...
    Vasudhaiva Kutumbakam

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anėtarėsuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    Kete duhet t'ua thuash bashkesive myslimane harape te Italise, te cilet u ngriten duke shkumbezuar kunder kryqit neper shkolla duke pellitur se ajo "kufoma" e Krishtit ne kryq, traumatizonte femijet myslimane!!! Pastaj kur u pergjigjeshin se sipas vendit behet kuvendi e se sipas kuvendit ketu, Muhamedi eshte pedofil, shkumbezonin edhe me keq e madje vershonin me kercenime fizike!!!
    Po ēka din fmiu se c'eshte djalli e cfar ndikimi mund te ket mbi te o jarigas ? Po sigurisht qe kufoma e "zotit" eshte tmerr edhe per te mdhenjt, e lere me per femijet e pafajshem qe u impunohet nje kryē sa dera kinse per t'i mbrojtur nga djalli !! Nese deshironi qe femijet te behen budallenj, mesoni qysh ne femijeri se zoti juaj eshte i varrur ne kryē, dhe kufomes se zotit i frigsohet djalli, prandaj, nuk mund te mendosh e te veprosh keq pavaresisht se cfar ben. Kryēi eshte kulmi, ēershia e paganizmit !

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730

ne asni shkoll publike amerikane nuk ka kryqe dhe simbole fetare te asni lloji.
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876

Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin
    ne asni shkoll publike amerikane nuk ka kryqe dhe simbole fetare te asni lloji.
    edhe une keshtu e di. keshtu eshte edhe ne shumicen e vendeve europiane. nuk lejojne simbolet fetare ne vende publike, por nxenesit me kryqe ne qafe nuk i ndalon askush. po ashtu ato qe mbajne shami apo syrin e trete te hinduve.

p.s. ne itali ka kryqe kudo. ne shkolla, ne palestra, ne spitale etj.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Faqja 3 prej 9 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •