Close

Rezultati i Sondazhit: Cilet jane shtetet me te bukura ne bote?

Votues
22. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Franca

3 13.64%
  • Shtetet e Bashkuara te Amerikes

8 36.36%
  • Kina

2 9.09%
  • Spanja

4 18.18%
  • Italia

6 27.27%
  • Turqia

3 13.64%
  • Britania e Madhe

2 9.09%
  • Gjermania

1 4.55%
  • Malajzia

0 0%
  • Meksika

1 4.55%
  • India

1 4.55%
  • Rusia

0 0%
  • Australia

2 9.09%
  • Brazili

2 9.09%
  • Greqia

1 4.55%
  • Kanadaja

1 4.55%
  • Japonia

0 0%
  • Portugalia

0 0%
  • Afrika e Jugut

0 0%
  • Tjeter

0 0%
Sondazh me disa zgjedhje
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 14
  1. #-9
    MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876

Cool Shtetet me te bukura ne bote

Cdo shtet ka bukurite e tija, qofshin ato natyrore apo arkitekturore. Bukuri moderne apo antike.
    Ne baze te udhetimeve qe mund te keni bere, ose thjeshte njohurive qe keni marre nga televizori, interneti, librat e revistat apo edhe mendimet qe mund t'iu kene dhene te njohurit:
    Cilet jane shtetet me te bukura ne bote?

P.s. Ato qe kam vendosur ne liste nuk jane te shpikur nga une, por i kam zgjedhur ne baze te numrit te turisteve vjetore, te numrit te "Trashegimive te Njerezimit te mbrojtura nga UNESCO" qe zoterojne dhe ucityguides.com.
    P.p.s. Nuk e kam fjalen per pasurine apo nivelin e jeteses.
    Vasudhaiva Kutumbakam

2. #-8
    100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

Pėr: Shtetet me te bukura ne bote

Une votova bazur ne ato qe kam vizituar. Ka shtete ne liste qe nuk i kam vizituar.
    I LOVE GOD

j&g

3. #-7
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876

spanjen dhe italine i kam vizituar relativisht mire dhe mendoj se jane vendet me te bukura fale bukurive natyrore dhe sidomos kulturore qe ofrojne. ndersa kinen shpresoj ta vizitoj sa me shpejt.
    sdq per mua spanja eshte numri 1.
    Vasudhaiva Kutumbakam

4. #-6
    Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Albania numberr one country in the bote

5. #-5
    i/e regjistruar Maska e Diella1
    Anėtarėsuar
    07-03-2011
    Postime
    1,162

Pas Shqiperise, mbase ngaqe edhe jetoj ketu, nuk besoj qe ka pjese me te bukur ne bote se Cotswolds te Anglise, vende qe edhe ne shiun e mjegullen e ketij vendi ngjajne magjike dhe perrallore.....

6. #-4
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Ne kete list kam qene vetem ne kater shtete(France,Itali,Turqi dhe Spanje) por Spanja me ka pelqyer me se shumti .

7. #-3
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876

Citim Postuar mė parė nga Diella1 Lexo Postimin
    Pas Shqiperise, mbase ngaqe edhe jetoj ketu, nuk besoj qe ka pjese me te bukur ne bote se Cotswolds te Anglise, vende qe edhe ne shiun e mjegullen e ketij vendi ngjajne magjike dhe perrallore.....
    do krahasosh ca kodra te gjelbera me madheshtine e qyteteve te artit italiane dhe spanjolle?
    thjeshte mendoj se britania e madhe per nga ana turistike eshte shume larg 2 vendeve te siperpermendura.
    sa per kodra, ka edhe ne toscana dhe madje me fame boterore te cilat cdo vit thithin miliona vizitore. nje arsye duhet ta kete.
    sdq eshte vetem mendimi im dhe vlene vertete pak duke menduar qe nuk kam qene asnjehere ne britani te madhe. LOL
    http://static.turistipercaso.it/imag...a_tgepm.T0.jpg
    Vasudhaiva Kutumbakam

8. #-2

Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    spanjen dhe italine i kam vizituar relativisht mire dhe mendoj se jane vendet me te bukura fale bukurive natyrore dhe sidomos kulturore qe ofrojne. ndersa kinen shpresoj ta vizitoj sa me shpejt.
    sdq per mua spanja eshte numri 1.
    Spanja eshte nje vend ku vertet vlersohet bukuria ,po nuk krahasohet kurre me bukurite natyrore te ventit tone,sepse ne spanje gjelberimin e krijojne me ujin e filtruar nga oqeani per vaditje .Atje edhe fshati me i thelle ku hante pula gur dhe kishte 2 - 3 shtepi qe rritnin struca ishte e asfaltuar rruga deri ne dere te shtepise dhe rryma elektrike pa nderprerje fare.Kurse ne vendin tone ka bukuri vertet te rralla te lena pas dore ,mjafton te permendesh 7 liqenet e Lures e shume te tjera ...

BvizioN ka sjelle foto fantasike te vendit tone ne forum http://www.forumishqiptar.com/thread...-Albania/page2

Ja njera prej tyre
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Serioze : 17-01-2013 mė 08:43
    Nėse kerkon besimin tim, Mė jep sinqeritetin tėnd...

9. #-1
    ► ☆☆☆ ◄
    Anėtarėsuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mėmėdhe
    Postime
    4,834

Ne foton se sjelle nga Serioze,ajo foto ne mes eshte udhitimi me traget Koman-Fierze. ju siguroj qe ai/ajo qe e perjeton ate udhetim prej 2 oresh,do ngelet i/e mahnitur nga bukurite natyrore qe perfshin ajo krahine.

Sa per temen votova Ameriken dhe Italine.Nuk e di pse,por ideja per te jetuar ne Itali me ka terhequr gjithmone.

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

Citim Postuar mė parė nga Serioze Lexo Postimin
    Spanja eshte nje vend ku vertet vlersohet bukuria ,po nuk krahasohet kurre me bukurite natyrore te ventit tone,sepse ne spanje gjelberimin e krijojne me ujin e filtruar nga oqeani per vaditje .Atje edhe fshati me i thelle ku hante pula gur dhe kishte 2 - 3 shtepi qe rritnin struca ishte e asfaltuar rruga deri ne dere te shtepise dhe rryma elektrike pa nderprerje fare.Kurse ne vendin tone ka bukuri vertet te rralla te lena pas dore ,mjafton te permendesh 7 liqenet e Lures e shume te tjera ...

BvizioN ka sjelle foto fantasike te vendit tone ne forum http://www.forumishqiptar.com/thread...-Albania/page2

Ja njera prej tyre

Serioze, Shqiperia ka shume vende te bukura por pa kushte edhe infrastrukture e humbe vleren. Nejse sipas sontazhit do me duhet te vizitoj spanjen.
    I LOVE GOD

j&g

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •