Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 7
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-08-2006
    Postime
    68

Informacion ne lidhje me doganat / posten shqiptare

Pershendetje,
    shpresoj qe dikush nga ju te kete me shume informacion se une dhe te me ndihmoje ne lidhje me nje problem.
    kam me shume se 2 jave qe kam derguar nje pako per ne shqiperi (me tnt -track and trace) dhe akoma nuk ka mberritur, kam kontaktuar posten ketu ne vendin ku jetoj dhe me kane thene qe pakoja eshte ne dogane per arsye qe ato nuk e dine, por posta ketu mund te beje hapa te tjere vetem pas 30 ditesh nga data e nisjes.

Do deshiroj te dija se cila dogane perfshin posten? si mund te kontaktoj?
    apo eshte vete posta shqiptare pergjegjese, dhe nese eshte ne dogane , per sa kohe mund te zgjase? si eshte procedura e metejshnme?

ju faleminderit !

Kalorės i Lirisė Maska e BlueBaron
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046

Pėr: informacion ne lidhje me doganat / posten shqiptare

Dogana Shqiptare !!!

Nqs pako eshte ndalur ne dogane, dorezimi shoqerohet edhe me nje faturre qe i duhet paguar korrierit ne momentin qe sjell pakon. Ose pritesi duhet te paraqitet ne zyren perkatese te Doganes Shqiptare per te paguar dhe terhequr pakon.
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-08-2006
    Postime
    68

Citim Postuar mė parė nga BlueBaron Lexo Postimin
    Dogana Shqiptare !!!

Nqs pako eshte ndalur ne dogane, dorezimi shoqerohet edhe me nje faturre qe i duhet paguar korrierit ne momentin qe sjell pakon. Ose pritesi duhet te paraqitet ne zyren perkatese te Doganes Shqiptare per te paguar dhe terhequr pakon.
    Shume faleminderit per pergjigjen, deri tani pritesi nuk ka marre ndonje leter!
    A mund te me adresoni ne ndonje adresse (website) ose telefon te doganes te lutem, pasi vete nuk munda te gjej.

Kalorės i Lirisė Maska e BlueBaron
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046

Keshilla ime do te ishte te kontaktoni korrierin TNT ne shtetin tuaj per t'i kerkuar adresen dhe numrin e telefonit te korrierit TNT ne Tirane.
    Praktikisht korrieret e paguajne vete doganen dhe pastaj i marrin parate pritesit te pakos. Te pakten kjo eshte praktika qe ndjekin ne Itali.
    Nqs kontakton me Doganen Shqiptare, per mendimin tim, vetem do te humbesh kohe ...
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-04-2014
    Postime
    2

Pershendetje.po bej qe ne daten 13 mars qe kam derguar nje pako nga belgjika dhe ne daten 25 ka mberit ne doganen e tiranes.familjaret e mi nuk po mund ta terheqin dot pasi I thon nuk ka emer pakua.un dua te di si ka mundesi pakua nuk ka emer pasi belgjika nuk e pranon pakon pa I ven kodin e pakos.emrin tim.emrin e personit qe e mer ne shqiperi dhe nr teli.kan 3 dit qe ven nga dr ne tr dhe aty I thon se duhet bergjika te dergoj nje faks qe kjo pako I perket ketij personi kur ajo pako ka kodin gjurmus.ju lutem me ktheni pergjigje pasi nuk fi si te veproj me.ju faleminderit

...dhe jeta ime u fal Maska e Peniel
    Anėtarėsuar
    10-03-2003
    Vendndodhja
    -|- Atje ku njeriu takohet me Perėndinė
    Postime
    1,257

Tipike shqiptare. Ka shumė mundėsi tė jetė hapur pakoja. Nuk ka mundėsi tė arrijė pakoja nė Shqipėri dhe tė jetė pa emėr. Personalisht njėherė dėrgova njė pako nė Shqipėri dhe nuk arriti kurrė nė destinacion dhe si pėrfundim nuk dėrgova mė. Nėse e ke letrėn qė tė ka dhėnė posta belge, kėrkoje pakon mbrapa. Herės tjetėr deklaro se ēfarė ke brenda pakos dhe vlerėn e mallit. Ėshtė e mira tė shikosh se ēfarė kompanish currier janė aktive nė Shqipėri dhe kanė zyra nė Belgjikė, apo kompani belge currier qė bashkėpunojnė me kompani tė tjera tė ngjashme nė Shqipėri. Ky ėshtė mendimi im.

Kalofsh mirė.
    קָדֹושׁ קָדֹושׁ קָדֹושׁ יְהוָה צְבָאֹ

I Shenjtė I Shenjtė...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-04-2014
    Postime
    2

Gjithcka eshte e deklaruar ne ricevut.cfar ka pakua.sa pedhon.sa lek ka kontenuti I pakos un e kam ricevuten.kam dergu shum her pako kjo edhte hera e par qe ka ndodh.po habitem qe kerkojn faks nga belgjika kur belgjika e ka mbaru punen e vet se e ka ber dorzimin.cfar poste jemi ne qe nuk kryen asgje

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •