Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 21
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187

Për: Shqiptarët do t’i përzëmë nga Greqia

Citim Postuar më parë nga ana_gend Lexo Postimin
    Po sipas parimit te marredhenieve reciproke do na detyrojne qe te nxjerrim edhe ne greket jashte.
    Mjafton firmat greke qe jane ne Shqiperi ti nxjerrim nga Shqiperia , ndersa keta minoritaret qe i u ndalen penzionet ska nevoj ti ndjekim se tani do behen Kinez

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-08-2012
    Postime
    193

a i cojme ca ne Gjermani hahahahahahah se kane dhe paraqitje per nazista.

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046

Citim Postuar më parë nga ana_gend Lexo Postimin
    a i cojme ca ne Gjermani hahahahahahah se kane dhe paraqitje per nazista.

Dashke t'i bejne sapun !!! Keshtu behen edhe heronj ...
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

Citim Postuar më parë nga BlueBaron Lexo Postimin
    Dashke t'i bejne sapun !!! Keshtu behen edhe heronj ...
    Sapun i benin ne kohe te Hitlerit se tani me avancimin e shkences i bejne perzevativ
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730

Po ky qonka kushurini i Albos mor djema
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Kine
    Postime
    1,830

Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    Sheh rrushi rrushin, e piqet...

http://www.youtube.com/watch?v=z1sl0...ature=youtu.be

...mos dilni dhe te shani greket,,se jane shqipetaret ata qe urrejne shqipetaret ,,dhe jan po ata shqipetaret qe masakruan camet ,,jane po ata shqipetare qe masakruan shqipetare te tjere qe donin Baben,,,,nuk na e ka fajin ,,,as greku dhe asnje vend ,,po adn jone ,,qe si popull servilash hedhim poshte indetitetin tone dhe gjakun tone .
    Njerezit qe kafshojne doren e atij qe i ushqen,zakonisht lepijne kepucet e atyre qe i godasin.

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,251
    Postimet në Bllog
    22

Boll hapet tema ekstremistesh greke ne forumin shqiptar. Po doni qe te kapeni pas hundesh e te shfryni urrejtjen e racizmin tuaj si njerez, shko e bejeni ne faqet e gazetave qe i publikojne keto gjera.

Tema mbyllet.

Albo

Ai eshte kusheriri i Idrizit e Tahirit ne Tirane, eshte cam orthodhoks nga Suli. Dhe gjysma e gjithe orthodhokseve autoktone shqiptare e kane mbiemrin Papa dhe Prifti ne Shqiperi. Nuk do te thote se jane te gjithe te aferm, do te thote qe kane patur nje prift ne familje prej nga trashegojne edhe mbiemrin.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Albo : 14-01-2013 më 13:56

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670

“Me Shqipërinë jemi në luftë, kur të vijmë në pushtet do të çlirojmë Epirin e Veriut”

“Me Shqipërinë jemi në luftë, kur të vijmë në pushtet do të çlirojmë Epirin e Veriut”
    Publikuar më 23.01.2013 | 12:57

“Me Shqipërinë jemi në luftë, kur të vijmë në pushtet do të çlirojmë me armë Epirin e Veriut”. Kjo është deklarata që ka bërë deputeti i partisë ultra-nacionalist të Agimit të Artë, Chris Pappas.

Deputeti grek ka bërë një deklaratë të tillë gjatë intervistës së dhënë për Artur Zhejin.

Mediet greke , të cilat raportojnë një lajm të tillë, theksojnë se intervista do të transmetohet së shpejti në televizionin “News24” dhe do të publikohet në “Gazetën Shqiptare”. Këto mediet konsiderohet si “anti-greke”.

Mediet greke pretendojnë se në fakt Pappas nuk ka thënë fjalë për fjalë këtë gjë por fjalët e tij janë deformuar me qëllim keqinformimin e opinionit në Shqipëri.

“Shqiptarët do t’i përzëmë nga Greqia”

Njihe armikun tënd. Në një intervistë për “Shekulli-n”, Kristo Papas, i shërben më së miri këtij qëllimi. Kjo nuk është forcë e re politike, as idetë e saj shoviniste dhe raciste. Etërit e tyre bënë Megalidhenë vranë priftërinjtë që bënin meshat shqip. Pasuesit monarkofashistët zbatuan planin dhe masakruan e përzunë çamët nga trojet e tyre, sulmuan Shqipërinë më 1949.

Të bijtë e tyre vranë ushtarakët tanë më 1994 në incidentin e Peshkëpisë. Rreziku qëndron te fakti që neonazistët janë parti parlamentare dhe ndikojnë sistematikisht në politikat e qeverisë, nxisin tensionimin e raporteve mes dy vendeve. Ekzistenca e këtyre nacionalistëve dhe e tezave shoviniste që cenojnë sovranitetin dhe dinjitetin tonë, do t’i japë ushqim edhe nacionalizmit shqiptar si një reagim i natyrshëm.

Kush është Papas, njeriu i shpallur nongrata nga shteti ynë, ç’ka bërë kundër Shqipërisë, çfarë kërkon partia e tij neonaziste në Shqipëri? Fillimisht, po ju themi se në dejet e tij rrjedh gjak shqiptar. Të parët e tyre ishin heronjtë e revolucionit grek dhe morën si dhuratë pabesinë. Nipërit e tyre kanë humbur identitetin dhe nuk dinë ç’kërkojnë. Ndiqni intervistën, për të kuptuar neonazizmin që po rritet te fqinji ynë jugor.

LEXONI TE PLOTE INTERVISTEN

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

Për: “Me Shqipërinë jemi në luftë, kur të vijmë në pushtet do të çlirojmë Epirin e Ve

kjo qelbesire guxon dhe e kap flamuin tone ne kete menyre,si lecke,dhe gazetari shqiptar e lejon kete?????

-po hajdeni ta mirrni po ju a mbajt...ta shohim sa ju vlen lekura...gjithmon keni thyer dhembet,kesaj rradhe do digjeni te gjalle.
    Ndryshuar për herë të fundit nga BLEDI_SH : 23-01-2013 më 09:59

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •