Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 39
    i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Për: SHBA-të, plan të fshehtë për krijimin e “Shqipërisë së Madhe”, dhimbje kokë për

SHBA-të, plan të fshehtë për krijimin e “Shqipërisë së Madhe”, dhimbje kokë për Greqi
    Nese, atehere behet fjale per "Shqiperine reale", "Shqiperine e vogel", "Shqiperine etnike"... dhe jo per "Shqiperine e Madhe"...
    Nga perspektiva e tjereve ( sidomos sllaveve dhe grekeve) te cilet cdo vend te banuar me shumice shqipetare e konsiderojne si toke te tyre, edhe vete Shqiperia aktuale do te mund te quhej "Shqiperi e Madhe".

i/e regjistruar Maska e Kanina
    Anëtarësuar
    14-10-2010
    Postime
    542

Për: SHBA-të, plan të fshehtë për krijimin e “Shqipërisë së Madhe”, dhimbje kokë për

Citim Postuar më parë nga peshkatari2011 Lexo Postimin
    po c,fare interesi kane keta ,,,,,,,,,,,nuk kane as lidhje ''fetare''as kulturore ,,,po imazhi yne pse ju intereson te jete i keq ??????? po imazhi i,,,,,,
    keta kane interesa te bejne politik kunder ne sic kane interesa austriaket dhe italianet te bejne politik per ne dhe kunder atyre keshtu ka qene qe pas renies se perandoris osmane. psh sa shqiptare ke pare qe shkruajne artikuj kunder amerikes dhe te mbrojne politikat e rusis. cfare kemi ne me ruset thjesht asgje vetem se ata jane vellezer me serbet. francezet ne ato kohera dhe pak a shume mentaliteti vazhdon i njejte edhe sot kane qene dhe jane mbeshtetes te serbeve. jane poltika te hershme qe kane zgjatur ne kohe tashme per shekuj dhe jane kthyer ne mentalitet te pergjithshem jo vetem per klasen politike por edhe per masen e gjere. ti je shqiptar ose shqiptaret ne pergjithesi sot ne konfliktin ne siri ndajne qendrime te njejta me ate te politikes amerikane. nej serb, nje grek etj te garantoj une qe nuk mbajn te njejtin qendrim me ate amerikan jane me shume me mentalitet te kundert. te gjithe shprehim gjykim dhe mbajme qendrime ne baze te interesave dhe politikave tona pavaresisht se te gjitheve edhe pa e kuptuar na duket sikur e bejme kete thejsht sepse keshtu eshte e drejte dhe me e arsyeshme.

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730

Gazetari qe ka shkruajtur artikullin thote: krijimi I Shqiperise se madhe, dobeson ortodoksine. Nuk shikoj ndonje lidhje ne kete mes. Shqiperia etnike eshte e drejte e jona dhe bashkimi jone nuk perben kurrefare problemi per ortodoksine. Ah po, mund te jete cik problem per shovinistet por ata sdo I pyese kush, do ua vejne kufirin tek thana.

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014

E cfar sekreti mund ta quajm kur e morem vesh edhene ne forum

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    32,963
    Postimet në Bllog
    22

Lerini trillimet mediatike se nuk ju japin buke. Bashkimi i Shqiperise me Kosoven nuk eshte dicka pozitive per shqiptaret si popull, pasi kjo do te vinte si rezultat e heqjes dore te SHBA dhe BE nga prania ne Kosove e Bosnje. Vetem nese SHBA dhe BE do te humbnin besimin ne krijimin e shoqerive demokratike ne keto vende, vetem atehere do te ishin te gatshme qe te mbronin ide te tilla, duke e kaluar ceshtjen e Kosoves nga nje problem nderkombetar, ne nje problem shqiptar. Pra do te ishte nje faturim i problemit Shqiperise.

Dhe kur lexoni per "bashkime Shqiperi-Kosove", duhet te nenkuptoni ndarjen e Kosoves. Dy jane mundesite, ose Kosova do te vazhdoje te ekzistoje si shtet i pavarur brenda territorit aktual, ose do te ndahet Kosova mes Shqiperise e Serbise. Dhe ata qe hedhin ne shtyp lajme te tilla nga Moska jane ata qe duan te perfitojne nga injoranca e shqiptareve, e per tu shitur atyre idene e "bashkimit me shtetin am", si nje menyre per te arritur objektivin e tyre, ndarjen e Kosoves.

Amerika ka plot probleme te saj dhe ceshtja shqiptare nuk eshte me ne radarin e saj.

Albo
    Ndryshuar për herë të fundit nga Albo : 28-09-2013 më 13:44

e Shqipes Maska e Foleja_
    Anëtarësuar
    04-08-2004
    Postime
    1,694

Citim Postuar më parë nga Lexuesi_ Lexo Postimin
    E cfar sekreti mund ta quajm kur e morem vesh edhene ne forum

Eshte bere qellimisht Lexues. Arsyeja eshte qe mos ti gjej disa te papregaditur e te marrin sulm ne zemer neser, kur te binden qe Do te bashkohen trojet Shqiptare

7. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Foleja_ për postimin:

Çaushi (28-09-2013)

Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014

Citim Postuar më parë nga Foleja_ Lexo Postimin
    Eshte bere qellimisht Lexues. Arsyeja eshte qe mos ti gjej disa te papregaditur e te marrin sulm ne zemer neser, kur te binden qe Do te bashkohen trojet Shqiptare
    Qa saj rruge jem ka shkojm me shqipri vec jem bashku kerkan ne mes se kemi veq kufirit shqiptaro shqiptar... tash na duhet me shkupin presheven qanej ka qameria po thon po diqysh anej larg shkon une ti se mbrrijm edhe knej ka mali zi jan kane do troje shqiptare. Po presim qe ky nipi jem 7 vjec ndoshta e arrine bashkimin e trojeve kur ti ban 90 vjec :P

e Shqipes Maska e Foleja_
    Anëtarësuar
    04-08-2004
    Postime
    1,694

Lexues edhe une e ti do e presim , te jesh i bindur ! Qysh tani te ftoj per nje dreke ku do ta festojme bashkimin e trojeve tona

Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014

Foleja_ u ba mbaje fjalen ne Cameri po kam qef me hanger nje dreke atje e me festu

11. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Lexuesi_ për postimin:

Foleja_ (28-09-2013)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425

Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin
    Lerini trillimet mediatike se nuk ju japin buke. Bashkimi i Shqiperise me Kosoven nuk eshte dicka pozitive per shqiptaret si popull, pasi kjo do te vinte si rezultat e heqjes dore te SHBA dhe BE nga prania ne Kosove e Bosnje. Vetem nese SHBA dhe BE do te humbnin besimin ne krijimin e shoqerive demokratike ne keto vende, vetem atehere do te ishin te gatshme qe te mbronin ide te tilla, duke e kaluar ceshtjen e Kosoves nga nje problem nderkombetar, ne nje problem shqiptar. Pra do te ishte nje faturim i problemit Shqiperise.

Dhe kur lexoni per "bashkime Shqiperi-Kosove", duhet te nenkuptoni ndarjen e Kosoves. Dy jane mundesite, ose Kosova do te vazhdoje te ekzistoje si shtet i pavarur brenda territorit aktual, ose do te ndahet Kosova mes Shqiperise e Serbise. Dhe ata qe hedhin ne shtyp lajme te tilla nga Moska jane ata qe duan te perfitojne nga injoranca e shqiptareve, e per tu shitur atyre idene e "bashkimit me shtetin am", si nje menyre per te arritur objektivin e tyre, ndarjen e Kosoves.

Amerika ka plot probleme te saj dhe ceshtja shqiptare nuk eshte me ne radarin e saj.

Albo
    sipas llogjikes tende serbia do e sulmoi shqiperine e madhe dhe shqiptaret do sllavizohen. atehere sllavet do kene dalje ne detin adriatik. amerika ka hallet e veta, prandaj do rrije duarkryq.
    ndersa un them se me shqiperine e madhe forcohet evropa, dobesohet rusia; ky eshte plani afatgjate i USA.

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •