Postuar më parë nga
illyrianboyful
Çfar materiali t'ka sjellë o ortek(o kreks?)?
Të ka sjellë material që konfirmon grekët si Komb, dhe i hjek shqiptarët nga ajo rrënjë, ME NJË FJALË JUA SHLYN SHQIPTARËVE ATË TË VËRTET dhe histori, dhe i le askund.
Si mund të thuash se nuk mund të ia gjejë fillin të thënave të mia, ti me të vërtet qenkshe shumë injorant, pa marrë parasysh se je regjistru në 2006, vërehet stili dhe ngjajshmëria e profilit tënd me atë të kreksit.
EDHE NJË HERË THEMË ( TË THEMË) SE SHQIPTARËT E DINË,
NË TERITORIN E GREQIS MODERNE NUK KA JETUAR TJETËR POPULLË POS SHQIPTARËT QË NGA LASHTËSIA DERI MË 1821
Këtë të vërtet e dinë të gjithë në Botë nga Historianët, porse grekët1821 jetojn akoma në iluzion se ndoshta kjo nuk dihet, por qëllimisht me një shpres të gjysë thyer e mbajn vehten në shpres
se ndoshta nuk e dinë, por ata e dinë mirë, e dinë mirë se grekët1821 nuk kan asnjë lidhje pos Arvanitasve dhe camëve me grekët e lasht.
grekët1821 nuk ngjajn me të lashtit as Morfologjikisht dhe as gjenetikisht, ndërsa shqiptarët po.
por nuk jan vetëm këto si fakte që i dinë Evropianët, është edhe gjuha e folur, greqishtja e vjetër është pothuajse shqip, me dallim të para dhe prapa shtojcave,
por edhe e modermja ngjan shumë, vetëm se duhet ditur kodifikuar. për shembullë në një debat me një grek sdi pse më citoi Ashensorin, në greqisht: ANELKISTIRAS= LiFT menjëher e vërejta se kjo
fjalë është me rrënjë të shqipes, po si: A-NALT-KE-STIR- as, A=AI, NEL=NALT, KI=QE, STI=STI pra : ai ke sti te nelt( nelt,(geg)=LART(tosk).)
Gegënishtja është greqishtja e vjetër!!! Dhe ti thuaj çtë duash.
Edhe një po ta themë: DJALI IMË I THA PROFESORIT TË HISTORIS NË ZVICËR: GREKËT E VJETËR JAN SHQIPTARËT, di se ç'ju përgjigjë? I THA: PO KJO ËSHTË E NJOHUR, UNË E DI K'TË.
Ndaj e vërteta është e njohur por vetëm se shteti jon është shumë në gjumë për të nxjerrë k'të gjë nga anonimiteti, të popullit modest botëror ndërsa historianët e dinë mirë.
Por e vërteta do delë në sheshë! vërtet ajo ka dalë por e kam fjalin që të gjithë në Botë të dinë për k'të derisa edhe të mësohet kjo nëpër libra të historis. edhe një po ta themë, ju? apo grekët1821
i kan marrë(vjellë) popullit shqiptarë shumë, me vjelljen e kësaj të vërtete, por do ju k'thehen meritat këtij populli.
KUSH ËSHTË KUNDËR LE TË PËLCAS E VDEKT NGA MLLEFI
Krijoni Kontakt