Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 19 prej 19
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Kine
    Postime
    1,830

Për: Xhevat Rexhaj: Leter ministrit të jashtëm turk z. Ahmet Davutogllu

Citim Postuar më parë nga Ziti Lexo Postimin
    vellezer arrnaute
    turqine e respektojne gjithe fuqite e medha, mos e krahasoni turqine as me shqiperine as me greqine dhe as me serbine
    Clidhje ka respekti me nderhyrje ne pune qe si takojne ministrit turk??
    Njeri nuk po i thote plac sepse na kane ndihmuar e na ndihmojne..po jo te abuzojne me ne duke na kerkuar te ndryshojme te verteten.
    Edhe greket me marifet kerkojne te bejne te njejten gje, duke ndertuar varre. Qe gjoja te kene goje te thone se usharet grek rane per te cliruar Shqiperin.

Tani ka ca akoma me keq qe masakrat e fqinjve tane i quajne clirim, po kjo gje eshte muhabet tjeter.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-10-2012
    Postime
    95

Citim Postuar më parë nga detiad Lexo Postimin
    kliko tek ai linku me lart dhe do shohesh Prishtinen dhe beogradin, ajo te tregon se cberi turku per serbin (kaurrin) dhe sa te katandisur dhe te mbrapambetur i la gjoja vellezrit shqiptar (mysliman)? Te dy kta popuj ishin te pushtuar nga turku.
    Beogradi dhe Prishtina jane ndertuar ne kohen e shokut Tito e jo ne kohen e Osmanlinjeve ,cka lidhje tani kjo me temen.

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669

Tani (sot) mundesite oer te shkuar dhe jetuar ne Turqi jane te medha, keshtu qe atye qe ju ka mbet merak Turqia te te 1950-ve mund tenik lirshem tani. Kosova ka nevoje per Shqiptar, ata qe se ndjejn veten te till, ikniiiiii....
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221

vellezer arrnaute
    turqine e respektojne gjithe fuqite e medha, mos e krahasoni turqine as me shqiperine as me greqine dhe as me serbine
    Po ti "vella" turk, ç'kerkon nder "arnaute"??!!Kerkon akoma te na mbrosh nga ligesia e fqinjeve??!
    Jarigas

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907

Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Po ti "vella" turk, ç'kerkon nder "arnaute"??!!Kerkon akoma te na mbrosh nga ligesia e fqinjeve??!
    Eshte pergadidutur me minstrin e jashtëm turk z. Ahmet Davutogllu te shkojne ne Presheve dhe te ndalin serbet.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-06-2005
    Postime
    360

Fotografia tregon beogradin ne shekullin XVII, curse Prishtinen ne Shekullin XIX, kjo ka domethanie te madhe per ata qe nuk jan qorra dhe duan te shohin te verteten.
    Ne ato foto, po te ishte sic thot ministri turk dhe shum shqipfolsa duhet te ishte anasjelltas, por jo mor shqiptar turku kurr sna ka dashte si popull, ai na ka perdor si mish per top, kurse fqinjet tane ne qofte se mund ti therrasim "fqinje", perdoren turkun qe te merrnin sa ma shum toka shqiptare. Mos i shihni gjerat ne baz te fese.

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647

Xhevat Rexhaj, te them bravo eshte pak, me lumturove , pasi nje ze nga Kosova ndonese i rralle, ka fuqi magjike.Mesoni nga Xhaviti.
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425

Citim Postuar më parë nga iliria e para Lexo Postimin
    Eshte pergadidutur me minstrin e jashtëm turk z. Ahmet Davutogllu te shkojne ne Presheve dhe te ndalin serbet.
    pikerisht, sepse ushtaret serb nuk i ndal as euleksi rumun, as francez, as italian
    ata i ndal vetem heroizmi i ushtrise shqiptare me ndihmen e turqise, gjermanis dhe amerikes.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-06-2005
    Postime
    360

pikerisht, sepse ushtaret serb nuk i ndal as euleksi rumun, as francez, as italian
    ata i ndal vetem heroizmi i ushtrise shqiptare me ndihmen e turqise, gjermanis dhe amerikes.
    Mos te ishte amerika kosova do u boshatiste nga shqiptaret, ashtu sic bani turku ne 1690, dhe sot do ishte kosova, por pa shqiptar.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •