Close
Faqja 7 prej 13 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 121
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425

Për: Agimi i Artë reagon ndaj AK-së: Shqiptarët, komb kaçakësh e mbeturina osmanësh

mos ekzagjeroni shume. keta te agimit arte ne greqi c`do jave hane dru nga shqiptaret. keta jane llumi i greqise. jane pjesa me e varfer e popullsise, me e pa shkolle. te tille ka edhe ne france, gjermani, hollande. keta nuk i ze gjumi naten. jane te semure.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-08-2009
    Postime
    193

Për: Agimi i Artë reagon ndaj AK-së: Shqiptarët, komb kaçakësh e mbeturina osmanësh

Citim Postuar më parë nga Ziti Lexo Postimin
    mos ekzagjeroni shume. keta te agimit arte ne greqi c`do jave hane dru nga shqiptaret. keta jane llumi i greqise. jane pjesa me e varfer e popullsise, me e pa shkolle. te tille ka edhe ne france, gjermani, hollande. keta nuk i ze gjumi naten. jane te semure.
    Cfar po thua je ne vete? golden dawn kontrollon 12% te elektoratit dhe ka 18 deputet. njerzit kur kan ndonje problem shkojne me par ankohen te keta sesa te policia e shtetit ashtu si po ankohet kryeprifti tone janullatos. po te ishin rrugecer si thua ti nuk do gjenin kaq mbeshtetje ne popull. jan parti raciste ashtu si shum njerez ne greqi dhe ata kane per te vendosur junten ushtarake sapo greqia te dal nga eu

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    22-08-2009
    Postime
    389

Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin
    Balkanweb, "Artopolanti i Duces" mes shqiptareve, i ka fort per zemer deklaratat e "Agimit te Arte" ne Greqi. Duhet ti sjellim ne publikun shqiptar deklaratat e ekstremisteve greke, ne menyre qe te ushqejme ekstremizmin shqiptar. Dhe vazhdon qarku vicioz i injoranteve te rruges shqiptare e greke: ti hidhe, une e pres; une e hedh dhe ti e pret.

Kush perfiton nga ky qark vicioz? Spahiu qe desh te behej Kreshnik, i cili enderron diten qe ashtu si ekstremistet e racistet greke, ai nuk do te jete me ne rruget e Shqiperise, por ne Kuvendin e Shqiperise. Por ajo qe bie ne sy, eshte "heshtja vdekjendjellese" e burrave te shtetit, inteligjences se vendit, mediave te vendit. E kalojne kete fushate propagandistike te mireorganizuar sikur te ishte hic asgje. Ose kane frike te flasin, ose nuk u behet vone me per Shqiperine e shqiptaret. Nuk e kuptojne qe kur inteligjenca hesht, budallenjte pushtojne jo vetem rruget e vendit, por edhe institucionet e vendit.

Puthuni me "nipin e Prizrenit" ne Kuvend e ne qeveri ne zgjedhjet e ardhshme. Per aq kohe sa te kete "Artopolantin e Duces" dhe "minarene e Kalifit" (Top Channel), ai e ka rrugen te hapur drejt Kuvendit te Shqiperise.

Albo
    Ore Albo, po ti perse nuk merresh edhe pak me deklaratat e grekeve per "VORIO EPIRIN" apo me vizitat e bujshme te deputeteve Greke ne himare e gjetke?? Me duket se e ke shume per zemer per te publikuar ndonje shkrim kundra cdo shfaqjeje Atdhetarizmi ndoshta disa here edhe te tepruar nga ana e Shqiptareve,por kur kjo behet nga ana e Grekeve nuk shikoj ndonje postim tendin ne te cilin ti kundervihesh ketij nacionalizmi te semure grek

EPIROT Maska e EDLIN
    Anëtarësuar
    16-07-2007
    Vendndodhja
    ku bëhen qinglat
    Postime
    1,527

Epiri është dhe do të mbetet gjithmonë shqiptar ashtu si e krijoi natyra dhe historia - A. Frasheri

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahhaha,ta lexoje dhe alboja,ilia spiro etj............

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221

Citim Postuar më parë nga BLEDI_SH Lexo Postimin
    hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahhaha,ta lexoje dhe alboja,ilia spiro etj............
    Ti zgerdhihesh ndersa ka akoma shqiptare qe peshtyjne mbi figuren e Gjergj Kastriotit??!!!

Kete duhet ta lexojme te gjithe e t'i veme gishtin kokes!!!
    Jarigas

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Ti zgerdhihesh ndersa ka akoma shqiptare qe peshtyjne mbi figuren e Gjergj Kastriotit??!!!

ore je ne mendje ti????????????????per cile shqiptare e ke fjalen?????nga grekerit e tu te dashur eshte ''shkrimi''///

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221

Citim Postuar më parë nga BLEDI_SH Lexo Postimin
    ore je ne mendje ti????????????????per cile shqiptare e ke fjalen?????nga grekerit e tu te dashur eshte ''shkrimi''///
    Me flet per "grekerit e mi te dashur" me shpresen se do te te quaj "turk" e krimbsulltanesh, pikerisht si ata shqiptare qe peshtyjne mbi Gjergjin tone, apo sepse inteligjenca jote fluturon aq lart sa s'ia ka idene se per çfare po flas???!!
    Apo do te jesh kaq i njerezishem sa te na besh nje permbledje shkrimit per ne qe s'dime greqisht??!!
    Jarigas

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

Me flet per "grekerit e mi te dashur" me shpresen se do te te quaj "turk" e krimbsulltanesh, pikerisht si ata shqiptare qe peshtyjne mbi Gjergjin tone, apo sepse inteligjenca jote fluturon aq lart sa s'ia ka idene se per çfare po flas???!!
    Apo do te jesh kaq i njerezishem sa te na besh nje permbledje shkrimit per ne qe s'dime greqisht??!!
    ore ti i ke marre gje ilacet apo jo?ti pa kuptuar se cthote shkrimi me lart,dhe pse qesha une,me drejtohesh mua,dhe me thua kete:

-perse ma thua mua kete perdesrisa ti nuk ke kuptuar asgje?

i/e regjistruar Maska e juanito02
    Anëtarësuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964

Paskan shkare nga trute greket per zotin.
    matjanin Gjergj Kastrioti qe ska qene kurre as ortodox po na e quajne grek.
    Ahahahahahahahahahahahah
    Sa te mjere keta grekerit
    Albania Uber Alles

Faqja 7 prej 13 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •