Close
Faqja 12 prej 13 FillimFillim ... 210111213 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 121
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Kine
    Postime
    1,830

Për: Agimi i Artë reagon ndaj AK-së: Shqiptarët, komb kaçakësh e mbeturina osmanësh

Citim Postuar më parë nga Gentian_gr Lexo Postimin
    C'thua more?
    Prandaj i shoh Karavelot te tensionuar une?
    Po ia ben muuuu..se ngelen duke thene turki, turki cdo kujt/e cdo llafi qe si vjen permbare.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-08-2012
    Postime
    193

Për: Agimi i Artë reagon ndaj AK-së: Shqiptarët, komb kaçakësh e mbeturina osmanësh

Citim Postuar më parë nga Gentian_gr Lexo Postimin
    C'thua more?
    Prandaj i shoh Karavelot te tensionuar une?
    lere lere gjithe ky mund te shkoj keshtu kot pa asnje pagese,,,

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Kine
    Postime
    1,830

Citim Postuar më parë nga ana_gend Lexo Postimin
    lere lere gjithe ky mund te shkoj keshtu kot pa asnje pagese,,,
    Duhet ti gjejme ndonje pune ketyre...se pa pune, pa pension...ngelen duke share neper forume e neper kafenera

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-04-2010
    Vendndodhja
    unided states of europe
    Postime
    682

Citim Postuar më parë nga murrizi+ Lexo Postimin
    Shqiptarëve u ka munguar që moti një Aleanc e tillë mor burra, mos flisni për Kreshnik Spahiun se bëni tradhti kombëtare.
    Sepse "agima të art" kundër shqiptarëve ka patur gjithmonë nëpër shekuj, por ne nuk kemi patur kurrë Aleanc kuq e zi.!
    Nje pyetje beji vetes tende ose Kreshnik Spahiut; Kur ka qene kryetar i KLD sa kriminela ka nxjerre nga burgu bashke me Bamir Topin....
    Kush e financon AK?

i/e regjistruar Maska e Kanina
    Anëtarësuar
    14-10-2010
    Postime
    542

[QUOTE=Anesti_55;3571790][QUOTE=freeopen;3571662]

Shume e vertete, por bukeshkale si shqiptaret dhe emigrantet islamike nuk ka, pra ka emigrante dhe emigrante.Seshpejti do te veproje dhe Europa si Greqia ku do ti ve sanksione refugjateve islamike.
    ore paske qene kokeforte ti!!akoma me kete muhabetin e emigranteve ti?!! po ik o lumadh se paske rrjedhur fare te eshte bere mendja greqi dhe ortodoksi. po te spjegoj dhe njehere se emigrantet kane qene te mirepritur nga europa per shkak se ne ate periudh ishte ne munges te fuqis punetore dhe per me teper fuqis punetore me kosto te ulet. europa ka bere politika te posacme per ti mare emigrantet ne shtete e tyre pasi ishin nje faktor teper pozitiv ekonomik. nderkohe emigrantet nga ana e vete "shisnin" punen e tyre dhe si kembim mernin te ardhurat te cilat ne vendet e tyre mungonin. kjo nuk quhet ndihme nga ana e vendeve europiane kundrejte emigranteve por quhet perfitim i ndersjellte qe dmth se askush nuk i ka falur asgje askujte ta kam thene edhe njehere me pare. keshtu qe nuk mund te quhemi bukeshkale sespe askush nuk na ka falur buke por kemi mare dhe kemi dhene. edhe kete ta kam thene me pare dhe po ta them dhe njehere me shkronja te medha:

AJO QE NA KA DHENE GREQIA ME SHUME SE CDO SHTET TJETER KU SHQIPTARET KANE EMIGRUAR KA QENE NJE DISKRIMINIM I MADH DHE NEJ RRACIZEM SHUME I MADHE SI NE ASNJE SHTET TJETER KU SHQIPTARET KANE EMIGRUAR.

tani po deshe boll perrallise budalleqe ketu i shkret po hapi syte dhe mendjen se bota nuk ka vetem kryqe e kisha e fe te cilet jane kunder henave e gjysme henave. keto jane vec pikepamjet e njerezve qe kane mbetur ne mesjete. bota sote ka ndryshuar ne mendje dhe ne sjellje dhe sidomos ne aspektet fetare.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-04-2010
    Vendndodhja
    unided states of europe
    Postime
    682

Citim Postuar më parë nga Anesti_55 Lexo Postimin
    [ATTACH=CONFIG]159019[/ATTACH
    Nese ju doni te mohoni ndihmen greke per refugjatet shqipatre , kjo ka te beje me edukaten tuaj dhe jo timen.
    Kush eshte ndihma greke per emigrantet shqiptare? Represioni i eger qe ju eshte bere gjate ketyre 20 vjetesh?
    Apo femijet e emigranteve te lindur ne Greqi qe akoma jane me " veveos adia diamonis"....ti e di mire cdo te thote ?......Apo 90 % e emigranteve shqiptare qe kane nga dy emra? Emrat e tyre te vertete dhe emra kaurresh....ops orthodoksesh greke.....Mos u bej kaq hipokrit Nesti....

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Kine
    Postime
    1,830

Citim Postuar më parë nga Kanina Lexo Postimin
    tani po deshe boll perrallise budalleqe ketu i shkret po hapi syte dhe mendjen se bota nuk ka vetem kryqe e kisha e fe te cilet jane kunder henave e gjysme henave. keto jane vec pikepamjet e njerezve qe kane mbetur ne mesjete. bota sote ka ndryshuar ne mendje dhe ne sjellje dhe sidomos ne aspektet fetare.
    Pse cuditesh ore cune...
    Keta jane talebanat orthodhoks...mos prit te vejne mend

ps: ju lutem mos me keqkuptoni.. kam respektin me te madh per besimtaret ortodoks por jo per ekstremistat te cfardolloj besimi, ngjyrash.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657

Agimi i leshit, dhe Aleanca e Preshit, nje ashtu jane. Lere spo e them. Se kuptoj pse merreni me ekstremista idiote. Si keni nerva. Te forte jeni per bese! lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120

Thuje Pinko thuje......e shumta nje vrejtje do maresh
    po nuk u morem me ekstremistat ........ do te meren ata me ne pastaj

i/e regjistruar Maska e peshkatari2011
    Anëtarësuar
    14-02-2011
    Postime
    258

Neser tellall''trifoni'' prape do dale dhe do ta jape per njerezit lajmin e mire ???????????? prape me tellallet eeeeeeeeeeeee

Faqja 12 prej 13 FillimFillim ... 210111213 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •