ty anesti,nje dajak i mire do te kthjellonte e do ta pastronte shpirtin pak...uroje qe te biesh ne ndonje hundlesh,e te ti zgjidhe keto kopmplekset fetare e greko-shqipetare qe ke ne koke njeher e mire !!!
ty anesti,nje dajak i mire do te kthjellonte e do ta pastronte shpirtin pak...uroje qe te biesh ne ndonje hundlesh,e te ti zgjidhe keto kopmplekset fetare e greko-shqipetare qe ke ne koke njeher e mire !!!
Miku
Si ka mundesi ajo parrulle nga tifozet e ''ujqerve te debores''!?
Nuk ka refugjate shqiptare ne Greqi,jane emigrante (ka shume ndryshim) dhe si te tille jetojne atje sepse punojne me krahet e tyre dhe ne shume raste shfrytezoheshin dhe paguheshin jo per ate qe benin.BE ka regulla per emigrantet dhe shteti grek eshte i detyruar t'i zbatoje ato,nese do varej nga shteti grek ne Greqi nuk do kishte emigrante shqiptare pervec filogrekeve.Ashtu sic ka emigrante shqiptare ne Greqi ka dhe ne te gjitha vendet e tjera te Europes dhe Usa.
ps; kjo puna e emigranteve ne Greqi me duket se e p...dhi duke pare se dhe vete banoret e saj jane ne nje gjendje te mjerueshme per shkak te krizes.
Ndryshuar për herë të fundit nga freeopen : 05-01-2013 më 17:45
MOS I NDY TEMAT no name
[QUOTE=freeopen;3571662]Cfar kupton ti nga kjo parrulle ne stadiumin e Skenderbeut te Kosces?Si ka mundesi ajo parrulle nga tifozet e ''ujqerve te debores''!?
Nuk ka refugjate shqiptare ne Greqi
Keto jane refugjate te cilet me vone fituan status dhe ky proves vazhdon.
Shume e vertete, por bukeshkale si shqiptaret dhe emigrantet islamike nuk ka, pra ka emigrante dhe emigrante.Seshpejti do te veproje dhe Europa si Greqia ku do ti ve sanksione refugjateve islamike.Ashtu sic ka emigrante shqiptare ne Greqi ka dhe ne te gjitha vendet e tjera te Europes dhe Usa.
po shoh qe je e" edukuar" per terminologjine qe perdore.Me vjen keq une nuk i gezohem mjrimit te popullit grek dhe asnje populli ne bote.ps; kjo puna e emigranteve ne Greqi me duket se e p...dhi duke pare se dhe vete banoret e saj jane ne nje gjendje te mjerueshme
Injorantin e kam frike,
Budallin e meshiroj,
Te diturin (civilin) e dua pa mase.
-Anestis,megjithese pyetjes qe te bera nga faqja tjeter nuk u pergjigje.., them se di greqisht,patjeter,nje pyetje tjeter,cfar kupton ti nga kjo video,degjoje me vemendje,dhe na thuaj:-kujdes se keta nuk jan ne stadiume e as tifosza nuk jane..
-ou ky qenka mendimi yt per shqiptaret?po ti cfar je ti?na e thuaj pak kombesine tende..
Ndryshuar për herë të fundit nga BLEDI_SH : 06-01-2013 më 09:14
Ate fakt (parullen) e sollet juve por nuk shpjeguat se cfare do te thuash me te.Anesti_5... Cfar kupton ti nga kjo parrulle ne stadiumin e Skenderbeut te Kosces?
Une mund te kuptoj shume gjera.
Prape ne nje vrime i bie fyellit,ose me mire i bie te vrima qe te intereson ty (mos e merr per ofendim sepse nuk eshte ai qellimi i shprehjes)Keto jane refugjate te cilet me vone fituan status dhe ky proves vazhdon.
Nuk ka shqiptare refugjate jane emigrante dhe ndryshimi midis ketyre dy statuseve eshte i madh.
Shqiptaret nuk jane islamike jane europiane dhe si te tille Europa do ti mbeshtese do apo sdo dikush.Shume e vertete, por bukeshkale si shqiptaret dhe emigrantet islamike nuk ka, pra ka emigrante dhe emigrante.Seshpejti do te veproje dhe Europa si Greqia ku do ti ve sanksione refugjateve islamike.
Juve zoteri cfare kombesie jeni!? dhe mund te na shpjegosh pse jane bukeshkale shqiptaret.
Nuk e ke kuptuar fare thelbin e asoj qe kam shkruar,doja te thoja qe nuk ka me ''shfajesime'' apo ''presione'' e ''kercenime'' duke permendur gjithnje emigrantet ne Greqi sepse per shumicen e tyre Greqia nuk shihet me si nje vend ku mund te punojne dhe jetojne sipas normave ekonomike per vete faktin se kriza ekonomike atje ka renuar ekonomine e vendit.po shoh qe je e" edukuar" per terminologjine qe perdore.Me vjen keq une nuk i gezohem mjrimit te popullit grek dhe asnje populli ne bote.
Se mos harroj dhe une nuk i gezohem mjerimit te asnje populli.
MOS I NDY TEMAT no name
Krijoni Kontakt