Close
Faqja 11 prej 13 FillimFillim ... 910111213 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 121
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-02-2007
    Postime
    64

Për: Agimi i Artë reagon ndaj AK-së: Shqiptarët, komb kaçakësh e mbeturina osmanësh

ty anesti,nje dajak i mire do te kthjellonte e do ta pastronte shpirtin pak...uroje qe te biesh ne ndonje hundlesh,e te ti zgjidhe keto kopmplekset fetare e greko-shqipetare qe ke ne koke njeher e mire !!!
    Miku

i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anëtarësuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516

Për: Agimi i Artë reagon ndaj AK-së: Shqiptarët, komb kaçakësh e mbeturina osmanësh

Citim Postuar më parë nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Skedarët e Bashkëngjitur 159019
    Nese ju doni te mohoni ndihmen greke per refugjatet shqipatre , kjo ka te beje me edukaten tuaj dhe jo timen.
    Si ka mundesi ajo parrulle nga tifozet e ''ujqerve te debores''!?

Nuk ka refugjate shqiptare ne Greqi,jane emigrante (ka shume ndryshim) dhe si te tille jetojne atje sepse punojne me krahet e tyre dhe ne shume raste shfrytezoheshin dhe paguheshin jo per ate qe benin.BE ka regulla per emigrantet dhe shteti grek eshte i detyruar t'i zbatoje ato,nese do varej nga shteti grek ne Greqi nuk do kishte emigrante shqiptare pervec filogrekeve.Ashtu sic ka emigrante shqiptare ne Greqi ka dhe ne te gjitha vendet e tjera te Europes dhe Usa.
    ps; kjo puna e emigranteve ne Greqi me duket se e p...dhi duke pare se dhe vete banoret e saj jane ne nje gjendje te mjerueshme per shkak te krizes.
    Ndryshuar për herë të fundit nga freeopen : 05-01-2013 më 17:45
    MOS I NDY TEMAT no name

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647

[QUOTE=freeopen;3571662]
    Si ka mundesi ajo parrulle nga tifozet e ''ujqerve te debores''!?
    Cfar kupton ti nga kjo parrulle ne stadiumin e Skenderbeut te Kosces?

Nuk ka refugjate shqiptare ne Greqi
    Keto jane refugjate te cilet me vone fituan status dhe ky proves vazhdon.
    Ashtu sic ka emigrante shqiptare ne Greqi ka dhe ne te gjitha vendet e tjera te Europes dhe Usa.
    Shume e vertete, por bukeshkale si shqiptaret dhe emigrantet islamike nuk ka, pra ka emigrante dhe emigrante.Seshpejti do te veproje dhe Europa si Greqia ku do ti ve sanksione refugjateve islamike.
    ps; kjo puna e emigranteve ne Greqi me duket se e p...dhi duke pare se dhe vete banoret e saj jane ne nje gjendje te mjerueshme
    po shoh qe je e" edukuar" per terminologjine qe perdore.Me vjen keq une nuk i gezohem mjrimit te popullit grek dhe asnje populli ne bote.
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

Cfar kupton ti nga kjo parrulle ne stadiumin e Skenderbeut te Kosces?
    -Anestis,megjithese pyetjes qe te bera nga faqja tjeter nuk u pergjigje.., them se di greqisht,patjeter,nje pyetje tjeter,cfar kupton ti nga kjo video,degjoje me vemendje,dhe na thuaj:-kujdes se keta nuk jan ne stadiume e as tifosza nuk jane..

Shume e vertete, por bukeshkale si shqiptaret dhe emigrantet islamike nuk ka, pra ka emigrante dhe emigrante.Seshpejti do te veproje dhe Europa si Greqia ku do ti ve sanksione refugjateve islamike.
    -ou ky qenka mendimi yt per shqiptaret?po ti cfar je ti?na e thuaj pak kombesine tende..
    Ndryshuar për herë të fundit nga BLEDI_SH : 06-01-2013 më 09:14

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-02-2007
    Postime
    64

Citim Postuar më parë nga BLEDI_SH Lexo Postimin
    -

-ou ky qenka mendimi yt per shqiptaret?po ti cfar je ti?na e thuaj pak kombesine tende..
    esht...nje kopil e ster kopilit,gjarper me dy koka,kaq veshtir e ke per ta njofte
    Miku

i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anëtarësuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516

Anesti_5... Cfar kupton ti nga kjo parrulle ne stadiumin e Skenderbeut te Kosces?
    Ate fakt (parullen) e sollet juve por nuk shpjeguat se cfare do te thuash me te.
    Une mund te kuptoj shume gjera.

Keto jane refugjate te cilet me vone fituan status dhe ky proves vazhdon.
    Prape ne nje vrime i bie fyellit,ose me mire i bie te vrima qe te intereson ty (mos e merr per ofendim sepse nuk eshte ai qellimi i shprehjes)
    Nuk ka shqiptare refugjate jane emigrante dhe ndryshimi midis ketyre dy statuseve eshte i madh.

Shqiptaret nuk jane islamike jane europiane dhe si te tille Europa do ti mbeshtese do apo sdo dikush.
    Juve zoteri cfare kombesie jeni!? dhe mund te na shpjegosh pse jane bukeshkale shqiptaret.

po shoh qe je e" edukuar" per terminologjine qe perdore.Me vjen keq une nuk i gezohem mjrimit te popullit grek dhe asnje populli ne bote.
    Nuk e ke kuptuar fare thelbin e asoj qe kam shkruar,doja te thoja qe nuk ka me ''shfajesime'' apo ''presione'' e ''kercenime'' duke permendur gjithnje emigrantet ne Greqi sepse per shumicen e tyre Greqia nuk shihet me si nje vend ku mund te punojne dhe jetojne sipas normave ekonomike per vete faktin se kriza ekonomike atje ka renuar ekonomine e vendit.
    Se mos harroj dhe une nuk i gezohem mjerimit te asnje populli.
    MOS I NDY TEMAT no name

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120

Anesto......nuk ta kemi fajin ne qe te prene pensionin

i/e regjistruar Maska e CRASH
    Anëtarësuar
    30-12-2012
    Postime
    92

Citim Postuar më parë nga prenceedi Lexo Postimin
    qe thu ti, ky anestja si duket per pensionin e ka llafin.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Kine
    Postime
    1,830

Citim Postuar më parë nga prenceedi Lexo Postimin
    Cthua more?? Po mos ta kishte rrezuar gjykata kushtetuese marrveshjen midis deteve, ndoshta shpimet per nafte kishin filluar. E
    Greqia do merrte ndonje leke e ndoshta sdo ishte e detyruar te nderpriste pensionet e Anestos, Akilit, Albos etj etj.

i/e regjistruar Maska e Gentian_gr
    Anëtarësuar
    30-08-2007
    Postime
    2,520

Citim Postuar më parë nga Toffee Lexo Postimin
    Cthua more?? Po mos ta kishte rrezuar gjykata kushtetuese marrveshjen midis deteve, ndoshta shpimet per nafte kishin filluar. E
    Greqia do merrte ndonje leke e ndoshta sdo ishte e detyruar te nderpriste pensionet e Anestos, Akilit, Albos etj etj.
    C'thua more?
    Prandaj i shoh Karavelot te tensionuar une?

Faqja 11 prej 13 FillimFillim ... 910111213 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •