Close
Faqja 10 prej 13 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 121
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-08-2012
    Postime
    193

Për: Agimi i Artë reagon ndaj AK-së: Shqiptarët, komb kaçakësh e mbeturina osmanësh

kujtese per te gjithe "trimat" e aa brenda dhe jashte shqiperise,,, turkun e keni aty ne prag te deres c'prisni more tutkuner...

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043

Për: Agimi i Artë reagon ndaj AK-së: Shqiptarët, komb kaçakësh e mbeturina osmanësh

se eshte turp te zihen dy shqiptare per disa plehra jevgj grek te agimit

ps. e kam per Jarin dhe Bledin

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120

Nga ana tjeter, a duhet te harrojme se ç'u beri Mehmet Aliu me shqiptaret e tij grekerve, ndersa u ngriten kunder Perandorise Osmane per pavaresi???!! Apo ç'u beri Ali Pashe Tepelena??!; vendoseni vete!!!
    Δολοφονηθέντες υπό των Τσάμηδων, μόνων ή εν συνεργασία με τα στρατεύματα Κατοχής
    Te vrare nga camet,vetem ose ne bashkepunim me okupatoret
    632

Εξαφανισθέντες και αρπαχθέντες ως όμηροι
    Te zhdukur dhe te mare rober
    428

Βιασμοί γυναικών και κορασίδων
    Perdhunime grash dhe vajzash
    209

Απαγωγαί
    Rrembime
    31

Πυρποληθείσαι οικίαι
    Shtepi te djegura
    2.332

Λεηλατηθέντα ολοσχερώς χωρία
    Fshatra te vjedhur e shkaterruar
    53

Διαρπαγέντα Αιγοπρόβατα
    kope dhenesh e dhish te vjedhura(nr. eshte ne krere)
    37.556

Βοοειδή
    Lope
    9.285

Ιπποειδή
    kuaj,mushka gomere...
    4.148

Πουλερικά(ολίγων μόνο χωρίων)
    shpeze
    30.000

Κυψέλαι
    koshere bletesh
    742
    Keto sipas statistikave greke..........nese ndokush ka ndonje liste me ato qe kane bere greket ndaj cameve do ish me interes.
    Ndryshuar për herë të fundit nga prenceedi : 05-01-2013 më 09:37

i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anëtarësuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516

anesti......s'te thashe qe je kopil kur i tille behesh kur konvertohesh
    Kopil nuk behesh lind i tille,nese nuk e di kush quhet kopil pyet me te vjeterit.
    Dhe te paret e tu nuk kane qene ortodokse por jane bere te tille ne koherat e lashta,pra jane konvertuar,ashtu si musulmanet apo katoliket.

Ne secilin prej jush te konvertuarve ne kopile,meson ligesine qe ju eshte instaluar ne shpirte.Por censusi me krenari shprehu se kjo ligesi eshte 70% e popullsise shqiptare
    Uli tonet se nuk eshte as vendi dhe as kuvendi per te bere trimin apo fisnikun ne anonimitet.

Nese rrymat nacionaliste nuk te pelqejne fillo duke kritikuar ate greke me pare qe dhe heroin tend mundohen te ta paraqesin si grek dhe te te quajn ty si shqiptar kacak apo ku di une epitete te tjera.
    Ndryshuar për herë të fundit nga freeopen : 05-01-2013 më 10:31
    MOS I NDY TEMAT no name

i/e regjistruar Maska e CRASH
    Anëtarësuar
    30-12-2012
    Postime
    92

ju hangshi carat muslimanve shqiptar o ju grekofila ne si katolik me par bashkohemi me musliman se sa me ortodoks pro-grek, si ne kohen e UCKs .

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120

[QUOTE=Anesti_55;3571388]
    Citim Postuar më parë nga prenceedi Lexo Postimin
    Po une nuk te fyeva dhe s'te thashe qe je kopil kur i tille behesh kur konvertohesh.je i me rrenje i pandere dhe per kete silleshe keshtu.Per greket ka nja 50 vjete qe me thuhet se i kemi armiqe dhe jam i ngopur me keto epitete per to, por kur shqiptaret e mi me lane pa baba, pa varre, pa prone, pa te drejta minimnmale, them se dhe keto te mite nese nukjane armiq , te ligje jane.Por termi armik dhe i lige eshte shume large njeri tjetrit.Dy popuj mund te jene armiq , por te dy mund te jene cilesore, ndersa ne nuk ka nevoje per te shetite neper google se e gjen dhe ketu ne shkrimin tend.Ne secilin prej jush te konvertuarve ne kopile,meson ligesine qe ju eshte instaluar ne shpirte.Por censusi me krenari shprehu se kjo ligesi eshte 70% e popullsise shqiptare , pa ligesine jashte kufive, atehere cfardo ekuacioni me rrezulton qe te kerkoje rehatine ne vendin e armiqeve.Por cfar ndodhe,ne vend qe te jetoje une ne keto vende keni shkuar ju, pra keto armiq po ju ushqejne , po ju veshin , po ju japin te drejta njelloje me popullin e tyre dhe perfundimishte, ju mbeteni ne llogoren e pare.Pra te ligun nuk ka se cfare ta rregulloje, vecse krijuesi qe ja ka limituar jeten.Brezave i duhet te durojne dhe ca!

Coptimin e trojeve shqiptare nuk e bene fqinjet por fuqite e medha.Te jete per fqinjet, i takonte e gjithe shqipnia pasi per 500 vjet ishim ne xhandaret e Turqise dhe pa perjashtim , ju ndjeheshit krenare se ishit turq.Perandoria otomane nga e cila perfituan vetem bejleret dhe sundimtaret shqiptare dhe jo populli qe nxirrte buken kundrejt pageses si luftetare per te grabite dhe dhunuar lirite e popujve te tjere, natyrishte qe nje dite do te binte dhe cdo llogjike e pranon se do ishin te krishteret ato qe do te fitonin.Nese nuk e dine akoma se kush e coptoi dhe per se e coptuan Shqiperine , nuk eshte faji im, disa tema dhe ketu i ke per kete ceshtje.

Eh pas asaj qe ke shkruar me larte, kjo shprehje nuk te shfajson, nuk eshte kostum per ty.Sorry

Per respekt si shqiptare po te sjelle dhe kete lajm qe vjen nga qeveria jone.Ne jemi terroriste dhe financues te terrorizmit !Kjo flet per ju te konvertuarit ne kopile dhe jo per ne qe te paret tone na sollen me ndere deri ne ditet e sotme.Qeveria ka miratuar dje një ligj të ri lidhur me masat që do të ndërmerren ndaj personave që financojnë terrorizmin. “Ky ligj përcakton masat kundër financimit të terrorizmit, kompetencat dhe marrëdhëniet ndërmjet organeve të ngarkuara për propozimin, miratimin, kontrollin dhe zbatimin e tyre”, thuhet në nenin 1 të këtij ligji. Sipas draftit që i kalon Kuvendit, qeveria, me propozim të ministrit të Jashtëm, në zbatim të rezolutave të OKB-së, miraton listën e personave të shpallur si financues të terrorizmit. “Ministri i Financave, deri në miratimin me vendim të Këshillit të Ministrave për përfshirjen në listën e personave të shpallur, mund të urdhërojë bllokimin e përkohshëm për fondet dhe pasuritë e tjera të personave për të cilët ka filluar procedura e shpalljes dhe për të cilët ka dyshime të bazuara për përfshirje, në çdo formë, në vepra të terrorizmit dhe të financimit të tij, të kryera apo që tentohet të kryhen, brenda ose jashtë territorit të Republikës së Shqipërisë”. Në ligj janë përfshirë gjithashtu edhe afatet e ankimimit në gjykatë si dhe fati i pasurive deri në momentin e dhënies së vendimit të formës së prerë.

Burimi: http://www.panorama.com.al/2013/01/0...#ixzz2H62hC3NG
    Sa per te te freskuar pak .....nuk te ofendova.Pershkrova me nje fjale te vetme ate qe je.
    Kopil=njeri pa prind..........dhe ne rastin tend ne menyre figurative kopil grek=njeri pa atdhe.....dmth pa prind.
    Nuk e di se cte kane bere shqiptaret dhe me vjen keq nese te kane bere padrejtesi. Padrejtesi na jane bere te gjitheve dhe sipas kesaj llogjikes tende i bie qe o burra te ngrihemi e ta cfarosim!!!!!
    Po na ushqejne,po na veshin....???????? jo mor anesti. Po na rjepin.
    Me keto qe thua me kujton ata pleqte greke apo ata greket me dy klase shkolle apo pa shkolle fare qe lindte e perendonte vetem nje fraze dinin (ne po ju ushqejme,po ju japim pune, u kemi bere me shtepi e makina e bla bla bla .......)
    Kush e copetoi shqiperine e di shume mire.......ato tema qe ke ne forum apo gjetke , ben mire ti lexosh zotrote se me ate "πλύση εγκεφάλου" qe te kane bere do mohosh edhe femijet e tu nje dite.
    Anesto...nuk me pelqejn kostumet,me teper jam tip sportiv .....sorry
    Nuk e di pse e ke sjell kete ligj ketu ....por duhej te ishte bere me pare si ligj.
    Tashti se clidhje ka ky ligj me ty kjo te perket ty......nuk e di pse te "djeg" ty.
    Dhe boll na u mburre me kete trashegimnine fetare se e keni bere boz fare .........si ortodokset,katoliket e muslimanet te gjthe te konvertuar jeni.

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647

Emri:  1310724048-denojne_parullat.jpg

Shikime: 283

Madhësia:  51.8 KBNje skjarim per termin kopil.Kopil quhet nje krijese njerezore qe nuk i dihen njeri apo te dy prinderit.Kur shqiptaret u konvertuan ne muslimane , natyshem atyre u dhane nga nje baba qe e percaktonte imami.Shesh preferonin emrin Abdulla, bir i zotit.babai mbetej i femijeve te tejere qe nuk ishin konvertuar.Nese ky term kerkohet te perdoret pikerishte per ate komunitet qe nuk u konvertua eshte propetum mobile.ne shkrimin tim , nuk ka asnje rreshte antishqiptare, por kunder te shiturve qe bejne lojen e Turqise.Ne nuk kerkojme ndryshime kufishe dhe camet gjithashtu, pra ceshtja e tyre pas kesaje mbetet nje ceshtje greke jo shqiptare.Se cfar bejne nacionalistet greke, kjo eshte veshtje e tyre,pikerishte se une nuk mund te ndikoje tek ato, por kjo nuk do te thote se une i mbeshtes.
    Nese ju doni te mohoni ndihmen greke per refugjatet shqipatre , kjo ka te beje me edukaten tuaj dhe jo timen.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Anesti_55 : 05-01-2013 më 16:39
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647

Emri:  lista.jpg

Shikime: 218

Madhësia:  38.7 KBEmri:  lista2.jpg

Shikime: 200

Madhësia:  27.8 KBEmri:  lista 3.jpg

Shikime: 212

Madhësia:  36.6 KB
    po pertoje tju sjell dhe te tjerat ne vazhdim.
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

Citim Postuar më parë nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Emri:  lista.jpg

Shikime: 218

Madhësia:  38.7 KBEmri:  lista2.jpg

Shikime: 200

Madhësia:  27.8 KBEmri:  lista 3.jpg

Shikime: 212

Madhësia:  36.6 KB
    po pertoje tju sjell dhe te tjerat ne vazhdim.
    ca do tregosh ti me kete???????-dhe me cte drejte,pa lejen e tyre,ti na poston emra njerezish te panjohur ketu?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425

Citim Postuar më parë nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Nese ju doni te mohoni ndihmen greke per refugjatet shqipatre , kjo ka te beje me edukaten tuaj dhe jo timen.
    greqia ka ligjin e luftes me shqiperine ti flet per ndihma refugjatesh. greqia kujtoi se te gjithe ata refugjate shqiptare do konvertoheshin ne ortodoks dhe do luftonin vendin e tyre shqiperine. puna eshte se shqiptaret nuk e rrujne per fe aq me teper kur feja perdoret per qellime politike.
    greqia duhet te kompesoje pronat e cameve, perndryshe s`do jete kurre e qete.

Faqja 10 prej 13 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •