Close
Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 74 prej 74
    Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anėtarėsuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816

Pėr: Sfidė me rrymat brenda islamit

Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin

Sot p.sh shfletoja facebookun ... u "cudita" se me sa urrejtje flisnin muslimanet shqptare per babadimrin ...thuajse babadimri( personazh fiktiv) eshte ndonje diktator kriminal...
    Edhe mua me fascinon friga dhe kujdesi i besimtareve te Islamit qe panderprere jetojne nen trysnin e friges se do dalin nga feja,duke u kujdesur per banalitete te klasit te pare: te marr lugen me doren e djathte,te hyje ne shtepi me kemben e djathte,te fle ne krahun e djathte,te kendoj vargje te Kuranit kur hy ne wc se atje eshte djalli,te pyes hoxhen,i mjeri une nuk e di a u fala ne xhami sipas rregullores - kam hyre ne gjynah; nuk lejohet kjo,lejohet kjo...mallkim bredhit,mallkim babadimerit etj.etj...

Ndersa besimtaret e Islamit e kane nderin qe te jene AntiBredh dhe antiBabadimer.... Lufte Bredhit dhe Babadimerit ...Zot falja se nuk dine c`bejne !
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga qeveriablu : 11-01-2013 mė 22:36
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar mė parė nga qeveriablu Lexo Postimin
    Edhe mua me fascinon friga dhe kujdesi i besimtareve te Islamit qe panderprere jetojne nen trysnin e friges se do dalin nga feja,duke u kujdesur per banalitete te klasit te pare: te marr lugen me doren e djathte,te hyje ne shtepi me kemben e djathte,te fle ne krahun e djathte,te kendoj vargje te Kuranit kur hy ne wc se atje eshte djalli,te pyes hoxhen,i mjeri une nuk e di a u fala ne xhami sipas rregullores - kam hyre ne gjynah; nuk lejohet kjo,lejohet kjo...mallkim bredhit,mallkim babadimerit etj.etj...

Ndersa besimtaret e Islamit e kane nderin qe te jene AntiBredh dhe antiBabadimer.... Lufte Bredhit dhe Babadimerit ...Zot falja se nuk dine c`bejne !
    "Asgje" nuk eshte babadimri ne facebok .. "masakrimin" e logjikes se besimtareve mund ta shohesh me se miri ne forumet islame nga pyetje qe bejne ... shokuese!

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anėtarėsuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar mė parė nga qeveriablu Lexo Postimin
    Edhe mua me fascinon friga dhe kujdesi i besimtareve te Islamit qe panderprere jetojne nen trysnin e friges se do dalin nga feja,duke u kujdesur per banalitete te klasit te pare: te marr lugen me doren e djathte,te hyje ne shtepi me kemben e djathte,te fle ne krahun e djathte, te pyes hoxhen,i mjeri une nuk e di a u fala ne xhami sipas rregullores - kam hyre ne gjynah; nuk lejohet kjo,lejohet kjo...mallkim bredhit,mallkim babadimerit etj.etj...

Kjo quhėt devotshmėri, dhe bindje nė egzistencėn e Zotit. Nuk eshte sikurse me jehudet apo te krishteret qė "zotin" e kan tradit, dhe fejen simbol t'indentitetit. Ju nuk dini se c'eshte mekati, edhe kur beni mekat, shkoni dhe ikerkoni priftit qe ai te ua fal, e jo Zoti. Ne nuk e therrasim hoxhen imZot, e as kryemyftiun "Baba i shenjt" dhe te na sherbeje si kukull i cili i animon festat e fundivitit.

Besimin ne Zot, ju thjesht nuk e dini.

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar mė parė nga Le dévoué Lexo Postimin
    Kjo quhėt devotshmėri, dhe bindje nė egzistencėn e Zotit. Nuk eshte sikurse me jehudet apo te krishteret qė "zotin" e kan tradit, dhe fejen simbol t'indentitetit. Ju nuk dini se c'eshte mekati, edhe kur beni mekat, shkoni dhe ikerkoni priftit qe ai te ua fal, e jo Zoti. Ne nuk e therrasim hoxhen imZot, e as kryemyftiun "Baba i shenjt" dhe te na sherbeje si kukull i cili i animon festat e fundivitit.

Besimin ne Zot, ju thjesht nuk e dini.
    Na trego se cka nenkupton ti me fjalen mekat. Dhe cka d.m.th. te besosh ne nje Zot?
    Ju pershendes forumiste
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mesia4ever : 19-01-2013 mė 08:28 Arsyeja: Harrova me ju pershendet

Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •