Une, e gjeta nje liber ne google, qe e lexoja me endje kur isha femi.
Luxhet e verdha
Une, e gjeta nje liber ne google, qe e lexoja me endje kur isha femi.
Luxhet e verdha
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Une kam dy dite qe qaj me ka marre malli per shume njerez qe si kam ketu![]()
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
une po vras mendjen cfare embelsire te gatuaj sot...
Mos shkruaj gjė kur je me nerva, sepse, ndėrsa plaga e gjuhės ėshtė mė e keqe se e shpatės, mendo ēka mund tė jetė ajo e pendės
Une jam heshtje.......nje copez e pa-fytyre,qe sillet rreth botes,mes flladeve te universit,ne kerkim te vetvetes.Jam nje galop i pafryme,drejt frikerave qe kane asgjesuar te paarritshmet e mia,ne miliona endrra qe me trembin me sigurine e tyre per te prekur realitetit.
Pavetedija me keshillon te uleras keshtjellave te shurdheta,ndersa shpirti,dritherohet vec nga mendimi,se keshtjellat mund ti shemben persiper,e te mbetet nje jehone e dobet mes germadhash te panevojshme........
Jam nje tik dhe nje tak,i ores time te kufizuar me horizonte te pertejme.Tiku godet nevojat e mia shumezuar me pafundesine,ndersa taku thjesht i fshin per gjysme sekonde,duke ia lene boshllekun rifillimit absurd te te njejtave gjera.......te te njejtave nevoja.......te te njejtes jete........vec gjysme sekonde lumturi..........
Une nuk jam piktori,qe nderton vetveten,neper ngjyrime te paforma.Nuk jam as peneli,qe nen presionin e nje dore dritherueshmerisht te talentuar peshtyn mrekulli mbi letra te pervuajtura.Te ankthshme.
Nese ju do te shihni nje siluete te paqene neper mendjen tuaj tani,ai jam une.
Po,une jam zeri qe po ecen kokeulur brigjeve te fantazise tuaj tani.
..... shtrova tapetet sot. Me pelqen ky dimri. Ngroht e ngroht ne shtepi.
"Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"
...Une... kam shume per te thene...e ne fakte as gje te re!???
...Une dua qe qe Politikanet ne Kosove ti ven PIKE!Kryeneqesise,Kokfortesise, Arrogaces...e Injorances qe i bejne Popupullit te mjere e te Varfer te Kosoves!
...Une mendoje se ata jane quar pesh,po kane me Hoger Kryet e vet! Kungulli nuk ju shkon mbi uje joooo nje jete te tere....nuk di si nuk Turprohen nga vetja e tyre???!!!
... une e jo vetum une, po ter Diaspora jemi te Deshpruar me Politken ne Kosove!
Nete (12-11-2014)
Une kam pjek 2 rena me fli sot kam marr mazen kam ly tepsine kam qkep renat bash super m kan dal a![]()
Nete (12-11-2014)
.......e pershendes mahallen,![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga prishtina75 : 09-11-2014 mė 14:35
....dua te fle, por e paskam syrin pishe. pffff
"Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"
Nete (12-11-2014)
Krijoni Kontakt