Une nuk e dita qe lodheni ju kaq shpejt qikat e reja me u mbush fryme kaq shpejt po kur te mplakeni :P
Une nuk e dita qe lodheni ju kaq shpejt qikat e reja me u mbush fryme kaq shpejt po kur te mplakeni :P
kur te plakemi do shohim e bejme![]()
[QUOTE=Xhuxhumaku;3752184]Kishin mbledhjet e organizates se grave, frontit, dhe ato qe ishin komuniste edhe te partise.
Po me teper si lente rehat brigadieri, kush ishteTE]
Haha.....qe po del se jane lodhe ma pak se ne sot. U ka shku moti neper mbledhje perderisa une perveē te tjerave kam lujte edhe futboll me fmijte. Gjithsesi femijjet u rriten bene si bene gjyshet tona
PS xhuxhumak te ne kendohej tjeter kenge per grate asaj kohe por megjithate kishte ngjashmeri
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga anita340 : 22-07-2014 mė 18:02
AUTOCHTHONOUS
ca temash... se ka nevoje rama te krruhet kot me idiotlliqe te till., vetem nje person naiv do mund te besonte dicka te tille. qe mund ti heqi dhe ndonje vize ndonjeher tek tuk me te dendur, tani dhe ndoshta e heq ai, po qe te ngatrrohet vet rama me bizhdila te tilla, baaaahh, s'ma merr mendja...
Without deviation from the norm, progress is not possible
perfundimisht sh forum i lodhur na doli dhe ky FSH, vetem pleq plaka dhe njerez qe duken sikur postojne prej na poshte ndonje guri prej vitesh ketu te ky forum hahahaaaa
Without deviation from the norm, progress is not possible
Krijoni Kontakt