Close
Faqja 27 prej 49 FillimFillim ... 17252627282937 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 261 deri 270 prej 485

Tema: Une,,,,

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anėtarėsuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878

Pėr: Une,,,,

Shkence cer t'miren ke?
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

Shqiptar nga Kosova Maska e prishtina75
    Anėtarėsuar
    22-03-2012
    Postime
    3,360

.......duke kaluar nga ju, njoha veten,

Anėtarėsuar
    22-03-2012
    Postime
    3,360

......une nuk pendohem per asgje, edhe nese bie ne humnere jam vetevetja,

Une jam anetari me interesant ketu! Une jam shume inteligjent dhe i ditur, por megjitheate jame magnanimous (shpirt madh) qe nuk i persendys njerzit qe nuk jane me aq virtute dhe talente sa une. Kur hyj une ne forum shkelqen forumi. Une jam figura e babait ne kete forum edhe se jam i ri. Une jam shembulli qe duhet te ndjekin te gjithe meshkujt. Une jam mashkulli i persosur. Une jame si heronjte e tragjedive Greke te lashta. Bujaria ime, besa ime, meshira ime, dhe nderi im nuk kane kufinj. Edhe me nejrzit me te ulet se une (i.e. gjithe njerzia) jame shume durim madh dhe i fal dashurine dhe vemendjen e duhur te gjitheve me shprese qe ti permiresoj, edhe se e di qe asnjehere nuk do arrijne nivelin tim. As perendite nuk e arrijne nivelin tim.

Se si ka bere ky forum pa mua perpara se te vija, apo kjo bote pa mua perpara se te lindja nuk e di. Po te mos isha une ne kete forum nuk do vija fare ne kete forum se do te ishte shume i merzitshem. Kur te vdes une bota do te behet e erret dhe pa lumturi, jeta pa kutpim. Si do beje kjo bote pa mua? Nuk me merakos vdekja ime, por me merakos gjema qe do le mbrapa per te tjeret! Mosekzistencen time edhe e pertyp por si mundet te iki me lehtesi kur e di se sa e mjere do te jete bota pa mua dhe sa do i duhem dhe do ti mungoje botes. Si mundet te shkoje kjo bote pa mua, si mundet te te eci koha perpara? A nuk do te nderroje drejtimin qe te me sjelli mbrapsh? Edhe koha nuk duhet ta toleroje kete univers te mjere! Edhe ligji i dyte i thermodinamikes duhet te thyhet! Edhe se nuk kam zgjidhje per kete problem mua me shqeteson shume se ashtu natyre bujare kam qe i ve te tjeret perpara vetes. Oh si do beje kjo bote pa mua (hopefully after many decades)? Jame shume i pikelluar, nga meraku per te tjeret!

Po qe se jeni ne vije me opinionin tim ne kete ceshtje jeni te mirepritur te shpreheni.

Hhihihihihi ehehehehe
    "An Evil Spirit hath innoculated our race with the hideous gospel of submissiveness, of degeneracy"

1.2.3...I
    Anėtarėsuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967

Citim Postuar mė parė nga hof Lexo Postimin
    Une jam anetari me interesant ketu! Une jam shume inteligjent dhe i ditur, por megjitheate jame magnanimous (shpirt madh) qe nuk i persendys njerzit qe nuk jane me aq virtute dhe talente sa une. Kur hyj une ne forum shkelqen forumi. Une jam figura e babait ne kete forum edhe se jam i ri. Une jam shembulli qe duhet te ndjekin te gjithe meshkujt. Une jam mashkulli i persosur. Une jame si heronjte e tragjedive Greke te lashta. Bujaria ime, besa ime, meshira ime, dhe nderi im nuk kane kufinj. Edhe me nejrzit me te ulet se une (i.e. gjithe njerzia) jame shume durim madh dhe i fal dashurine dhe vemendjen e duhur te gjitheve me shprese qe ti permiresoj, edhe se e di qe asnjehere nuk do arrijne nivelin tim. As perendite nuk e arrijne nivelin tim.

Se si ka bere ky forum pa mua perpara se te vija, apo kjo bote pa mua perpara se te lindja nuk e di. Po te mos isha une ne kete forum nuk do vija fare ne kete forum se do te ishte shume i merzitshem. Kur te vdes une bota do te behet e erret dhe pa lumturi, jeta pa kutpim. Si do beje kjo bote pa mua? Nuk me merakos vdekja ime, por me merakos gjema qe do le mbrapa per te tjeret! Mosekzistencen time edhe e pertyp por si mundet te iki me lehtesi kur e di se sa e mjere do te jete bota pa mua dhe sa do i duhem dhe do ti mungoje botes. Si mundet te shkoje kjo bote pa mua, si mundet te te eci koha perpara? A nuk do te nderroje drejtimin qe te me sjelli mbrapsh? Edhe koha nuk duhet ta toleroje kete univers te mjere! Edhe ligji i dyte i thermodinamikes duhet te thyhet! Edhe se nuk kam zgjidhje per kete problem mua me shqeteson shume se ashtu natyre bujare kam qe i ve te tjeret perpara vetes. Oh si do beje kjo bote pa mua (hopefully after many decades)? Jame shume i pikelluar, nga meraku per te tjeret!

Po qe se jeni ne vije me opinionin tim ne kete ceshtje jeni te mirepritur te shpreheni.

Hhihihihihi ehehehehe
    Po ata qe numd te jene ne vije paralele me opinionin tend cfare te bejne?
    Se ska as bileta per Olimp,mbase do ta blenim nje

Hmm... A one way ticket? How could you say that? I know you don't really mean it.

Citim Postuar mė parė nga zANė Lexo Postimin
    Po ata qe numd te jene ne vije paralele me opinionin tend cfare te bejne?
    Se ska as bileta per Olimp,mbase do ta blenim nje
    "An Evil Spirit hath innoculated our race with the hideous gospel of submissiveness, of degeneracy"

i/e regjistruar Maska e Shkenca
    Anėtarėsuar
    29-09-2012
    Postime
    1,424

Une i kisha te gjitha ngjyrat mbrenda meje, ato nuk me mungonin, por me ardhjen tende morren shkelqim per mos u zhdukur kurre me...
    ೋღ♥ღೋ ══════════C6H12O6═════════ೋღ♥ღೋ

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

Po pi nji kafe...
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Anėtarėsuar
    22-03-2012
    Postime
    3,360

......te kam humb qelsin,

B@NeS@XhIe Maska e B@Ne
    Anėtarėsuar
    04-01-2010
    Vendndodhja
    .............
    Postime
    4,338

...po lexoja ket dhe me pelqeu

Kush je ti qė pėrbuzė
    ēfar kėrkon nė kėtė botė
    Ti je njė cop idjotė
    Bukuria jote pa vlerė
    Ti nuk vlen si njeri
    Zemra jote ka veē ligesi
    Mos harro njė gjė nė kėtė botė
    Ti qė ke bėr keq
    Njė ditė do tė derdhėsh lotė
    Shumė zemra rrėmbeve
    Mė pas i flake
    Ti sje njeri,ti je pa vlerė
    Mėkatari pėrfundon nė humnerė
    Zoti do tė ndėshkojė
    pėr tė bėmat e tua
    Qė s'kanė mbarim
    Ti je veē njė zhgėnjim
    Zhgėnjim i pa parė nė kėtė botė
    Shumė vajza kanė derdhur lotė
    Ky ėshtė deluzjoni i dashurisė
    Deluzjoni i pafajsisė
    Tė vajzave tė pafajshme nė kėtė botė
    Qė kanė derdh lotė pėr kėta idjotė.

11. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar B@Ne pėr postimin:

Xhenet.M.S. (31-10-2013)

Faqja 27 prej 49 FillimFillim ... 17252627282937 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •