Shkence cer t'miren ke?![]()
Shkence cer t'miren ke?![]()
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
.......duke kaluar nga ju, njoha veten,![]()
......une nuk pendohem per asgje, edhe nese bie ne humnere jam vetevetja,![]()
Une jam anetari me interesant ketu! Une jam shume inteligjent dhe i ditur, por megjitheate jame magnanimous (shpirt madh) qe nuk i persendys njerzit qe nuk jane me aq virtute dhe talente sa une. Kur hyj une ne forum shkelqen forumi. Une jam figura e babait ne kete forum edhe se jam i ri. Une jam shembulli qe duhet te ndjekin te gjithe meshkujt. Une jam mashkulli i persosur. Une jame si heronjte e tragjedive Greke te lashta. Bujaria ime, besa ime, meshira ime, dhe nderi im nuk kane kufinj. Edhe me nejrzit me te ulet se une (i.e. gjithe njerzia) jame shume durim madh dhe i fal dashurine dhe vemendjen e duhur te gjitheve me shprese qe ti permiresoj, edhe se e di qe asnjehere nuk do arrijne nivelin tim. As perendite nuk e arrijne nivelin tim.
Se si ka bere ky forum pa mua perpara se te vija, apo kjo bote pa mua perpara se te lindja nuk e di. Po te mos isha une ne kete forum nuk do vija fare ne kete forum se do te ishte shume i merzitshem. Kur te vdes une bota do te behet e erret dhe pa lumturi, jeta pa kutpim. Si do beje kjo bote pa mua? Nuk me merakos vdekja ime, por me merakos gjema qe do le mbrapa per te tjeret! Mosekzistencen time edhe e pertyp por si mundet te iki me lehtesi kur e di se sa e mjere do te jete bota pa mua dhe sa do i duhem dhe do ti mungoje botes. Si mundet te shkoje kjo bote pa mua, si mundet te te eci koha perpara? A nuk do te nderroje drejtimin qe te me sjelli mbrapsh? Edhe koha nuk duhet ta toleroje kete univers te mjere! Edhe ligji i dyte i thermodinamikes duhet te thyhet! Edhe se nuk kam zgjidhje per kete problem mua me shqeteson shume se ashtu natyre bujare kam qe i ve te tjeret perpara vetes. Oh si do beje kjo bote pa mua (hopefully after many decades)? Jame shume i pikelluar, nga meraku per te tjeret!
Po qe se jeni ne vije me opinionin tim ne kete ceshtje jeni te mirepritur te shpreheni.
Hhihihihihi ehehehehe![]()
![]()
"An Evil Spirit hath innoculated our race with the hideous gospel of submissiveness, of degeneracy"
Une i kisha te gjitha ngjyrat mbrenda meje, ato nuk me mungonin, por me ardhjen tende morren shkelqim per mos u zhdukur kurre me...
ೋღ♥ღೋ ══════════C6H12O6═════════ೋღ♥ღೋ
Po pi nji kafe...
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
...po lexoja ket dhe me pelqeu
Kush je ti qė pėrbuzė
ēfar kėrkon nė kėtė botė
Ti je njė cop idjotė
Bukuria jote pa vlerė
Ti nuk vlen si njeri
Zemra jote ka veē ligesi
Mos harro njė gjė nė kėtė botė
Ti qė ke bėr keq
Njė ditė do tė derdhėsh lotė
Shumė zemra rrėmbeve