Albo meqenese te pelqen te flasesh me pika,po pergjigjem dhe une ne te njejten menyre.Albo; Se pari, a e di qe kjo teme eshte hapur ne forumin orthodhoks e ti nuk mund te japesh mendim se nuk je orthodhoks?
Se pari une e di shume mire se ku eshte hapur kjo teme, ne nenforumin orthodhoks dhe jo ne forumin orthodhoks (mund te jete nje lapsus nga nxitimi nga ana juaj)
Se dyti ti nuk e di fare se cfare jam une
Se treti forumin e ke krijuar per te diskutuar apo per te diktuar idete?
E katerta nese nuk deshiron te japin mendim te tjeret apo jo orthodhokset beje nenforumin e mbyllur dhe zgjidhet dhe kjo dileme,por duhet te besh te mbyllur dhe temat ku flitet per camet ku dhe juve si jo cam keni dhene mendimin tuaj.
jane pak ato 20 vitet Albo dhe te siguroj qe nuk e kam ndier mungesen e Perendive.Se dyti, eshte deliri i Albos apo verberia jote historike e shpirterore per te pare doren e Perendise ne historine qe ti vete ke jetuar ne 20 vitet e fundit?
Dhe..........pasojat cilat ishin se termet ra dhe ne disa zona te Italise ne ate kohe.Termeti eshte dukuri natyrore dhe jo shpirterore dhe ti kete e di shume mire.Termet ra ne Tirane ne diten qe u bene publike numrat e censusit, e di apo nuk e di?
p.s; Nese ju kam fyer te siguroj qe nuk ishte ky qellimi im ne postimin e meparshem.
Krijoni Kontakt