Je i lire te shprehesh ne kete forum qe besimi i Albos apo Albo eshte heretik, nese kjo eshte ajo qe ti beson apo kjo eshte ajo qe nje besim i caktuar beson. Kjo eshte liria jote e fjales dhe nuk ka asnje gje te keqe. Nese ti e merr si "ofendim personal", ky eshte problemi yt dhe jo i atij katolikut apo orthodhoksit qe te drejtohet ne kete menyre. Ne kete forum ne nuk mundohemi te kufizojme e censurojme mendimin e lire te njerezve per te qene "politikisht korrekte" qe te mos i ngelet qejfi Albo, tonit apo deshmuesit.Une i mora shkrimet qe ne diksutuam, por ne te gjitha shkrimet e mia nuk do te gjesh fjalet: Albo eshte HERETIK dhe orthodhoksia eshte HERETIZEM. Ti mendon se une i ha komentet e tua te njeaneshme??????
Po ta perseris edhe njehere, a do te kish ndodhur e gjitha kjo qe ndodhi nese ti do te kishe zgjedhur te respektoje rregulloren e forumit e te shkruaje vetem ne forumin e komunitetit tend?
Sigurisht qe jo. Ky eshte leksioni qe duhet te marresh nga kjo qe ndodhi. Dhe kjo eshte arsyeja qe nuk e shikon Albon te shkruaje ne asnje nga forumet e tjera te krishtera, jo se nuk kam gje per te thene, por se e di qe te gjitha diskutimet degjenerojne ne kete menyre. Nese je i interesuar te mesosh per besimin e te krishtereve te tjere, mund te lexosh ne heshtje postimet ne forumet e tyre pa qene nevoja te shkruash e replikosh.
Albo
Krijoni Kontakt