Close
Faqja 12 prej 14 FillimFillim ... 21011121314 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 131
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398

Për: I ciles orthodhoksi, na qenka censusi armik,, z.Ilo Spiro?

Citim Postuar më parë nga ilia spiro Lexo Postimin
    Deklarimi dhe vete Censusi nuk ishin thjesht nje rastesi,..nuk ka rastesi ne kete bote, kudo eshte dora e Zotit,...
    Censusi ishte vetem nje prove per orthodhokset, per ata qe ndjejne veten te tille,..nje prove e rende...
    Te mos harrojme vitet e para te Krishterimit kur miliona njerez u denuan me vdekje, vetem se nuk pranuan te mohonin Zotin tone Jisu Krisht,.. por nga torturat e tmerrshme, pati edhe qe e mohuan,...keta qe e mohuan ne ate kohe qendrojne shume me lart se ata qe e kane mohuar sot, kur nuk ekziston asnje lloj persekutimi dhe thone me mburrje bile, se "nuk u deklarova", keta fare hapur e kane mohuar besimin e tyre, me vjen keq per ta sinqerisht,..., por ka qene thjesht vendim i ndergjegjes se tyre krejtesisht te lire,...rrugen e tyre e zgjodhen vete...

Une nuk jam ketu ortodoks per ti sherbyer interesave greke.
    Jam shqiptar dhe jam krenar per kete.
    Jam ortodoks dhe jam krenar per kete.
    Por kjo nuk me detyron te coj uje me mullirin e armiqve te kombit tim.
    Madje behem me turp kur degjoj ne kishe , ne meshe e pas saj te flitet per censusin e per idiotlliqe qe kane lidhje me politiken , por jo me fene.
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Për: Kisha Ortodokse nis anketimin fetar të besimtarëve të vetë

Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin
    Ankesa nuk eshte per rezultatin, ankesa eshte per procesin. Ndryshe nga zgjedhjet ku eshte pergjegjesia e qytetarit qe te paraqitet per te votuar prane qendres se votimit, ne rastin e censusit, ligji ngarkon me pergjegjesi administraten e censusit qe te paraqitet e mbledhi informacionin ne deren e shtepise se gjithe qytetareve te vendit. Dhe ne kete rast, nuk kemi te bejme me njerez qe jane treguar indiferente ndaj procesit apo e kane bojkotuar ate, por kemi te bejme me qytetare te gatshem per te dhene informacionin, por ose nuk u eshte dhene mundesia, ose u eshte shtremberuar deshmia ne forma direkte apo indirekte.

Sikur te gjitha komunitetet fetare te vendit, apo gazetat e televizionet e vendit, apo nje nga ato qindra organizata jo-qeveritare ne Tirane, te kishin bere te njejten gje qe po ben Kisha, anketimin e qytetareve mbi pjesemarrjen ne census, do te kishim nje tabllo me te qarte te shkalles se abuzimeve ligjore me procesin. Dhe nga sa kam lexuar ne shtyp deri tani, abuzimet kane qene ne shume shkalle, qe nga perpilimi i ligjit ne Kuvend, ne perpilimin e formularit ne ministri, ne mbledhjen e informacionit ne terren nga anketuesit e punesuar nga shteti, ne dixhitalizimin dhe perpunimin e ketyre te dhenave nga INSTAT per me gjate se nje vit.

E verteta do te dali ne shesh. Por ajo qe me ben mua pershtypje nga reagimet tuaja eshte se ashtu si ne komunizem, jeni me te prirur per te besuar diktatin e shtetit, se sa fjalen e qytetareve te lire te atij vendi qe nuk kane arsye perse te genjejne, sidomos kur behet fjale per identitetin e tyre si njerez dhe vendin e tyre ne shoqerine shqiptare.

Albo
    Asnje qytetare nuk ka te drejte ligjore per te kerkuar pjesemarrjen ne census...
    Anketuesit ne procesin e censusit nuk kane asnje obligim direkte ndaj qytetarit, por vetem ndaj shtetit apo organit qe i ka autorizuar ose per te cilin punojne.
    Nese nje anketues nuk e viziton nje person apo familje per te anketuar, atehere ky mund te ndeshkohet nga organi qe e ka autorizuar per mospermbushjen e detyres, por jo nga gjykata per mosperfshirjen e dikujt ne regjistrim apo census. Gjykata do te nderhynte vetem kur dikush apo disa persona etj. do te ofronin fakte dhe prova te mjaftueshme se anketuesi apo anketuesit dhe institucioni qe i ka autorizuar nuk i ka trajtuar si te tjeret por i ka diskriminuar ne menyre sistematike. Pra, ata qe ankohen duhet te ofrojne fakte, prova dhe argumente se jane diskriminuar ne menyre sistematike si komunitet, per arsye fetare etj.

Institucionet kompetente dhe mbikqyrese, perfshi edhe organizatat dhe ekspertet nderkombetar, e kane vleresuar te gjithe procesin ne baze te metodava dhe standardeve qe vlejne edhe per shtetet tjera te Europes dhe kane ardhe ne perfundim se procesi ishte i vlefshem.
    Nese shteti, institucionet kompetente, kontrolluese, mbikqyrese, nderkombetare etj. kane bere marreveshje qe ti fallsifikojne numrat ne dem te nje komuniteti fetar, i cili pretendon te jete afer ose mbi 30%, atehere nuk mbetet asnje mundesi tjeter vetem te sjellen argumente si dhe pse ka ndodhur ky fallsifikim i organizuar nga vendoret dhe nderkombetaret, me pjesemarrje edhe te vete komuniteit te diskriminuar, si dhe te protestohet.
    Disa, te cilet nuk duan apo nuk dine ta bejne dallimin ne mes te censusit modern dhe regjistrave mesjetare dhe antike (te kishave dhe te xhamive etj.) patjeter e kane mundesine te zgjedhin statistikat qe ju pelqejne. D.m.th. Askush nuk e detyron askend ti pranoje statistikat e censusit zyrtar 2011. Eshte ceshtje absolutisht vullnetare.
    Censusi modern mund te jete i papershtatshem per qellimet dhe ambicjet poliitike, ekonomike, religjioze, etj... te shume njerezve, grupeve dhe organizatave. Por ky nuk mund te jete argument per te mos bere censuse moderne, sipas mtodave dhe stadardeve te censusit 2011. Pavaresisht faktit se asnje census i tille nuk mund te jete perfekt, lere me ne vende pa pervoje te duhur dhe me specifikat qe ka Shqiperia.
    Angazhimet e kominitetit ortodoks, edhe ato te organizuara nga grupe te caktuara te interesit, per ta bindur popullin dhe cdo te interesuar te botes se numri i ortodokseve rezident ne Shqiperi eshte shume here me i madh se ai qe eshte publikuar mbi bazen e censusit 2011, ne pergjithesi jane legjitime dhe te zakonshme.
    Problemi qendron tek fakti se nuk ofrohen argumente dhe prova te mjaftueshme, bindese, te vlefshme dhe te verifikueshme per shumicen e pohimeve, mbi baten e te cilave eshte ndertuar i gjithe kontestimi dhe te gjitha kerkesat ne pergjithesi te parealizueshme.
    Qellimi kryesor i angazhimeve te disa qarqeve ortodokse, duke pasur parasyesh natyren e ceshtjes dhe kerkesat praktikisht te parealizueshme, duket se eshte zbehja sa me e madhe e besueshmerise ne statistikat e censusit. Sepse, te gjithe qe perafersisht e kuptojne natyren e censuseve, do te duhej ta dinin se censuset e tilla nuk perseriten.
    Disa ndoshta e kane per qellim edhe thellimin e ndasive dhe armiqesive mbi baza fetare, duke fajesur muslimanet, katoliket etj. per kinse fallsifikimin e qellimshem ne dem te ortodiokseve e keshtu me radhe...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Antiproanti : 03-01-2013 më 10:32

i/e regjistruar Maska e shitesi
    Anëtarësuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    ne frymemarrjen time
    Postime
    1,069

Po sikur Katoliket dhe Myslimanet e Bektashinjte te bejne te njejten gje??? Dhe po u pranua kjo e ortodoksve do ta bejne dhe kta te tjeret dhe pastaj do shikojme qyfyre me shifrat qe do dalin hahahah
    Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,254
    Postimet në Bllog
    22

Citim Postuar më parë nga shigjeta Lexo Postimin
    Censusi firmoset nga personi qe ka dhene te dhenat per formen perkatese. Nese dikush ka firmosur pa iu plotesuar ky formular, apo ka patur dyshime ne plotesimin e tij, apo ka pare qe eshte plotesuar me lapes e jo stilolapes…..etj, etj.. thjesht nuk vendos firmen. Ne momentin qe ky person ka hedhur firmen, ka rene dakort me gjithe procesin e plotesimit dhe mbledhjes se informacionit.
    Qe censusi do ndodhte nuk ishte suprize e momentit, por nje debat i gjate jo vetem ne kuvend po kudo ne media. Te gjitha grupet e interesit kishin kohen e mjaftueshme per te paraqitur kerkesat apo ankesat e tyre, gje e cila u be.
    Eshte nje proces i kryer nga njerez dhe si i tille ne asnje vend te botes nuk eshte perfekt. Parregulltesite jane te pashmangshme, ajo qe eshte e rendesishme eshte perqindja e tyre ne proporcion me teresine. (ketu nuk perfshihen ata qe ndrojne mendje se nuk iu pelqen rezultati)
    Me kryesorja, fjala e individit perkundrejt anketuesit, nuk perben fakt per gjykaten. Ne momentin qe eshte vene firma eshte marre pergjegjsia nga qytetari i lire.
    Nuk do te beje keq te informoheshe para se te dilje ne perfundime te gabuara. Lexo intervisten e nje prej anketuesve te censusit per Gazeten Shqiptare me poshte. Formularet nuk jane mbushur nga qytetaret, jane mbushur nga anketuesit dhe shkeljet kane qene nga me flagrantet. Qe nga mospyetja fare e qytetarit mbi pyetjet e censusit, tek mbushja e ketyre formulareve nga vete anketuesit, nga mbushja me laps e deri tek "korrigjimi" i formulareve te firmosur ne qendrat e censusit. Pa harruar edhe ate me te rendesishmen se anketuesit i benin keto gjera pasi duhet te "realizonin normen e dites".

http://www.forumishqiptar.com/thread...=1#post3563213

Mangesi procesi sigurisht qe do te kish pasi sic e the edhe ti ke te besh me njerez. Por jo mangesi te tilla qe prodhojne shifra qesharake. Qesharake jo vetem per publikun shqiptar qe eshte pjese e atij realiteti, por qesharake edhe per mbare boten e qyteteruar. Shifrat e censusit jane shifrat zyrtare te shtetit shqiptar dhe keto shifra nuk reflektojne aspak realitetin fetar te Shqiperise, keto shifra reflektojne qe Shqiperia vazhdon te jete nje karikature shtet qe nuk eshte ne gjendje as te mbaje nje census te popullsise sic duhet.

Albo, te jesh i sigurt se sistemi i drejtesise do te mbroje shtetin,...nuk ja vlen te bejme te tilla denoncime,...megjithese une jan shprehur teorikisht edhe per kete rruge,,,sistemi eshte i korruptuar,...pra une ndryshoj mendim ne kete rast,..dhe them se duhet t`u drejtohemi organizmave nderkombetare..
    Eshte gabim te mendosh ne kete menyre. Sado i korruptuar qe te jete sistemi i drejtesise ne vend, KOASH e ka per detyre qe ti shkoje ketij procesi deri ne fund. Pak rendesi ka nese gjykatat i japin te drejte apo jo. Rendesia ka qe KOASH te edukoje komunitetet e tjera fetare, te edukoje besimtaret e vete e gjithe shqiptaret, se shteti nuk eshte gogoli i komunizmit qe duhet t'ia kemi friken dhe te bejme sic thote ai, edhe kur na shkel me kembe te drejtat tona. Padia ne gjykate do ti jepte gjithe shqiptareve mesazhin e mbrojtjes se lirive, te drejtave dhe dinjitetit te tyre si qytetare te atij vendi me ligj. Ligji dhe shteti punon per llogari te tyre, jo ata per shtetin. Nuk jemi me ne komunizem, jemi ne demokraci. E ne ka nje gje qe bie ne sy ne diskutime te tilla, eshte mentaliteti i skllavit te bindur qe shqiptaret manifestojne ndaj shtetit te tyre.

Padija ne gjykate do t'i japi edhe nje leksion te mire politikes shqiptare. Nese kujtojne se mund te injorojne e tallen me komunitetet fetare te vendit dhe shqiptaret me besim, do t'iu duhet te perballen jo vetem me nje pergjigje ligjore ne gjykate por do te perballen edhe me pasojat politike te qendrimeve te tyre. Qytetaret besimtare votojne dhe kushdo qe prek identitetin e tyre fetar, kryqezohet me vote ne 23 qershor.

Anketuesit ne procesin e censusit nuk kane asnje obligim direkte ndaj qytetarit, por vetem ndaj shtetit apo organit qe i ka autorizuar ose per te cilin punojne.
    Mos e lodh shqipen me gjera qe nuk i kupton. Ligji i censusit, ngarkon me pergjegjesi ligjore administraten e censusit, qe te paraqitet prane vendbanimit te qytetarit, e te mbledhi informacionin e tij, sipas nje procedure te caktuar ne ligj. Qytetari eshte vetem i deturuar qe ti pergjigjet pyetjeve te anketuesit dhe informacioni qe jep te jete i sakte. Kaq.

Prandaj nese ceshtja shkon ne gjyq, pergjegjesine per te hedhur poshte akuzen e ngritur bie mbi shtetin e administraten e shtetit, jo qytetarit. Eshte fjala e qytetarit te lire perballe fjales se administrates se censusit.

Citim Postuar më parë nga shitesi Lexo Postimin
    Po sikur Katoliket dhe Myslimanet e Bektashinjte te bejne te njejten gje??? Dhe po u pranua kjo e ortodoksve do ta bejne dhe kta te tjeret dhe pastaj do shikojme qyfyre me shifrat qe do dalin hahahah
    Ne nje shoqeri civile demokratike, te gjitha komunitetet fetare, te gjitha minoritetet e vendit, te gjitha organizatat jo-qeveritare qe monitorojne punen e qeverise, te gjitha mediat e lira e te pavarura te vendit, do te benin te njejten gje qe ben Kisha, duke ngritur zerin e tyre ne mbrojtje te lirise e dinjitetit te qytetarit, te dhunuar nga shteti shqiptar. Problemi i Shqiperise eshte se ka shqiptare qe edhe pas 20 vjet demokraci, vazhdojne te mendojne e sillen si ne kohen e xhaxhit.

Albo
    Ndryshuar për herë të fundit nga Albo : 03-01-2013 më 11:16

E verteta do te dali ne shesh. Por ajo qe me ben mua pershtypje nga reagimet tuaja eshte se ashtu si ne komunizem, jeni me te prirur per te besuar diktatin e shtetit, se sa fjalen e qytetareve te lire te atij vendi qe nuk kane arsye perse te genjejne, sidomos kur behet fjale per identitetin e tyre si njerez dhe vendin e tyre ne shoqerine shqiptare.

Albo
    Ajo qe me ben pershtypje mua eshte se si shteti perfekt u kthye brenda dites ne nje shtet diskriminues, shtypes dhe manipulues qe po perdor dhe menyra komuniste per te genjyer popullin. Duke lexuar komentet e tua te meparshme ne lidhje me shtetin (para censusit), un vete jam mese i sigurte qe nuk ka hile dhe pislliqe ne shtetin tone.

Për: Kisha Ortodokse nis regjistrimin fetar për Krishlindje

Shtetasit shqiptare kane nje emer, mbiemer, familje dhe nje adrese. Shtetasi nuk ka se cfare "verteton", ai di vetem qe une jam filani dhe jetoj ne kete kete adrese. Eshte shteti ai qe ka jo vetem nje administrate per censusin, por ka edhe regjistra te Gjendjes Civile. Per aq kohe sa emri eshte ne listen e Gjendjes Civile dhe ka nje banese ne ate bashki apo komune ku jeton, kjo eshte PROVE LIGJORE qe procesi ka lene njerez pa regjistruar ne census. Kjo eshte shkelje e ligjit mbi censusin nga ana e shtetit dhe administrates perkatese pergjegjese per censusin.

Gjeja tjeter qe duhet te kuptosh eshte qe censusi nuk ka regjistruar vetem banoret, por edhe ndertesat. Do te kete me mijera raste ku punonjesit e censusin kane regjistruar apartamentin ku banon dikush, por jo banoret qe banojne ne te.
    Sigurisht qe mund te kene regjistruar banesen dhe jo banorin, se nese banori nuk eshte ne shtepi, ti cfare sugjeron se duhet te bejne? Te shkojne 2 here? 3 here? 10 here? te presin 1 ore te dera? Cfare zgjidhje ka? Apo te len takim me 3 milion persona?

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,254
    Postimet në Bllog
    22

Censusi, Kisha Ortodokse shpërndan formularë, regjistron 10.000 besimtarë

TIRANË- Kisha Ortodokse pretendon se ka arritur në 10 mijë numri i ortodoksëve që i janë përgjigjur thirrjes së saj për regjistrimin e tyre. Edhe pse dje ishte ditë Krishtlindjesh Kisha Ortodokse ka shpërndarë fletë anketa për besimtarët, duke i detyruar të plotësonin pyetjet për fenë brenda ambienteve të Kishës. Pamjet e "News 24" tregojnë se si besimtarët brenda në ambientet e Kishës në një tavoline të rrumbullaket plotësojnë anketën për cencusin.

Madje fleta u jepej besimtarëve që në hyrje të Kishës nga persona të autorizuar prej saj. Në anketë kërkohej emri, mbiemri, numri i telefonit, adresa e personit. Ajo përmbante gjithashtu dy pyetje. Në të parën besimtarëve u kërkohet të përgjigjen me po ose jo nëse janë pyetur nga regjistruesit e censusit. Ndërkohë që në pyetjen e dytë të anketuarit duhet të përgjigjen nëse janë pyetur për besimin fetar. Në fund çdo person duhet të hedhë firmën. Duket se Kisha ka zgjedhur këtë mënyrë regjistrimi për të dëshmuar numrin real të ortodoksëve, pas kundërshtimit të rezultateve të censusit të popullsisë, bërë publik nga qeveria shqiptare që dha shifrën 6.7% të ortodoksëve në vendin tonë.

(e.m/News24/BalkanWeb)

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046

Kur mbaron censusi nga ana e Kishes Orthodhoxe apo kur te arrihet plani ???
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

...
    Mos e lodh shqipen me gjera qe nuk i kupton. Ligji i censusit, ngarkon me pergjegjesi ligjore administraten e censusit, qe te paraqitet prane vendbanimit te qytetarit, e te mbledhi informacionin e tij, sipas nje procedure te caktuar ne ligj. Qytetari eshte vetem i deturuar qe ti pergjigjet pyetjeve te anketuesit dhe informacioni qe jep te jete i sakte. Kaq.
    Edhe pse parimisht vetem ke vertetuar ate qe thashe une, perseri je i pasakte dhe po mundohesh pa asnje nevoje te krijosh pershtypjen se anketuesit ose qytetaret kane obligime te ndersjellta ligjore...

Edhe nje here, anketuesi nuk e ka asnje obligim ndaj qytetarit. Asnje qytetare nuk mund ta padise asnje anketues apo anetare tjeter te personelit te regjistrimit per mosperfshirjen e tij ne census.
    Asnje qytetare nuk mund ta padise INSTAT-in per mosperfshirjen e tij ne census.
    Askush, as anketuesi as INSTAT-i nuk mund ta padisin asnje qytetare nese nuk ua hape deren apo nuk ndodhet ne shtepi/banese ne momentin kur ato vizitojne shtipine e tij.
    Anketuesi dhe i gjithe personeli i pergjigjen vetem institucionit qe i ka angazhuar dhe i ka autorizuar, jo qytetarit qe ankohet per mosperfshirje ne census.
    I vetmi obligim dhe e vetmja e drejte e qytetarit eshte te pergjigjet nese anketuesit e takojne dhe kerkojne te dhenat e tij sipas ligjit per regjistrim. Qytetari praktikisht nuk ka as te drejte te ankohet per mosperfshirjen e tij ne census.

Prandaj nese ceshtja shkon ne gjyq, pergjegjesine per te hedhur poshte akuzen e ngritur bie mbi shtetin e administraten e shtetit, jo qytetarit. Eshte fjala e qytetarit te lire perballe fjales se administrates se censusit.

...
    Albo
    Cila ceshtje shkon ne gjyq?
    Sipas cilit ligj mund ta kerkosh ti perfshirjen/mosperfshirjen ne censusin 2011?
    Qytetari vetem mund te akuzoje publikisht, te ankohet dhe te shpresoje qe shteti resp. Komisioni Qendror per Regjistrim ose INSTAT-i bejne hetime ndaj individeve dhe organeve te angazhuara dhe te autorizuara per realizimin e censusit.
    Ceshtja mund te shkoje ne gjyq vetem nese ofrohen fakte dhe prova te mjaftueshme ose se paku indikacione te qarta per diskriminim masiv te nje komunitetit te caktuar fetar. Mundesi tjeter nuk ka.

Vetem sa per krahasim, ne shume shtete perendimore vetem 5-10% te qytetareve jane vizituar apo ju eshte kerkuar plotesimi i formulareve te derguar me poste. D.m.th. vetem 2-3% jane vizituar nga anketuest. Te gjithe tjeret eshte dashur te pajtohen me te dhenat qe shtetit i ka nxjerre nga regjistrat civil dhe shume regjistra tjere te institucioneve te ndryshme shteterore etj. D.m.th. paramisht vetem 1-2% kane pase mundesine te deklarohen apo te mos deklarohen per besimin fetar. Statistikat per besimin fetar, edhe pse te pasakta, jane nxjerre nga regjistrat tjere si p.sh. te komunave dhe enteve tatimore, ku nje pjese e mire e qytetareve jane te shenuar si tatimpagues te kishave...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Antiproanti : 03-01-2013 më 21:03

Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Për: Kisha Ortodokse nis regjistrimin fetar për Krishlindje

Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Sigurisht qe mund te kene regjistruar banesen dhe jo banorin, se nese banori nuk eshte ne shtepi, ti cfare sugjeron se duhet te bejne? Te shkojne 2 here? 3 here? 10 here? te presin 1 ore te dera? Cfare zgjidhje ka? Apo te len takim me 3 milion persona?
    Zgjedhja eshte ligji per censusin dhe procedura e regjistrimit sipas ligjit, te cilat ulin dukshem mundesine e diskriminimit te komuniteteve te medha...

P.sh.
    Ne te gjitha provincat, rrethet, komunat etj. ku nje komunitet i caktuar fetar perben shumicen e banoreve, edhe anketuesit dhe kontrolleret jane pjesetare te atij vendi dhe komuniteti.
    Zyrat e regjistrimit ne bashki dhe komuna jane te obliguara te raportojne per cdo dite per zhvillimin e procesit te regjistrimit.
    Dhe mjaft masa tjera...

Do te ishte ceshtje tjeter nese organet qendrore, ne bashkepunim edhe me bashkesine nderkombetare dhe ekspertet perkates, organizojne fallsifikim te statistikave/rezultateve ne dem te nje kommuniteti te caktuar fetar. Por duke pase parasyesh faktin se keto organe dhe te gjithe qe ishin te perfshire ne nxjerrjen e rezultateve perfundimtare nuk i takojne vetem nje partie, nje komunitet dhe madje jane edhe nga vende dhe organizata te specializuara nderkombetare, edhe mundesia per manipulime masive te rezultateve ne fazen e fundit eshte relativisht e vogel.

Perndryshe, personat te cilet nuk kane qene ne shtepi ne momentin e vizites, por qe jetojne dhe punojne ne Shqiperi, sipas asaj qe kam lexuar une nga rezultatet zyrtare, jane perfshire gjithashtu (indirekt) edhe ne statistikat mbi besimin fetar. Ata trajtohen si musliman, katolik , ortodoks etj. qe ne census nuk jane deklaruar. Natyrisht qe edhe kjo statistike nuk mund te jete 100% e sakte dhe e plote.

Faqja 12 prej 14 FillimFillim ... 21011121314 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •