Ke te drejte se nuk kam pare shume futboll spanjoll (para shume vitesh flas) por nuk mund te futen 15 apo 20 vite ne nje thes se nuk mund te mbahen mend.Pastaj qellimi i no name ai mund te jete por jam i bindur se ate e ka thene duke e bazuar me statistika interneti,jo nga vetja![]()
Normal qe ka dhe ndeshje kthimi o TIFOZ , ju sjeni sportdashesh ju jeni TIFOZ te semure mbas kesaj barcelone . Imagjino te dilte ndeshja vetem 1-0 apo 0-0 , do vinit ketu e do shkruanit eshte e kaluar barcelona .
Kaq shpejt harruat se cfar ju beri chelsea vjet ?
Ndeshja e djeshme ishte nje mesim i Alegrit se si mund te mposhtet iniesta,xavi dhe messi me ate loje te lodhshme , acarruese jasht zones !
Kam bere dhe postime te tjera ku kam thene qe milani ka hije te rende dhe si me pleqt e ancelotit dhe tani me femijt e alegrit mund te mposht cdo ekip !
Rossoneri !
Nuk eshte nevoja te shaheni miq te nderuar.
Milani dje e meritoi fitoren plotesisht e mu be qejfi shume. Une zakonisht bej tifo per ekipet italiane ne europe, por meqe tifozet bilaneze-merdazurre keto kohet e fundit jane bere me palaco sec ishin me pare, sme kelcet shume se kualifikohen apo jo.
Nuk flas per keta te forumit, por tifoze qe i njoh ne jeten reale.
Mgjth, sic e thashe me lart, milani e meritonte fitoren dje. Barca jashtezakonisht e lodhur ne cdo aspekt. Cfare me ben mua habi me ate performance te barces eshte se, si eshte e mundur pikerisht ne 16 ata te luajne aq dobet?!
Nje ekip i madh cdo vit ne kampionatet e tyre rreth 7-8 here paraqitet dobet, por e rrisin nivelin perhera ne kupe kampionesh, aty ku duhet me pak fjale.
Dje mua mu duk nje barce e painteresuar te luaje, sikur po luante ne kampionatin e saj. Nejse, gjera qe ndodhin, u ndodh cdo ekipi here pas here.
Inshallah shikojme nje loje me interesante ne camp nou. Te dali barca qe ne 16 eshte pak si mekat me thene te drejten. Ne e dime qe te gjithe se milani edhe po u kualifikua, do rrihet 100% nga ekipi qe do i dali ne cerek finale. Nuk eshte ekip per te vazhduar aventuren e kupes se kampioneve milani. Luan shume shpifem dhe me nje loje shume ordinere,pavaresisht se dje luajti mire(brenda aftesive te veta, me pak fjale).
Do i humbi bukuria kupes pa barcen ne te, mgjth si tifoz juventin qe jam, me mire te na dalin bilanezet sesa barca. Ata te paret edhe me B-team i rrahim ne.
Nuk ishte suprize ndeshja e djeshme , pasi ne 1994 ne athine barcelona ishte me shume favor se dje te fitonte ndaj milanit .. por milani ka plot 7 trofe te merituara dhe jo 3 si barcelona . Madje dy te fundit i ka mare me ndihmen e arbitrave , si me milanin ne gjysem finale me golin e sheva te anulluar , ashtu dhe me chelsea me pas . Keto nuk i them une i thote gjithe bota , sic pranoj dhe qe barcelona ka ekipin me te mire tani ne gjith boten por ...nje ndeshje fitohet ne fushe jo sipas statistikave !
Rossoneri !
O thektho historia s'osht 8-9 apo 10 vjet po ske faj se aq ke qe je tifoz me Barcelonen ti. Mban rekord se tifozi me i madh qe ka Barcelona osht 5 lol
Sa jam knaq dje me fitoren e Milanit, por te jem realist un kam shum frik per nje kthim rezultati ne barcelon, megjithese esht shume e veshtire. Ata te barces dje sikur nuk luajten fare, rrezik ka bere berlusconii ndonje kompromis se jan zgjedhjet plus qe nuk ka gop seme te mos jet djekur dje ne skedina.
Gjithesesi urime.
FINALJA DO TE JET JUVE - MILAN.
FORCA JUVE!
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Krijoni Kontakt