Close

Rezultati i Sondazhit: Cila skuadër kualifikohet në raundin tjetër?

Votues
28. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Milan

11 39.29%
  • Barcelona

17 60.71%
Faqja 4 prej 11 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 109
    I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043

Për: Liga e Kampionëve: AC Milan 2:0 FC Barcelona

Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    Urime milanit per nje fitore te merituar,
    sinqerisht i juaji nje tifoz i juventusit.
    si shume ishte nxi milani.
    ps.flm ty dhe albanezit

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-12-2002
    Vendndodhja
    Shqipri
    Postime
    128

Citim Postuar më parë nga AlbaneZ Lexo Postimin
    Me e dobeta ne 15-20 vitet e fundit the ?!
    Ti,roni_s & disa gjimnazista keni te drejte te flisni qe nga 2006-ta e deri mbreme se me larg nuk mban mend :-D Perpara epokes Raikard Barqen e kane pallu Reali me te tjere sistematikisht :P
    Po ku ke pare futboll spanjoll ti mer shoku.Barca mund te jet raft 3 me 0 nga Majorka,po ndeshje pa asnje rast per gol,une qe kam 22 vjet qe e ndjek,nuk kam pare.
    Ky ishte qellimi i no name,besoj.

► ☆☆☆ ◄
    Anëtarësuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mëmëdhe
    Postime
    4,834

Citim Postuar më parë nga islamway Lexo Postimin
    Po ku ke pare futboll spanjoll ti mer shoku.Barca mund te jet raft 3 me 0 nga Majorka,po ndeshje pa asnje rast per gol,une qe kam 22 vjet qe e ndjek,nuk kam pare.
    Ky ishte qellimi i no name,besoj.
    Ke te drejte se nuk kam pare shume futboll spanjoll (para shume vitesh flas) por nuk mund te futen 15 apo 20 vite ne nje thes se nuk mund te mbahen mend.Pastaj qellimi i no name ai mund te jete por jam i bindur se ate e ka thene duke e bazuar me statistika interneti,jo nga vetja

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221

Citim Postuar më parë nga no name Lexo Postimin
    Suprise, babadimri i solli dhuratat per vitin 2013. :P
    Nuk besoj te kete patur njeri qe ka besuar tek(babadimri) ky rezultat. lol
    Vertet askush nuk besonte??!!
    Lexo ketu e mesò:
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Sonte nje ndeshje ndeshje qe vetem ta imagjinosh, te shkojne mornica...........brrrrrrrr!!
    Shpresojme qe Milani te luaje sipas tere mundesive qe ka dhe Barcelones i japim nje leksion sonte, perndryshe..........Forza Milan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Jarigas

Marseli ! Maska e CeLi
    Anëtarësuar
    08-11-2005
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    272

Normal qe ka dhe ndeshje kthimi o TIFOZ , ju sjeni sportdashesh ju jeni TIFOZ te semure mbas kesaj barcelone . Imagjino te dilte ndeshja vetem 1-0 apo 0-0 , do vinit ketu e do shkruanit eshte e kaluar barcelona .
    Kaq shpejt harruat se cfar ju beri chelsea vjet ?
    Ndeshja e djeshme ishte nje mesim i Alegrit se si mund te mposhtet iniesta,xavi dhe messi me ate loje te lodhshme , acarruese jasht zones !
    Kam bere dhe postime te tjera ku kam thene qe milani ka hije te rende dhe si me pleqt e ancelotit dhe tani me femijt e alegrit mund te mposht cdo ekip !
    Rossoneri !

Marseli ! Maska e CeLi
    Anëtarësuar
    08-11-2005
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    272

Citim Postuar më parë nga no name Lexo Postimin
    Suprise, babadimri i solli dhuratat per vitin 2013. :P
    Nuk besoj te kete patur njeri qe ka besuar tek(babadimri) ky rezultat. lol

Ndeshja me e dobet qe ka zhvilluar Barcelona keto 15-20 vitet e fundit.
    Barcelona ka humbur plot ndeshje, ama gjithmone ka bere loje. Sonte skandal! Komplet ekipi ishte jashte rrjedhave te lojes, sikur po luanin per here te pare futboll. lol
    Nejse, urime per fitoren tifozeve te vertet te Milanit.

Rezultati eshte shume i favorshem per Milanin, por asgje nuk ka mbaruar.
    Milani per ta siguruar kualifikimin, duhet t'iu perballoje vuatjeve ne Camp Nou. (Kuptohet, nq se Barcelona do luaj tamam futboll sic di vet)

Vamos Barça!

Barcelona nje menyre loje ka vetem , po bllokove xavi dhe iniesta .. messi me shok nuk pin uje .Prandaj dje muntari dhe montolivo per mua ishin lojtaret me te mire .
    Rossoneri !

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442

Nuk eshte nevoja te shaheni miq te nderuar .

Milani dje e meritoi fitoren plotesisht e mu be qejfi shume. Une zakonisht bej tifo per ekipet italiane ne europe, por meqe tifozet bilaneze-merdazurre keto kohet e fundit jane bere me palaco sec ishin me pare, sme kelcet shume se kualifikohen apo jo.
    Nuk flas per keta te forumit, por tifoze qe i njoh ne jeten reale.

Mgjth, sic e thashe me lart, milani e meritonte fitoren dje. Barca jashtezakonisht e lodhur ne cdo aspekt. Cfare me ben mua habi me ate performance te barces eshte se, si eshte e mundur pikerisht ne 16 ata te luajne aq dobet?!
    Nje ekip i madh cdo vit ne kampionatet e tyre rreth 7-8 here paraqitet dobet, por e rrisin nivelin perhera ne kupe kampionesh, aty ku duhet me pak fjale.
    Dje mua mu duk nje barce e painteresuar te luaje, sikur po luante ne kampionatin e saj. Nejse, gjera qe ndodhin, u ndodh cdo ekipi here pas here.
    Inshallah shikojme nje loje me interesante ne camp nou. Te dali barca qe ne 16 eshte pak si mekat me thene te drejten. Ne e dime qe te gjithe se milani edhe po u kualifikua, do rrihet 100% nga ekipi qe do i dali ne cerek finale. Nuk eshte ekip per te vazhduar aventuren e kupes se kampioneve milani. Luan shume shpifem dhe me nje loje shume ordinere,pavaresisht se dje luajti mire(brenda aftesive te veta, me pak fjale).
    Do i humbi bukuria kupes pa barcen ne te, mgjth si tifoz juventin qe jam, me mire te na dalin bilanezet sesa barca. Ata te paret edhe me B-team i rrahim ne .

Marseli ! Maska e CeLi
    Anëtarësuar
    08-11-2005
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    272

Nuk ishte suprize ndeshja e djeshme , pasi ne 1994 ne athine barcelona ishte me shume favor se dje te fitonte ndaj milanit .. por milani ka plot 7 trofe te merituara dhe jo 3 si barcelona . Madje dy te fundit i ka mare me ndihmen e arbitrave , si me milanin ne gjysem finale me golin e sheva te anulluar , ashtu dhe me chelsea me pas . Keto nuk i them une i thote gjithe bota , sic pranoj dhe qe barcelona ka ekipin me te mire tani ne gjith boten por ...nje ndeshje fitohet ne fushe jo sipas statistikave !
    Rossoneri !

►ⓣⓘ®ⓞɳ©◄™ Maska e [PaRTiZoNi]
    Anëtarësuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531

O thektho historia s'osht 8-9 apo 10 vjet po ske faj se aq ke qe je tifoz me Barcelonen ti. Mban rekord se tifozi me i madh qe ka Barcelona osht 5 lol

i/e regjistruar Maska e KOKASHTA
    Anëtarësuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614

Sa jam knaq dje me fitoren e Milanit, por te jem realist un kam shum frik per nje kthim rezultati ne barcelon, megjithese esht shume e veshtire. Ata te barces dje sikur nuk luajten fare, rrezik ka bere berlusconii ndonje kompromis se jan zgjedhjet plus qe nuk ka gop seme te mos jet djekur dje ne skedina.

Gjithesesi urime.
    FINALJA DO TE JET JUVE - MILAN.
    FORCA JUVE!
    If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

Faqja 4 prej 11 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Fjalët Kyçe për Temën

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •