Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 44
    i/e regjistruar Maska e Xhemis
    Anėtarėsuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    1,430
    (Isaja 42:1011 )"...keshtu qe te me njohesh, te kuptosh e te besosh se une jam ai. Asnje Perendi nuk u krijua perpara meje dhe nuk do te kete nje te dyte me pas. Una dhe vetem une jam Perendia dhe perveē meje nuk ka Shpetimtar tjeter";
    Celesi i Parajses:Ska hyjni tjeter pervec Zotit, dhe se Jezusi dhe Muhamedi a.s jane profetet e Tij.

Anėtarėsuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    1,430
    Zoti eshte Zot ne qiell dhe ne toke dhe nuk ndahet

Deuteronomi 4:39...Perendia eshte Zot ne qiell e ne loke. Si Ai nuk ka tjeter."

"Dhe kjo ėshtė jeta e pėrjetshme, tė tė njohin ty tė Vetmin Perėndi tė vėrtetė dhe Jezu Krishtin qė ti ke dėrguar.(Gjonit 17/ 3)

"…por shko tek vėllezėrit e mi dhe thuaj atyre se unė po ngjitem tek Ati im dhe Ati juaj, tek Perėndia im dhe Perėndia juaj."Gjonit 20/ 17)
    Celesi i Parajses:Ska hyjni tjeter pervec Zotit, dhe se Jezusi dhe Muhamedi a.s jane profetet e Tij.

Anėtarėsuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    1,430
    24
    Askush nuk mund t'u shėrbejė dy zotėrinjve, sepse ose do tė urrejė njėrin dhe do ta dojė
    tjetrin; ose do t'i qėndrojė besnik njerit dhe do tė pėrēmojė tjetrin; ju nuk mund t'i
    shėrbeni Perėndisė dhe mamonit
    .Mateu 6

5:73.
    Gjithashtu bėnė kufr (mosbesim) ata qė thanė: " Zoti ėshtė i treti i treve". S'ka nė gjithėsi tjetėr pos njė All-llahu, e nėse nuk pushojnė nga ajo qė thanė (tre zotėra), do t'i kapė dėnim i dhėmbshėm, ata qė nuk besuan prej tyre.

4:171. O ithtarėt e librit, mos teproni nė fenė tuaj dhe mos thuani tjetėr gjė pėr All-llahun, pėrveē asaj qė ėshtė e vėrtetė. Mesihu Isa, bir i Merjemes, ishte vetėm i dėrguar i All-llahut. Ishte fjalė e Tij (bėhu) qė ia drejtoi Merjemes dhe ishte frymė (shpirt) nga Ai. Besonie pra All-llahun dhe tė dėrguarin e Tij e mos thoni: "Tre" (trini). Pushoni (sė thėni), se ėshtė mė mirė pėr ju. All-llahu ėshtė vetėm njė All-llah; larg qoftė asaj qė Ai tė ketė fėmijė. Ē'ka nė qiej dhe ēka nė tokė ėshtė vetėm e Tij. Mjafton qė All-llahu ėshtė planifikues i pavarur.

3:64.
    Thuaj: “o ithtarėt e Librit, ejani tė biem nė njė fjalė tė pėrbashkėt mes nesh dhe jush: se do tė adhurojmė vetėm Allahun, se nuk do t’i shoqėrojmė Atij asgjė (nė adhurim) dhe se nuk do ta mbajmė pėr zot njėri-tjetrin, nė vend tė Allahut!” Nėse ata nuk pranojnė, atėherė thuaju: “Dėshmoni se ne i jemi nėnshtruar Allahut!”

JUDO Maska e Gogi
    Anėtarėsuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,669
    Nuk kemi cka diskutojm ketu, edhe kurani e pranon Ungjillin ashtu sic eshte, kete e din edhe Muslimanet.
    “Kush ėshtė prej jush pa mėkat, le ta gjuajė i pari gurin nė tė!”

JUDO Maska e Gogi
    Anėtarėsuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,669
    Sa i perket trinitetit, kjo teme vertet eshte e konsumuar, dhe ekziston nje teme e till. mirepo deshmia e shkruar mbi trinitetin me e fort se kjo nuk ka, dhe kjo eshte:

18 Jezusi u afrua e u tha:
    “Mė ėshtė dhėnė ēdo pushtet nė qiell e nė tokė. 19 Prandaj, shkoni e bėjini nxėnės tė mi tė gjithė popujt! Pagėzoni nė Emėr tė Atit e tė Birit e tė Shpirtit Shenjt! 20 Mėsojini tė zbatojnė gjithēka ju kam urdhėruar! Dhe, ja, unė jam me ju gjithmonė ‑ deri nė tė sosur tė botės!”

.

JUDO Maska e Gogi
    Anėtarėsuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,669
    ... tani a e dini cka do thojn disa islamist?

se bibla eshte e falsifkikuar ahhhahh

Anėtarėsuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    1,430
    Citim Postuar mė parė nga Gogi Lexo Postimin
    Sa i perket trinitetit, kjo teme vertet eshte e konsumuar, dhe ekziston nje teme e till. mirepo deshmia e shkruar mbi trinitetin me e fort se kjo nuk ka, dhe kjo eshte:

18 Jezusi u afrua e u tha:
    “Mė ėshtė dhėnė ēdo pushtet nė qiell e nė tokė. 19 Prandaj, shkoni e bėjini nxėnės tė mi tė gjithė popujt! Pagėzoni nė Emėr tė Atit e tė Birit e tė Shpirtit Shenjt! 20 Mėsojini tė zbatojnė gjithēka ju kam urdhėruar! Dhe, ja, unė jam me ju gjithmonė ‑ deri nė tė sosur tė botės!”

.
    \
    \mos do te thuash qe dhe pellumbi qenka pjese e trinise qe ju e quani Zot

Dhe Fryma e Shenjtė zbriti mbi tė, nė trajtėn trupore si tė pėllumbit , ''.[luka 3-22]

zbertheje vete trinitetin me versetin e bibles

"Por askush nuk e di diten as oren kur do te ndodh kjo askush, as engjell ne qiell, as biri, vetem Ati e di." (Marku 13/32)

Anėtarėsuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    1,430
    Citim Postuar mė parė nga Gogi Lexo Postimin
    ... tani a e dini cka do thojn disa islamist?

se bibla eshte e falsifkikuar ahhhahh

hahahah nuk e thojne muslimanet e thote vete bibla

25
    qė e ndryshuan tė vėrtetėn e Perėndisė nė gėnjeshtėr dhe adhuruan dhe i shėrbyen krijesės nė vend tė Krijuesit, qė ėshtė i bekuar pėrjetė. Amen.roman 1

i/e regjistruar Maska e Diella1
    Anėtarėsuar
    07-03-2011
    Postime
    1,162
    O Xhemis, ne trajten, kete thekso me te zeze ti, ne trajten Xhemis, jo nje pellumb, si ka mundesi te lexosh per se mbrapshti cdo gje te vjen e krishtere ne doren tende, niveli i analizes le shume per te deshiruar.....

i/e regjistruar Maska e Diella1
    Anėtarėsuar
    07-03-2011
    Postime
    1,162
    Citim Postuar mė parė nga Xhemis Lexo Postimin
    hahahah nuk e thojne muslimanet e thote vete bibla

25
    qė e ndryshuan tė vėrtetėn e Perėndisė nė gėnjeshtėr dhe adhuruan dhe i shėrbyen krijesės nė vend tė Krijuesit, qė ėshtė i bekuar pėrjetė. Amen.roman 1

Po si moj, kundershtoka Bibla veten e saj, po eshte per juve moj vajze, per profetet e rreme, qe shikojne por nuk duan te shohin, degjojne, por mbyllin veshen e s'e lejojne te verteten brenda vetes te veproje, shtremberojne cdo fjale e bejne vete si t'ua marre mendja....

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •