Komb turk ne kuptim te pergjithshm mendoj se nuk egziston,arsyjet jan se turqit origjinal jan rrac mongoloide,un sa kam qen ne turki ksi rrace nuk kam mundur te shoh,,,,,
Komb turk ne kuptim te pergjithshm mendoj se nuk egziston,arsyjet jan se turqit origjinal jan rrac mongoloide,un sa kam qen ne turki ksi rrace nuk kam mundur te shoh,,,,,
Un mendoj se turqit e sotem jan perzierje e popujve te ndryshem,kurse populli yn eshte homogjen per shkak te tradites se rrept te kanunit te lek dugagjinit e kemi ruajtur gjenin shqipetar deri ne ditet e sotme,vjetersia si dhe shtrirja gjeografike ne te kaluaren,kan qen faktor qe ne eshte dasht se paku te jemi 50milion,por fqinjet tan i kan coptuar tokat tona,dhe ja ku jemi sot....
ADMIRAL,me beso kam deshir vetem realitetin te tregoj , prallat nuk me pelqejn ,ato jan per femij,ne jemi njerz te pjekur dhe ti shohim gjerat sa me reale,dhe duhet ta vlersojm gjakun ton,shqipetaret kan autoritet te madhe ne turki,10mij shqipetar na kan ofru shtetesin dhe benificione te caktuara,por ne nuk i kemi dashtur keto benificione e kemi dashur te kthehemi ne atdhe,,,,
@Fehmikaciu: e kuptoj se cfare thua dhe jam dakord qe turqia eshte nje shtet mik. edhe turqit ne pergjethsi tregohen mjaft dashamires me shqiptaret.
thjeshte nuk jam dakord kur thuhet qe ne turqi jetojne disa milione shqiptare. kjo nuk eshte e vertete. shumica jane turq qe kane pasur nje stergjysh/katragjysh shqiptar. kaq.
Vasudhaiva Kutumbakam
KE BER GABIM JASHTZAKONISHT TE MADHE..........Turqia nuk ėshtė me e SULLTANAVE,mos ndoshta eshte e kunderta......
Kete deshta ti tregoj Zotri MESIES,kerkoj falje nese e ndien si ofendim,por realiteti do te tregoj brenda 10 ose maksimum 20vjet do te bindesh....
Argument per kete ,eshte lufta e qeqenis dhe heroizmat e popullit qeqen 2-milionsh...
Mire e ka Admirali ,mund te kete shume shqiptar me ADN shqiptari ne Turqi por ata ndjehen turq ,edhe une kam te aferme te cilet jane lindur ne Kosove ,ka 40 vite qe kane emigru ne Turqi ,vijne ne vizita etj ..por ata nuk e ndiejne veten shqiptar por turq , ky eshte realiteti ,fatkeqesisht !
Ndersa deklarates se ketij mongolit ju kisha pergjigje me theniet e vjeter nder shqiptare -MOS METSH ME TE KAJT STAMBOLLI(SE TU KA KAJT NANA)!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ane : 22-01-2013 mė 07:33
Krijoni Kontakt