Close

Rezultati i Sondazhit: Orthodoks, keni deshire te bashkohemi ne nje shtet te vetem?

Votues
35. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Jam PRO, por kam frike se do te ishim ne rrezik!

3 8.57%
  • Jam PRO, mendoj se do mbizoteronte toleranca!

21 60.00%
  • Jam Kunder, do te ishte ne rrezik komuniteti yne!

6 17.14%
  • Jam Kunder, thjesht nuk dua!

5 14.29%
Faqja 0 prej 13 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 126
  1. #-9
    Gjak Shqiptari Maska e Illyri
    Anëtarësuar
    05-05-2011
    Vendndodhja
    Në tokën shqiptare Dardani
    Postime
    145

Question Orthodoks, jeni Pro apo Kundër Bashkimit Kombëtar?!

Pyetja eshte thjesht per deshiren qe keni apo nuk keni per bashkim te trojeve shqiptare ne nje shtet te vetem demokratike dhe ku te mbizoteroje toleranca fetare. Pra, duke e pare se shqiptaret e besimit musliman do te ishin shumice, si e ndjeni veten, mendoni se do te ishte ne rrezik komuniteti juaj?!
    Te mendohet sikur bashkimi do te behej ne menyre paqesore, pa lufte me fqinjet!
    Gegërishtja! Dialekti i të parëve tanë ILIR!

2. #-8
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    13-06-2010
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    456
    Ne ortodoksit Shqiptare kemi qen pro gjithnje dhe etrit tane kan luftuar me pushke dhe pende per Shqiperine e madhe dhe per gjuhen e saje

3. #-7
    i/e regjistruar Maska e xhori
    Anëtarësuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518
    kan ik per lesh njerzit dhe nuk din cfar pyetjesh te bejne
    jeshét prèmè ne aliarèm
    jeshèm more jeshèm
    po drita skeshèm

4. #-6
    Gjak Shqiptari Maska e Illyri
    Anëtarësuar
    05-05-2011
    Vendndodhja
    Në tokën shqiptare Dardani
    Postime
    145
    Citim Postuar më parë nga xhori Lexo Postimin
    kan ik per lesh njerzit dhe nuk din cfar pyetjesh te bejne
    Ndoshta nuk e kam definuar mire, por arsyeja e pyetjes eshte se kam vene re disa gjat kometeve shprehen se do te ishte ne rrezik komuniteti i tyre nga muslimanet, si ne kohen e komunisteve! thjesht doja te dija se sa e kane kete fobi dhe pse!

Deshiroj ta heqin nje ide te tille sepse nuk eshte e vertete, muslimanet e kane te ndaluar detyrimin ne fe, jane te detyruar te respektojne besimet e te tjerve... keshtu kerkohet ne Kuran!
    Gegërishtja! Dialekti i të parëve tanë ILIR!

5. #-5
    Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Turp, Turp, Turp
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

6. #-4
    I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga scion Lexo Postimin
    turp, turp, turp
    sa kandidova per moderator mer jahu

7. #-3
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-11-2012
    Vendndodhja
    Vojnovc Shtime
    Postime
    412
    Me ate qfar kam par ne ket forum shumica qe e quajn veten ortodoks jan kunder bashkimit ata nuk e thojn drejtperdrej por shihet ne mendimet e tyre sepse neve ne Kosov ilirid e lugin na quajn turq arab ekstremista islamik dhe joshqiptar apo shqiptar me bisht ,dhe kam par se me shum i duan greket e greqis se sa shqiptaret musliman qe kan nje gjak me ta, shpresoj qe te mos jen te gjith te till

Une jam shqiptar dhe e dua shqiperin etnike i dua edhe vellezerit e mi shqiptar pa marr parasysh qfar besimi kan, une jam i gatshum si musliman te bashkjetoj me qdo shqiptar ortodoks etj

8. #-2
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    sa kandidova per moderator mer jahu
    ti je vetshpallur si ateist,mos fut hundet ke keto sondazhet fetare tani

p.s kurre s'dua ta shofe shqipetarin bashkekombasin bashkvendasin,si pjes e nje komuniteti-grupacioni fetar,por thjesht si qytetar i barabart para ligjeve e rregullave te shtetit...nuk ndertohet shteti e shoqeria civile e demokracia ashtu,aq me shume kur kemi nje histori e gjuhe e kemi ber sakrifica te perbashketa,per te ruajtur identitetin tone kombetare.

si besimi ne fe apo Zote,e si toleranca nderfetare,duhet ta ket burimin vetem ne shpirtin e mbrendshem te njeriut,se jo te veprojne si disa naiv-injorant,qe mbahen per fetar vetem per inat te tjetrit...

" Kena tre fé, por kena vetëm nji atdhé nji gjak nji gjuhë e nji Zot!"...ne fakt kam e kemi nje fe...e feja e imja dhe e juaja eshte: se kur ben mire do ndihesh mire, e kur ben keq,do ndihesh keq...me kte parim fitohet dashuria para Zotit,se jo imtesira qe me qellim zmadhohen e duan te na bejn te dukemi te ndryshem...

te mbyllet kjo tem,mos ushqeni shpirtin me urretje e ndasira kote...erera te tjera po fryjne per ne,dhe kush e don vendin e vet,keto pikepyetje,duhet ti fshije nga mendja njeher e mire...
    Ndryshuar për herë të fundit nga POKO : 02-12-2012 më 13:51
    Njerezit qe kafshojne doren e atij qe i ushqen,zakonisht lepijne kepucet e atyre qe i godasin.

9. #-1
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    22-08-2011
    Vendndodhja
    Among virtual idiots
    Postime
    326
    Citim Postuar më parë nga Illyri Lexo Postimin
    Pyetja eshte thjesht per deshiren qe keni apo nuk keni per bashkim te trojeve shqiptare ne nje shtet te vetem demokratike dhe ku te mbizoteroje toleranca fetare. Pra, duke e pare se shqiptaret e besimit musliman do te ishin shumice, si e ndjeni veten, mendoni se do te ishte ne rrezik komuniteti juaj?!
    Te mendohet sikur bashkimi do te behej ne menyre paqesore, pa lufte me fqinjet!
    qe ne fillim nisesh me paragjykim, kur deklaron qe jeni shumice
    nga censusi i findit shqiptar nuk rezulton qe muslimanet te jen shumice, por pakice, bile ne shifra te aferta me ortodokset dhe katoliket.

shumica jane shqiptare pa fe ore tej

hoxh

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga POKO Lexo Postimin
    ti je vetshpallur si ateist,mos fut hundet ke keto sondazhet fetare tani

p.s kurre s'dua ta shofe shqipetarin bashkekombasin bashkvendasin,si pjes e nje komuniteti-grupacioni fetar,por thjesht si qytetar i barabart para ligjeve e rregullave te shtetit...nuk ndertohet shteti e shoqeria civile e demokracia ashtu,aq me shume kur kemi nje histori e gjuhe e kemi ber sakrifica te perbashketa,per te ruajtur identitetin tone kombetare.

si besimi ne fe apo Zote,e si toleranca nderfetare,duhet ta ket burimin vetem ne shpirtin e mbrendshem te njeriut,se jo te veprojne si disa naiv-injorant,qe mbahen per fetar vetem per inat te tjetrit...

" Kena tre fé, por kena vetëm nji atdhé nji gjak nji gjuhë e nji Zot!"...ne fakt kam e kemi nje fe...e feja e imja dhe e juaja eshte: se kur ben mire do ndihesh mire, e kur ben keq,do ndihesh keq...me kte parim fitohet dashuria para Zotit,se jo imtesira qe me qellim zmadhohen e duan te na bejn te dukemi te ndryshem...

te mbyllet kjo tem,mos ushqeni shpirtin me urretje e ndasira kote...erera te tjera po fryjne per ne,dhe kush e don vendin e vet,keto pikepyetje,duhet ti fshije nga mendja njeher e mire...
    duhet me e majt mir me albon me mor nai1 llokem

Faqja 0 prej 13 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •