Postuar mė parė nga stela81 mira se shpejti do jemi ktu mi...? ne korrik... corsic, Franc.... mire motra mir.. ta kam prish noiher un ty.. ?!
above all don't fear any difficult moment, the best comes from them..
Postuar mė parė nga inez mire motra mir.. ta kam prish noiher un ty.. ?! po une ty te kam sygjeru nej gje qe sja vlen..?
dhurata me e bukur e jetes...
Postuar mė parė nga stela81 po une ty te kam sygjeru nej gje qe sja vlen..? asiher ! Postuar mė parė nga stela81 dhurata me e bukur e jetes... fantastike
Postuar mė parė nga inez asiher ! fantastike Inez goca jote kjo mi..?/ sa e mire qenka ozot, vdekte tezja vet....si ka len gje tezes...hahhahha
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
Postuar mė parė nga stela81 Inez goca jote kjo mi..?/ sa e mire qenka ozot, vdekte tezja vet....si ka len gje tezes...hahhahha hahahhaha me kujtove kte mi
Postuar mė parė nga inez hahahhaha me kujtove kte mi po edhe une per ket ta thash....hahahaahha
Postuar mė parė nga stela81 po edhe une per ket ta thash....hahahaahha motraaa yll yll yll yll ! hahaha
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt