Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5

Angry Mausi me shkarkon elektricitet

Pershendetje

Sa here qe perdor kompiuterin me qellon qe... kur largohem dhe kap dicka metalike si psh doreza e deres apo cdo gje tjeter qe eshte e metalte me dridh korenti. Kjo gje me ndodh edhe sikur ta kem mbajtur mausin ne dore qofte edhe per 1 minute. ....... Ndersa kur jam ne PC nuk me dridh korenti edhe pse e mbaj mausin mbi 5 ore pa ndalim. Sapo largohem dhe prek dicka metalike ferrrrrr

Si shpjegohet kjo dhe cfar duhet te bej ?

Faleminderit
    Revolution 1848

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Lidh nje zinxhir hekuri ne qafe dhe skajin tjeter fute nja 50 cm ne toke. Kjo te tokezon edhe ske per te pas me statik...
    Ne menyre alternative mund ta lidhesh edhe me ndonje tub cezme po pate afer.

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    lol FI, Euro mouse pad me cfare materiale eshte sepse ndonjeher ka te bej me ate edhe nga ferkimi shkakton elektricitet.
    I LOVE GOD

j&g

**** nuk mesohem dot me kete emrin e ri lol, ishte me mire me yje

p.s

Zakonisht une e di qe mausi eshte plastik. Me tha nje shok qe kete gje e shkakton qendrimi i tepert ne pc, bile ai shtoji qe kishte nje shok qe perdorte jasht mase celularen dhe kishte te njejtin problem.

Vendosa te nderroj dorezat e dyerve nga metalike do ti bej plastike ose druri. Mausin nuk e nderroj se e kam fiksimin e jetes

F-I e di vet ti
    Revolution 1848

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    **** nuk mesohem dot me kete emrin e ri lol, ishte me mire me yje

p.s

Zakonisht une e di qe mausi eshte plastik. Me tha nje shok qe kete gje e shkakton qendrimi i tepert ne pc, bile ai shtoji qe kishte nje shok qe perdorte jasht mase celularen dhe kishte te njejtin problem.

Vendosa te nderroj dorezat e dyerve nga metalike do ti bej plastike ose druri. Mausin nuk e nderroj se e kam fiksimin e jetes

F-I e di vet ti
    ahahah mora shume ankesa per pseudonimin prandaj e ndryshova. e di qe mouse eshte plastike por kam degjuar qe nese materiali i mouse pad nuk eshte i lemuar shkakton elektricitet nga ferkimi. Nuk eshte se mare vesh shume por do thoja ndrysho njeher mouse pad ndoshta te ben pune.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    I LOVE GOD

j&g

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •