Nga kriza vijne dhe shpikjet...vete preferoj klasiken...dua Unazen e arte
kjo e bukur per tradhetaret, qe mos mund te heqin unazen e marteses nga gishti dhe te shiten per beqar![]()
Nga kriza vijne dhe shpikjet...vete preferoj klasiken...dua Unazen e arte
kjo e bukur per tradhetaret, qe mos mund te heqin unazen e marteses nga gishti dhe te shiten per beqar![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Shkenca : 20-12-2012 më 15:54
ೋღ♥ღೋ ══════════C6H12O6═════════ೋღ♥ღೋ
Qenke bricjapi mduket... Persa i takon temes, une jam pro unazave klasike, nje rreth te thjeshte pavaresisht materialit, por e dhuruar me shum dashuri.
p.s: Gjyshja ime 83 vjece e mban ende unazen e marteses prej argjendi, (nderkohe qe gjyshi ka kohe qe nuk jeton me) dhe sa here qe permendet emri i tij, ajo ne menyre instiktive prek rrethin e argjendtte dhe perlotet. Referuar kesaj, unaza nuk eshte ceshtje materiale, por shpirterore, simbolike e hershme qe duhet ruajtur mendoj une.
Bricjap qenke ti si duketJemi komshinj pra : http://www.astrology.com/aquarius-su...ns/2-d-d-66917
Kam Uranin dhe Saturnin.
P.S. ...unë po shkruaj nga ferri meqë u përmbys bota.
Meshkujt ne pergjithsi e kan problem me e mbajt unazen...ose e harrojn, ose e humbin (pranej ma mire mos me ja ble shume te shtrenjte) ose bejne sikur e humbin![]()
Think Different! Think Again!
Eshte dicka e lezetshme, jam dakord, por personalisht, edhe pse nuk i kam qejf shume unazat, them qe unazes se fejeses/marteses nuk ja ze kurre vendin nje tatuazh.
Unaza e marteses mund te jete unike, tashme ka lloj lloj modelesh e jo si dikur qe perdorej vetem rrethi i trashe i floririt.
Gjithsesi, une jam per unaze, dua t'a ndjej ne dore edhe kur nuk eshte e mundur ta shoh!
La vita non si spiega, si VIVE!
Krijoni Kontakt