Moda sa vjen dhe behet me e cmendur. Vitet ku moda zhvillohej dhe jepte me te miren e saj , tashme jane kaluar dhe njerezit kane tendenca per te kaluar me shume tek e shemtuara sesa tek e bukura.Cmendoni per kte Trend te Fundit qe eshte ne Mode?
A ju pelqen ?
A do te Donit te kishit nje Tatto te Tille?
Cfare Pershtypje ju jep ne pikpamjen e Pare nje njeri me Tatto ?
personalisht jam kundra tatuazheve. Shoh me keqardhje te rinj qe "gervishtin" lekuren e tyre dhe i japin asaj ate qe atyre u duket bukur, apo "ne mode".. Nuk e di se si e perceptojne te bukuren, po per mua s'ka asgje terheqese aty ..
Kurrsesi nuk do te doja nje tattoo te tille. Arsyeja qe eshte dhene me lart se "po sikur te ndahen, si i behet ?" me duket jo e goditur. Njeriu kur dashuron dhe kalon ne nje shkalle me lart, ne ate te lidhjes se kurores, nuk e mendon kurre se "po sikur nje dite te ndahemi".. Per mua kjo eshte nje shenje dyshimi dhe nese kjo egziston, s'ka perse te kalojme ne shkallen e siperme... Perse nuk do ta doja? e thjeshte: s'me duket estetike.
Nje njeri me tattoo nuk do ta gjykoja , por pershtypjen e pare qe me jep eshte se me duket jo i kujdesshem per lekuren e tij.
What goes around---comes around
vetem barbonet bejne unaza tatuazh ne amerike
......a thua cfar bejne keta kur lidhja nuk funksionon dhe vjen deri tek ndarja,hmm.. mua per vete as unaza e vertet nuk me thote asgje dhe nuk e mbaje e lere me nje tattoo![]()
Eshte dicka e vecante por mua nuk me pelqen. Te them te drejten edhe unaza nuk eshte se jam e cmendur. Keto jane simbole qe nenkuptojne lidhje por jo dashuri. Prandaj per mua nuk kane shume rendesi simbole te tilla.
btw: shume dore te vogel paska man ne kete foto lol
I LOVE GOD
j&g
mode koti.
......................
"Më e mira është armike e së mirës"
Me aq sa zgjasin martesat ne USA, nje unaze e tille do ishte nje zgjidhje e mire. Do me pelqente ne fakt. Cdo cift te kishte nje tatuazh me simbole te vecanta te propozuar nga ata. Fundja unazat jane kthyer ne biznes. Shtrenjtesia nuk eshte tregues i dashurise, por i xhepit.
Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 20-12-2012 më 10:56
Feelings change - memories don't.
Unaza eshte unaze, tatuazhi tatuazh! Nuk dua ti zevendesoj njerin me tjetrin, per me teper qe unazat me pelqejne... Nuk e di pse po nuk mu dukerka ndonje lezet i madh kjo lloj mode, nejse sikurse te gjitha llojet e modave koheve te fundit. Njerezit nuk po dine cfare te shpikin me, fiksimi me kaluar neper ektreme.
Qejfe qejfe kjo dynja![]()
E ne qofte, ftohte e ngrice, ti duro se dimri do t ike nje dite...
Krijoni Kontakt