Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 34
    i/e regjistruar Maska e Luarasi
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    108
    Citim Postuar më parë nga Norça.li Lexo Postimin
    Sipas teje, NASA dhe shkencetaret na qenkan ata qe jane komptetente per te gjithat qe kane ndodhur dhe do te ndodhin?

Jane pikerisht 'shkencetaret' ata qe pothuajse per cdo vit na e lansojne nga nje rrene te vecante per katastrofat: Jo njefare Nibiru, jo njefare meteori, jo njefare kalendari, ...jo pale se c'do te na 'shpikin' pas 21 dhjetorit...

*
    As nje shkencetar nuk ka thene se do te kete ndonje meteor se shpejti as edhe per planetin Nibiru. Me duket se i ke ngateruar njerezit e thjeshte qe duan te bejne leke me shkencetare. Hyr ne faqen zyrtare te NASA-s dhe shiko a permendet ndonje Nibiru apo meteroit apo ndonje gje tjeter katastrofike qe do te ndodhte se shpejti. Por lloji yt nuk i vlerson faktet dhe do te kapet per brockullate e fese dhe cdo gje qe nuk eshte fetare i duket shkencore, qofshin ato nga njerez qe nuk kane kurfare kredibiliteti shkencor.

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anëtarësuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    pse jane struk neper shpia se mbase shpetojne?!

mos duhet ta marrim seriozisht ket pune moj lonee....
    "Më e mira është armike e së mirës"

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Haha, lonee, ketu ne mengjes kishte me shume trafik se normalisht. Qe thoni ju, tani qe po afron data ndjehem me e qete, cuditerisht.
    Feelings change - memories don't.

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Haha, lonee, ketu ne mengjes kishte me shume trafik se normalisht. Qe thoni ju, tani qe po afron data ndjehem me e qete, cuditerisht.
    Mia, ketu kane marre pushimet shumica edhe po fshehen ne shtepi. Sot ishte kenaqsi zakonisht me shkon afer 1 ore rruga sot vetem 35 minuta. Neser do jete me mire akoma. ahahah edhe une jam ne good mood nuk e di nese ka te beje me fundin e botes apo me festat lol.
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Mbase jemi ne good mood se i bie te premten. Mezi e presim te Premten. Imagjino te ishte te Henen, haha
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anëtarësuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    O Zot na le sic jemi.
    "Më e mira është armike e së mirës"

qafir modern Maska e lato007
    Anëtarësuar
    14-12-2008
    Vendndodhja
    ke ura e limuthit
    Postime
    93
    Citim Postuar më parë nga Prudence Lexo Postimin
    O Zot na le sic jemi.
    qyqja dhe ti besoke ne zot?

kur ti tunesh komet vje qameti

Antar i PDK-s Fitimtar. Maska e Boy_XL
    Anëtarësuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678
    A do të bëhet Kijameti me 21 Dhjetor 2012?
    - une kete se kam besu qysh ne fillim kur u perfol edhe s'do ta besoj.
    -Une besoj vetem ne ajete Ku'ran-ore. - q'far te thuhet ne Ku'ran ashtu edhe do te del.
    - kurse qfar thuhet neper librat e Nasradinit kete se besoj as nuk do ta besoj kurr.
    Vv - Palaço+LISBA :D

Shqiptar nga Kosova Maska e prishtina75
    Anëtarësuar
    22-03-2012
    Postime
    3,360
    ..........asgje nuk do ndodhe aq me pak fundi i botes, kjo eshte nje lufte psikologjike me te cilen njerzimi do te perballet edhe ne te ardhmen,thjeshte mbjellje frige dhe pasigurie, qe njerzit mos ti lene te mendoin per qeshtjet vitale te jetes dhe shoqerive ku jetoin.
    Ndryshuar për herë të fundit nga prishtina75 : 20-12-2012 më 19:27

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-03-2011
    Postime
    169
    Bota nuk do të mbaroj me datën 21 dhjetor...
    Bota ka mbaruar dhe vazhdon të mbaroj. Bota mbaron cdo ditë kur një bombë vret kush e di sa femijë në Palestinë. Bota mbaron kur në vitin 2012 ka fëmijë që vdesin urie. Bota mbaron kur një burrë vendos te vetëvritet sepse nuk arrin dot te mbaje Familjen. Bota mbaron kur një fëmijë përdhunohet kur i vetmi faj i saj ishte qe ecte rrugës. Bota mbaron kur pamja e jashtme bëhet vlera më e rëndësishme për të rinjtë e sotem. Bota mbaron kur njerzit nuk i ndihmojnë njeri-tjetrit. Bota mbaron kur njerzit gëzohen per fatkeqsitë e tjetrit. Bota mbaron atëherë kur njerzit nuk kan tjetër pasuri perveq ''parase''..
    Bota ka mbaruar , po mbaron cdo dite e nga pak!

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •