Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 25 prej 25
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-09-2010
    Postime
    778
    po perse o Henrike, mendon per se prapthi?
    Ti me ke je, me ne apo me Ariun?
    C`te ka bere ty Janullatosi keq? mOs i ka bere ai varrezat greka ne Permet dhe ne Boboshtice?
    Mos valle Janullatosi i ka marre tokat e shqiptaeve he u a ka dhene Greqise?
    Po, Perse mor njeri i mire bie pa dashur ne duart e Hipokriteve qe po e mbajne per 100 vjet Shqiperine ne formen e nje shteti anarkik?
    Mendoj se duhet te perdoresh substancen gri te Trurit dhe te shohesh se nuk eshte problemi tek Janullatusi por tek vete qeveria,
    se dyti lufta kunder Janullatosit eshte lufte kunder Ortodoksise shqiptare sepse duan te ulin vlerat historike te Ortodoksise si dhe te ulin sasine numerike te Ortodoksve per ta paraqitur vendin si mysliman.
    Lexoje nje here me mendje te perqendruar se ku fshihet lepuri, dhe mos lexo me b...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-09-2010
    Postime
    778
    Per ke kumtese e keni fjhalen i NdERUAR?
    kUSH THA QE NUK KEMI REAGUAR MENJEHERE? nESE KE PATUR NDRIN TE LEXOSH GAZETEN sOT ajo ka botuar nje shkrimin tim qe me dt11 dhe 12 dhjetor. Neser do te dale ky shkrim qe ka vendosur ketu.
    Se dyi nuk po e marr vesh ketu ne faqen e Komunitetit Ortodoks, - a jeni me Ne (Komunitetin Ortodoks) apo me Ariun? sepse po shoh shume replika qe do ti kishin per nder edhe anti-shqiptaret dhe anti-ortodokset me te vendosur. Nese qenka keshtu shkoni ore dhe botoni ne vendet ku e keni vendin dhe mos kakritni neper faqet qe nuk ju takojne.

i/e regjistruar Maska e shitesi
    Anëtarësuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    ne frymemarrjen time
    Postime
    1,069
    Ne fakt daullet bien per ortodokset Shqiptare."Nuk po flas per ata ortodoks qe u eshte bere gjaku uje por per ata ortodoks qe jane Shqiptar e bir Shqiptari".Ata duhet ti marrin ne dore fatet e Kishes autoqefale Shqiptare.Nga ajo qe ka sjelle ilia me lart duket qarte qe Shqiptaret e kane fituar te drejten te kene kishen e tyre por fatkeqsisht ajo sot drejtohet nga greket.
    Muhabeti i dekorimit me duket kot.
    Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-09-2010
    Postime
    778

Për: AK i bën kërkesë zyrtare Nishanit: Hiqi ‘Urdhrin e Skënderbeut’ Janullatosit

i nderuar BlueBaron, nuk eshte e vertete se reagimi eshte i vonuar dhe pikerisht pas Censusit. E verteta eshte se ju nuk keni lexuar asje nga debatet e ashpra ne median e shkruar sidomos tek gazeta SOT dhe ne internet , lexo sidomos: Zemra shqiptare, Shqipja e maleve, gazeta ditore. Gazetat e tjera ne dukje te medha ne fakt nuk na pranojne t shkruajme tek to sepse botojne vetem disa analiste te pjerdhur.. me te cilet ndajner paret dhe pronarin politik. Respekte.

i/e regjistruar Maska e Xhemis
    Anëtarësuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    1,430

Për: AK i bën kërkesë zyrtare Nishanit: Hiqi ‘Urdhrin e Skënderbeut’ Janullatosit

Citim Postuar më parë nga Agim Doçi Lexo Postimin
    Persa kohe qe ishpresidenti Ba(n)mir Topi, ja paska dhan Urdherin Skenderbeu Anastass JANULLATOS-it, para 3 vitesh, mos i kerkoni Presidentit te Nderuar BUJRA NISHANI, t'a anulloj, se une personalisht do tentoj te marr si autor i "Marrshit e UCK-se" apo "A vritet pafajasia", apo 647 kangve kushtuar Heronjve te UCK-se te me japin POLITI-KUAJT E PRISH(S)TINES titullin e larte HERO I POPUJVE JUGOSLLAVE "SLOBODAN MILOSHEVIQ", dhe keshtu kompensohemi une dhe Qirje Janullatosi!
    Rrnofte KOSOVA REPUBLIKE dhe SHQYPNIA KRAHINE AUTONOME (nga Athina dhe Beogradi).
    AK - foleja e sharlatanve "nacionalist" ka IDENE e MADHE , DHE K.O.QET E PLESHTIT ngatrrestar
    JU PERSHNDES ME HYMNIN TEM QE TITULLOHET "NE NJE FLAMUR" DHE INTERPRETOHET NGA NIKOLLA, ENKELEIDA, KASTRIOTI, SELAMIU DHE ILIR SHAQIR (TEKSTI AGIM MEHILL PJETER NDUE MAR' DOCI dhe muzika Edmond Zhulali)
    Une mendoj se politika eshte loje e qelbur.

Kreshniku ben politiken e nacionalistit per te marre vota nga njera ane kurse nga ana tjeter do ta vendose qeverine shqiptare ne nje situate te ngushte me fqinjet dhe shqiptaret brenda shqiperise.

Pak a shume une mendoj se demagogji te tilla sherbejne vetem per vjedhje elektorati.Sidomos keto partite e vogla e kane zakon qe ti zgjedhin kandidatet per deputet nga fise te medha me qellim qe te vjedhin vota ca andej e ca ketu.Me pak fjale ajo ceshtja e dushkut sot ka marre forme tjeter.

Edhe une po te beja nje parti te vogel(largqofte) do te thoja ty i nderuar Agim behu kandidati im per kete zone meqe ti je figure e njohur artistike, pastaj do shkoja ne kukes dhe do zgjidhja per kandidat kryetarin e fisit me te madh, pastaj do shpallja folozofine politike te nacionalizmit shqiptare ne shqiperine e mesme, ndersa ne jug do beja aleance me Omonian e si perfundim si puna atij parazitit qe thit ca atje e ca ketu.Sinqerisht ta rrezoka nje politikan nga pushteti qeka shume e lehte ne demokraci, te vjedhesh elektorat qeka metoda me e thjeshte, bej 50 parti dhe secili me ndonje teori, njeri per greket, tjetri nacionaliste shqiptare, tjetri per romet, tjetri per handikapatet, tjetri per te verberit tjetri partia e gazetareve a kjo do fitonte zgjedhjet menjehere pa filluar akoma votimi.

Pra une mendoj se demagogjia politike nuk ka te beje me besimin inndividual te politikaneve per nje ceshtje apo teze politike qofte ajo nacionaliste apo europiane.

Shqiptaret e shqiperise kane nevoje per me shume patriotizem autoritativ qe greku mos i ktheje mbrapsh ne kufi
    shqiptaret e kosoves kerkojne nacionalizem shteteror qe shteti tyre te njihet nga vendet fqinje
    shqiptaret e maqedonise kane nevoje per patriotizem qe e ndan shtetin ne dy pjese.

Pra te paret e duan patriotizmin si stadzhvillimi kulturor dhe qyteterimor, te dytet e duan si nevoje per te qene te njohur dhe te tretet si domosdoshmeri te kohes per tu shkeputur nga njerka e te bashkohen me nenen.

Ajo qe sme vjen mire mua eshte pse greqia dhunon kufijte tone dhe perdor forma nga me te ndryshme per te na perplasur apo na penguar te futemi ne europe.Ortodokset ngelet duke u care neper net e duke thene qe flamuri me shqiponja me dy koka na qenka flamuri bizantin nje koke roma e nje koke konstandinopja ndersa vete mbajne te gjithe flamurin grek ne himare e gjetke.Po mire pse nuk mban flamurin shqiptar ti kur qenka bizantin por mban flamurin grek?

Kurse nga ana tjeter Agim Vllai na del Jozefina dhe na thote qe opozita eshte si Hamza kastrioti dhe si haxhi qamili.

http://www.tiranaobserver.al/2012/12...er-shqiperise/

Zyra për shtyp e Kuvendit ka reciprikuar flakë për flakë: “Topalli flet me krenari dhe vetëdije gjuhën më të bukur si Fishta. Topalli flet gjuhën e Kol Idromenos, Migjenit dhe Gurakuqit. Haxhi Qamili s’e kupton dot gjuhën që flet Topalli.”

Pse nuk thote dhe kjo se rama eshte bere si fan Noli meqe pozita vendos bustin e Zogut.O burra ti fusim shqiptaret pervec grindjeve fetare por dhe ne grindje historike.Nuk ecet me keto lloj politikash keshtu.

http://www.revistaperpjekja.org/inde...mid=57&lang=al

Nuk bashkohen shqiptaret me keto lojra politike.Shiko amerikanet popujt te ndryshem rraca te ndryshme gjuhe te ndryshme fe te ndryshme dhe jane te bashkuar kurse jo qe sjemi te bashkuar por na percan politika.

http://www.forumishqiptar.com/thread...00#post3562800
    Ndryshuar për herë të fundit nga Xhemis : 30-12-2012 më 15:42
    Celesi i Parajses:Ska hyjni tjeter pervec Zotit, dhe se Jezusi dhe Muhamedi a.s jane profetet e Tij.

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •