Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 26 prej 26
    i/e regjistruar Maska e Selma*
    Anëtarësuar
    15-05-2009
    Postime
    405
    Me duket se keni gabuar teme, per te perseritur e riperseritur frazat tua te famshme. Si po u luftojka shirku sipas jush, duke perfolur per nderin e elites se hoxhallareve. Nese ata nuk e " bejne te duhuren" apo "bejkan sa duhet" sipas jush? cfare beni ju pervec vrerit qe sillni ne shkrimet tua?!!...me vjen mund sinqerisht!

Citim Postuar më parë nga Selma* Lexo Postimin
    Me duket se keni gabuar teme, per te perseritur e riperseritur frazat tua te famshme. Si po u luftojka shirku sipas jush, duke perfolur per nderin e elites se hoxhallareve. Nese ata nuk e " bejne te duhuren" apo "bejkan sa duhet" sipas jush? cfare beni ju pervec vrerit qe sillni ne shkrimet tua?!!...me vjen mund sinqerisht!
    Ketu eshte ne pyetje nderi i fese.UN NUK MIRREM ME JETEN E TYRE PRIVATE DHE INTIME SEPSE KJO ESHTE HARAM,por un merrem dhe shum me intereson akidja e ketyre personal,pra ne cka thirrin keta persona.
    Neve te gjithve duhet te na intereson se cfare hoxhallare kemidhe ne cka thirrin dhe so thirrin,dhe Jo papa,ky dhe ai prift we cka beri.
    Sepse sot iblisi devijimin ma te madh e bene permes hoxhallareve te devijuar..
    Kerkush nuk ndjeket qorrazi.
    Hoxhallaret ne fjale jo qe nuk ndalojn shirkun,bile ata kannxitur ne shirk,nuk kan armiqesi,bile kafirat i miqesojne dhe ua kan dhene voten ne parlament qe re behen zota te tyre.
    Nese kjo ju nuk ju ben pak xheloz,ateher ske lidhje me fene islame.

Kerkush ne fe nuk ka imunitet dhe nuk eshte shenjtor.Nese e keni kuptuar demin e shirkut dhe dobine e tevhidit,ateher ndryshe do ti kuptojme gjerat.
    Nuk behen gjerat per hir te shumices por per tu arsyetuar te Allahu.Pra personat ne fjale nuk diskutohet se a kane fansa,por kjo nuk eshte argument we ata ndjekin hakkun.
    Dhe detyra ime eshte kjo : JO TE BEJME FANSA POR TE ARSYETOHEMI PARA ALLAHUT.Allahu nuk ka nevoj per fansa dhe kallablleke por per SINQERITET.

Anëtarësuar
    15-05-2009
    Postime
    405
    Citim Postuar më parë nga referi_1 Lexo Postimin
    Ketu eshte ne pyetje nderi i fese.UN NUK MIRREM ME JETEN E TYRE PRIVATE DHE INTIME SEPSE KJO ESHTE HARAM,por un merrem dhe shum me intereson akidja e ketyre personal,pra ne cka thirrin keta persona.
    Neve te gjithve duhet te na intereson se cfare hoxhallare kemidhe ne cka thirrin dhe so thirrin,dhe Jo papa,ky dhe ai prift we cka beri.
    Sepse sot iblisi devijimin ma te madh e bene permes hoxhallareve te devijuar..
    Kerkush nuk ndjeket qorrazi.
    Hoxhallaret ne fjale jo qe nuk ndalojn shirkun,bile ata kannxitur ne shirk,nuk kan armiqesi,bile kafirat i miqesojne dhe ua kan dhene voten ne parlament qe re behen zota te tyre.
    Nese kjo ju nuk ju ben pak xheloz,ateher ske lidhje me fene islame.
    Keni ngecur vetem te ato kutite vetem me ato do merreni tere kohen ju! Nuk shihni me larg se hunda e juaje...Ketu eshte dallimi hoxhallaret ne fjale (Allahu i ruajt dhe ju japt sukses edhe metej...Amin!) Xhematit ua mesojne fene dhe ceshtje qe atyre ju takojne, per dallim me tipat si puna e juaje qe jeni edukuar qe te merreni me nderin e atij apo ktij personi...do mesoni krejt thashethemet e mundshme e ne fund cka ngelet nga koha (nese do ju ngel dicka) atehere filloni me fene!

Une per vete nuk kam kohe te humbas me persitje te frazave tua!

Ti selma a po merr vesh ose jo?
    Ku kam permend jeten e tyre private?ti a ke lexuar gje ose flet mbas kodres?
    Ti nese merr vesh per kufer dhe shirk bujrum na trego me argumente se cka eshte e vertete dhe cka nuk eshte.Na trego ti per teuhid.

Nuk eshte kusht i tevhidit qe te shiqosh larg

Anëtarësuar
    15-05-2009
    Postime
    405

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •