Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 22 prej 22
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-12-2012
    Postime
    53
    Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    nuk mund te besh aksionerin me parate dhe djersen dhe kontributin e tjetrit. Ti duhet te banosh ne shqiperi dhe te kontribosh me PARA, per shtetin qe te kesh te drejte te fusesh hundet ne problemet e shqiperise.
    Akili-a, Ne kemi kontribue me gjake 100,vite per Shqiperi pa Kosova nuk do ekzistonte Shqiperia nomale edhe anasjelltas por pa kosove ne rastin me te mire Serbi do e kishe deri ne Sarande, Edhe nuk e di bre Bure pse na urren neve te Kosoves, Mos u kape shum pas fes se shkaut nuk i intereson shum feja besom se ata fen e kan perdore gjdoher per mej realizua interesat e tyre Kombetare,

Ike vizito njeher kosoven se ke opinjone te gabuara
    Ndryshuar për herë të fundit nga Leonide : 16-12-2012 më 14:59

i/e regjistruar Maska e peshkatari2011
    Anëtarësuar
    14-02-2011
    Postime
    258
    Citim Postuar më parë nga Leonide Lexo Postimin
    , Ne kemi kontribue me gjake 100,vite per Shqiperi pa Kosova nuk do ekzistonte Shqiperia nomale edhe anasjelltas por pa kosove ne rastin me te mire Serbi do e kishe deri ne Sarande, Edhe nuk e di bre Bure pse na urren neve te Kosoves, Mos u kape shum pas fes se shkaut nuk i intereson shum feja besom se ata fen e kan perdore gjdoher per mej realizua interesat e tyre Kombetare,
    Leonide,,,,,me behet qejfi jashte mase per shpirtin e mbajtur gjalle te shqiptarizmit nder ju ne kosove,por te lutem mos e tepro me ato kontributet,,,,,,,nuk eshte as koha as vendi ,,nuk ju urren njeri ne ''shqiperi'' te pakten vellezerit tuaj shqiptaret,jo njehere,,,,, dhe nderroje nick,un se nuk ka lidhje me shqiptarizmin tone te paster,,,,,,,,kemi kujt emrave ti bejme jehone

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •