Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 16 prej 16
    i/e regjistruar Maska e altruisti_ek84
    Anėtarėsuar
    18-07-2007
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    1,151
    Citim Postuar mė parė nga alket merolli Lexo Postimin
    Kjo eshte thenie e nje shqpitari te madh ne nje kohe kur Shqipreise i kanosej rreziku i coptimit dhe nuk qe Enveri.
    Pashko Vasa qe ai qe u beri thirrje shqipetareve te bashkohen me kete thenie. (shih cbehet sot ne shqiperi)
    Historia ka qene eshte dhe do te ngelet.Mjere ai qe e haron....
    Krijimi i elitave, politike, akademike dhe kulturore te shqiptaret, u indoktrinuan me histori te fabrikuar, ku rezultuan me krijimin e, “shqiptarit fiktiv”, ku synimi kryesore i atyre, qe e krijuan kete "shqiptarin fiktiv", ishte, eshte dhe do te jet, de-islamizimi i shqiptareve.

Disa nga kriteret e ”shqiptarit fiktiv”

1. Besimi dhe perhapja e e ides se, “feja e shqiptarit eshte shqiptaria”.
    2. Besimi dhe perhapja se, Skenderbeu eshte heroi me i madh kombetar.
    3. Besimi dhe perhapja se, Gonxhe Bojaxhiu eshte nje figure e madhe kombetare dhe duhet te mburremi me te.
    4. Besimi dhe perhapja se, Perandoria Osmane ka qen, eshte dhe do te mbetet, armiku me i madh i kombit shqiptar, ndersa serbet, greket dhe malazezet, jane armiq me te vegjel.
    5. Islami eshte armiku, qe e demton dhe asimilon kombin shqiptar, e ne na len shum mbrapa.
    6. Krijimi i shqiptarit “modern e perendimor “ ku ne fakte eshte, (shqiptari anti-islamist), etj.

Ai person, qe nuk pajtohet dhe nuk e posedon njeren nga keto “kritere” te cekura me lart, do te jet i persekutuar. Ai do te etiketohet automatikisht si, tradhtar, i turqizuar, i arabizuar, shqipfoles, jevg, etj. Nese eshte intelektual, professor i universitetit, apo mban ndonje post te rendesishem ne istitucionet tona publike, ai automatikisht do te ballafaqohet me sulme mediatike, qofshin ato te shkruara apo elektronike, ndersa atij do te zvogelohet hapsira mediatike per ta mbrojtur konceptin e tij, apo per te dhen fakte per idete e tija.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga altruisti_ek84 : 12-12-2012 mė 07:58

Citim Postuar mė parė nga altruisti_ek84 Lexo Postimin
    Krijimi i elitave, politike, akademike dhe kulturore te shqiptaret, u indoktrinuan me histori te fabrikuar, ku rezultuan me krijimin e, “shqiptarit fiktiv”, ku synimi kryesore i atyre, qe e krijuan kete "shqiptarin fiktiv", ishte, eshte dhe do te jet, de-islamizimi i shqiptareve.

Disa nga kriteret e ”shqiptarit fiktiv”

1. Besimi dhe perhapja e e ides se, “feja e shqiptarit eshte shqiptaria”.
    2. Besimi dhe perhapja se, Skenderbeu eshte heroi me i madh kombetar.
    3. Besimi dhe perhapja se, Gonxhe Bojaxhiu eshte nje figure e madhe kombetare dhe duhet te mburremi me te.
    4. Besimi dhe perhapja se, Perandoria Osmane ka qen, eshte dhe do te mbetet, armiku me i madh i kombit shqiptar, ndersa serbet, greket dhe malazezet, jane armiq me te vegjel.
    5. Islami eshte armiku, qe e demton dhe asimilon kombin shqiptar, e ne na len shum mbrapa.
    6. Krijimi i shqiptarit “modern e perendimor “ ku ne fakte eshte, (shqiptari anti-islamist), etj.

Ai person, qe nuk pajtohet dhe nuk e posedon njeren nga keto “kritere” te cekura me lart, do te jet i persekutuar. Ai do te etiketohet automatikisht si, tradhtar, i turqizuar, i arabizuar, shqipfoles, jevg, etj. Nese eshte intelektual, professor i universitetit, apo mban ndonje post te rendesishem ne istitucionet tona publike, ai automatikisht do te ballafaqohet me sulme mediatike, qofshin ato te shkruara apo elektronike, ndersa atij do te zvogelohet hapsira mediatike per ta mbrojtur konceptin e tij, apo per te dhen fakte per idete e tija.
    Keto nuk kane te bejne me temen.Gjithkush eshte i lire te shprehet ne menyra te ndryshme dashurine per vendin e tij.Me te vertete ngelem i habitur qe kjo teme politrizohet.
    <<Me lejoni pra te jem une ai qe deshiroj>>

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga alket merolli Lexo Postimin
    Pak rendesi ka se ku jeton,kush je,cfare feje ke.Jam SHQIPTAR.
    FEJA E SHQIPTARIT ESHTE SHQIPTARIA.
    e morem vesh qe je shqiptar,por ca feje ke?
    si fetare qe jemi na intereson shume

.................... Maska e iktuus
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    e morem vesh qe je shqiptar,por ca feje ke?
    si fetare qe jemi na intereson shume
    O Dragosh kush eshte zoti yt? Une!
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga iktuus Lexo Postimin
    O Dragosh kush eshte zoti yt? Une!
    pse ja dhi temen djalit.edhe me qene budist e pranojm ne gjirin tone

Feja ime eshte dashuria per familjen time,per tre engjej te vegjel qe kam,per nene dhe babe,per ate qe kam perbri per ate qe me thote nje fjale te ngrohte kjo eshte feja ime,dashuria per vendlindjen .Nuk futem kollaj neper kallupe jo.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •