Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 16

Jam shqipetar.

Thenie per memedheun.
    Jam myslyman,jam ortodoks,jam katolik..... Jam shqiptar.

Shqiptar nga Kosova Maska e prishtina75
    Anėtarėsuar
    22-03-2012
    Postime
    3,360
    ....radhitja e drejte do te ishte: Jam Shqipetar, Musliman, Katolik, Ortodoks, Ateist,Komunist,Kosovar, Qam,Sportist, Fudbollist, etj etj ....TE GJTHE JEMI VLLEZER SHQIPETAR!!!

Dhe secili qe bene radhitjen ndryshe munde te jete cfar te doje, por me pak Shqipetar.

Pa atedhe nuk ka komb dhe as fe.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga prishtina75 : 12-12-2012 mė 04:29

Citim Postuar mė parė nga prishtina75 Lexo Postimin
    ....radhitja e drejte do te ishte: Jam Shqipetar, Musliman, Katolik, Ortodoks, Ateist,Komunist,Kosovar, Qam,Sportist, Fudbollist, etj etj ....TE GJTHE JEMI VLLEZER SHQIPETAR!!!

Dhe secili qe bene radhitjen ndryshe munde te jete cfar te doje, por me pak Shqipetar.

Pa atedhe nuk ka komb dhe as fe.
    Pak rendesi ka se ku jeton,kush je,cfare feje ke.Jam SHQIPTAR.
    FEJA E SHQIPTARIT ESHTE SHQIPTARIA.

Anėtarėsuar
    22-03-2012
    Postime
    3,360
    Citim Postuar mė parė nga alket merolli Lexo Postimin
    Pak rendesi ka se ku jeton,kush je,cfare feje ke.Jam SHQIPTAR.
    FEJA E SHQIPTARIT ESHTE SHQIPTARIA.
    ....jo i nderuar ne nuk duhet te genjeim veten, te krijoim iluzione te gabuara, sepse shqiptaria nuk eshte fe, por komb, atedhe dhe se pa keto te dyja mbetesh nje HIQ nuk do kesh as gjuhe dhe as fe.

C"eshte feja.Ate qe beson...,Zoti
    Pra besoj,adhuroj shqiptarine.
    TheniaEJA E SHQIPTARIT ESHTE SHQIPTARIA,eshte ne kuader te temes kryesore.

.

Anėtarėsuar
    22-03-2012
    Postime
    3,360
    Citim Postuar mė parė nga alket merolli Lexo Postimin
    C"eshte feja.Ate qe beson...,Zoti
    Pra besoj,adhuroj shqiptarine.
    TheniaEJA E SHQIPTARIT ESHTE SHQIPTARIA,eshte ne kuader te temes kryesore.

.
    ...une te kuptoi ty, mirepo ka njerez qe pastaj e kerkojne shqiptarin si fe dhe nuk e gjejne sepse ajo nuk egziston, prandaje me mire eshte ti ndajm gjerat qe ne fillim, nese e don veten, gjuhen, kombin dhe fene ateher duhet te mendosh si shqiptar i vertete. Ne radhe te pare jemi shqiptare, kemi nje gjuhe, nje komb, nje atedhe, dhe disa fe qe duhet ti akceptoim dhe ti respektoim te gjithe, pa dallim. Ne jemi vllezer dhe para se te ishim te krishter apo musliman ishim shqiptare prandaj kemi edhe obligime ndaj njeri tjetrit, kemi amanetin e te pareve qe luftuan krah per krah njeri tjetrit per te mbrojtur atedhen.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga prishtina75 : 12-12-2012 mė 05:39

Citim Postuar mė parė nga prishtina75 Lexo Postimin
    ...une te kuptoi ty, mirepo ka njerez qe pastaj e kerkojne shqiptarin si fe dhe nuk e gjejne sepse ajo nuk egziston, prandaje me mire eshte ti ndajm gjerat qe ne fillim, nese e don veten, gjuhen, kombin dhe fene ateher duhet te mendosh si shqiptar i vertete. Ne radhe te pare jemi shqiptare, kemi nje gjuhe, nje komb, nje atedhe, dhe disa fe qe duhet ti akceptoim dhe ti respektoim te gjithe, pa dallim. Ne jemi vllezer dhe para se te ishim te krishter dhe musliman ishim shqiptare prandaj kemi edhe obligime ndaj njeri tjetrit.
    Te kam vella,mor imjere,
    nga nje bark paskemi lere!
    Jemi nje fis e nje fare,
    jemi qe te dy shqiptare,
    po besa na ka ndare,
    sa na beri per te vrare.

i/e regjistruar Maska e altruisti_ek84
    Anėtarėsuar
    18-07-2007
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    1,151
    Sa keq qe Enveri dhe sistemi i tij, ua ka shperla trurin. Me ket koncept, qe feja e shqiptarit eshte shqiptaria, ju me se shumti e demtoni kombin, sepse e shveshni nga naturshmeri e te qenit kombe, duke e veshur jonatyrshmerisht ne petkun e nje kulti. Nese feja e shqiptarit eshte shqiptaria, ather kush eshte kombi i shqiptareve?

Citim Postuar mė parė nga altruisti_ek84 Lexo Postimin
    Sa keq qe Enveri dhe sistemi i tij, ua ka shperla trurin. Me ket koncept, qe feja e shqiptarit eshte shqiptaria, ju me se shumti e demtoni kombin, sepse e shveshni nga naturshmeri e te qenit kombe, duke e veshur jonatyrshmerisht ne petkun e nje kulti. Nese feja e shqiptarit eshte shqiptaria, ather kush eshte kombi i shqiptareve?
    Kjo eshte thenie e nje shqpitari te madh ne nje kohe kur Shqipreise i kanosej rreziku i coptimit dhe nuk qe Enveri.
    Pashko Vasa qe ai qe u beri thirrje shqipetareve te bashkohen me kete thenie. (shih cbehet sot ne shqiperi)
    Historia ka qene eshte dhe do te ngelet.Mjere ai qe e haron....

Ane e mbane brodha dhene ,po nuk gjeta memedhene.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •