Close
Faqja 9 prej 17 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 170
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Kine
    Postime
    1,830
    Citim Postuar mė parė nga Albo Lexo Postimin
    Komuniteti orthodhoks eshte komuniteti me i kulturuar e me i arsimuar ne vend me mbeshtetjen me te madhe politike ne gjithe cepat e botes ku diaspora shqiptare orthodhokse ka hedhur rrenje heret.
    Me duket se po harron qe kleri katolik ndermjet dy feve krishtere ka qene me i edukuari ne kete vend

Citim Postuar mė parė nga Albo Lexo Postimin
    Nese Berisha e qeveria e tij mund te kujtoje se mund te luaje me dinjitetin e orthodhokseve ne kete menyre, une i kujtoj se ku perfunduan dy "trimat" qe guxuan te luftonin Orthodhoksine dhe KOASH ne dy dekadat e fundit: Bashkim Gazideden dhe Dritan Hoxhen e Top Channel.
    Po vdekja i merr te gjithe..clidhje ka kjo??
    Te thoshe qe kisha orthodokse mund te ishte perfshire me trazirat e 97 qe u sponsorizuan edhe nga Asfalia greke edhe e besoja.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Toffee : 13-12-2012 mė 19:32

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anėtarėsuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar mė parė nga shofer Lexo Postimin
    ti pretendon te jesh analist dhe nuk ke nocione elementare!!! ve shenje barazimi mes kultures, traditave dhe besimit fetar!!! te keshilloj urgjentisht te ikesh te mesosh cfar eshte kultura, cfar jane traditat e nje populli, dhe cfar eshte feja.

po, dhe refuzova te pergjigjem, si per kombesine po ashtu dhe per fene, megjithate te ta heq kuriozitetin jam shqiptar puro, dhe per kete nuk i jap llogari askujt, as shtetit.

pse duhet te deklarohem ortodoks? sepse ka qene stergjyshi im analfabet ortodoks? une nuk jam ortodoks.

nuk i jap llogari askujt cfar jam une apo cfar s'besoj une, as shtetit.jam rob i emancipuar qe nuk besoj ne dokra me jezuse, alllahe apo jehovahe. mesjeta u tejkalua ka kohe.
    ti je shejtan milet, dmth mazllem qe hiqesh si i krishtere, dhe gjoja na e paske lene fene e gjyshit ortodoks.
    mban ere 1000 km larg.
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    22-08-2011
    Vendndodhja
    Among virtual idiots
    Postime
    326
    Citim Postuar mė parė nga Akili-A Lexo Postimin
    ti je shejtan milet, dmth mazllem qe hiqesh si i krishtere, dhe gjoja na e paske lene fene e gjyshit ortodoks.
    mban ere 1000 km larg.
    kush te tha ty qe jam i krishtere mer torrollak, s'kam qen kurre brenda nje kishe ortodokse.
    koktul minoriteti, se s'te thith truri ty un kom faj
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shofer : 13-12-2012 mė 19:50

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    22-08-2011
    Vendndodhja
    Among virtual idiots
    Postime
    326
    akili me akuzon per mazllem turqie, kta myslymat si puna e nuhut me akuzojne per grek.
    jam shqiptar or tunxh
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shofer : 13-12-2012 mė 19:44

i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anėtarėsuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516
    Citim Postuar mė parė nga shofer Lexo Postimin
    akili me akuzon per mazllem turqie, kta myslymat si puna e nuhut me akuzojne per grek.
    jam shqiptar or tunxh
    Ndaj mendjen shofer,ne Shqiperi ''nuk ka shqiptare'',o turk o gerk,zgjidh e merr.
    MOS I NDY TEMAT no name

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    22-08-2011
    Vendndodhja
    Among virtual idiots
    Postime
    326
    Citim Postuar mė parė nga freeopen Lexo Postimin
    Ndaj mendjen shofer,ne Shqiperi ''nuk ka shqiptare'',o turk o gerk,zgjidh e merr.
    plako, gjuhen e nenes shqip e deklaruarn 99% e robve, turq s'ka fare bile, ate 1% le ta ndajne te gjitha keto minoritetet e tjera, vllehe, greke, maqedone a ku di une c'dreqin jane.

Hierark i lartė Maska e Uriel
    Anėtarėsuar
    07-02-2010
    Vendndodhja
    Torre della Fame
    Postime
    1,207
    Citim Postuar mė parė nga Albo
    Nese Berisha e qeveria e tij mund te kujtoje se mund te luaje me dinjitetin e orthodhokseve ne kete menyre, une i kujtoj se ku perfunduan dy "trimat" qe guxuan te luftonin Orthodhoksine dhe KOASH ne dy dekadat e fundit: Bashkim Gazideden dhe Dritan Hoxhen e Top Channel.
    Cfare ka bere Dritan Hoxha kunder orthodoksise?

Gazidede lau haqet kur drejtonte ne menyre terroriste strukturat e SHIK ne vitet 90', duke perndjekur ne menyre te pashembullt shqiptaret e Kosoves dhe tentativat e tyre per mevetesi nga organet kriminale e shoviniste serbe, duke burgosur e syrgjenuar biznesmene qe lane kockat per lirine e shqiptarve, e mbi te gjitha si ekstremist fetar qe ishte, duke marre ne qafe imazhin dhe politiken shqiptare.
    relata refero

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-08-2012
    Postime
    193
    Citim Postuar mė parė nga freeopen Lexo Postimin
    po italian a ka, me mire po rregjistrohem te ata, ne fakt me mire do ishte gjerman po e di qe nuk e meritojme.

i/e regjistruar Maska e I KTHYERI
    Anėtarėsuar
    03-12-2006
    Postime
    85
    Citim Postuar mė parė nga Akili-A Lexo Postimin
    censusi i fundit per fene eshte bere ne 1938.
    ku gjirokastra korca dhe berati kishin mbi 50% ortodokse. jane dhe krahinat qe zene 70% te jugut. por edhe vlora kishte nje perqindje ne mbi 35% ortodoks.
    deri ne 1990 demografia e shqiperise nuk ndryshoi shume, por vetem kishte rritje te popullates.

sipas llogaritjeve te ketij censusi komuniteti ortodoks qenka zhdukur ne masen 70%. nderkohe qe emigracioni ka qene propocional nga ana religjioze.
    Jo more Akili jo, as qe shqetesohen ata se sa jane Orthodhokset, por por perpiqen me mish e me shpirt te tregojne ate qe jane "pinjolle te babes, gjak i paster" dhe mua nuk me cudit kjo gje! A nuk te ben cudi qe vetem romanokatoliket nuk na paskan levizur?

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1
    Duhet te bej nje korrigjim, sepse gabimisht dje jam shprehur ndryshe, sepse INSTAT-i e ka shpallur zyrtarisht edhe perberjen fetare te Shqiperise, keshtu qe se paku eshte treguar transparetnt, duke fiksuar shifren 6.7 % per orthodhokset...,
    pra manipulimi u zyrtarizua..., keshtu qe mund te filloje procedimi i KOASH-it, ne emer te te gjithe orthodhokseve.per te vene ne vend dinjitetin e marre neper kembe, nga nje shtet i shitur tek osmanet e rinj..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ilia spiro : 14-12-2012 mė 07:33
    Duaje te afermin tend si veten

Faqja 9 prej 17 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •