Close
Faqja 3 prej 12 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 119
    Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1
    Citim Postuar mė parė nga arbereshi_niko Lexo Postimin
    I nderuar Ilia,
    i forti eshte i paqshem!
    Ai eshte meshiremadh, tolerant,mbi te gjitha jo kokefort!
    Gjera qe jo te gjithe i kuptojne. Sidomos ata qe jane mesuar me kerrbaē...
    Pra mos humb kohe...:-)
    Pershendetje.

Ps: - Per temen, jo gjithēka shkruan ai kanguri mark, do te sillet ketu, ne kete forum.
    Ka vende te tjera ku mund te diskutohet, stil mejhanesh!
    Ti nderhyn gjithmone ne kohen duhur i nderuar Niko, por ketu thjesht eshte diskutim,...te jesh i sigurt se nuk kam kokefortesi dhe as dua t`i mbush mendjen dikujt, cilido qofte ky, perpos te shpalos mendimet e mia dhe qe ne nja mase te caktuar afrojne me ato te te gjithe orthodhokseve...por ne kemi dhe dallime apo jo?? Zoti nuk na beri te gjitheve njelloj, me makine,...kemi personalitetin tone,...dhe kete mendoj se eshte koha ta shpalose gjithseicili ne menyren e vet,...
    Ndoshta ti nuk e di, por KOASH-i ka filluar regjistrimin e gjithe besimtareve te tij dhe te dhenat do t`i krahasoje me te dhenat qe disponon instituti i statistikes, per te nxjerre ne shesh manipulimin e madh me shifren prej 6.8 % te orthodhokseve ne Shqiperi...
    U tha shprehimisht se ky veprim eshte me prapavije te erret, ose dicka e tille, s`me kujtohet mire..
    Vete KOASH-i na ka hapur rrugen per te ngritur zerin dhe hulumtuar, ne lidhje me te verteten....,
    Pra shkruaj per NE dhe jo per ATA, pasi e di mire se nuk do te kthejne rruge, vec me ndihmen e Zotit...

Shoqerisht, megjithese ti je i vjeter ne forum dhe e ke dhene kontributin tend, te sugjeroj te prononcohesh personalisht, si te ta thote zemra...
    pershendetje!
    Duaje te afermin tend si veten

O Goni, po pse o njeri kerkon me ēdo kusht te drejte!?
    Une thashe jo ē'do gje qe shkruhet ne xhiro,duhet te sillet si pretekst per grindje!
    Kupton?
    At'here le ta spostojme ne nentemat e tjera, kete ēeshtje kaq delikate.
    Por qe nuk duhet kurre te vihen perpara pergjegjesise, komuniteti yne, per ē'do shkrim qe enderron marku me shoke!
    Kete thashe e asgje tjeter.
    Pershendetje.
    Mėsoi tė tjerėt me jetėn tėnde dhe jo me fjalėt e tua

Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1
    Citim Postuar mė parė nga Gon! Lexo Postimin
    Me e fresketa eshte ajo masakra e ne Mollen e Kuqe, pastaj e camteve dhe sefundmi ajo ne Kosove e ne Maqedoni nga te cilat ka fakte dhe argumente. Kurse per periudhen 500 vjecare nuk ke fakte dhe argumente te forta qe u masakruan shqiptaret nga perandoria osmane. Sepse perandorine osmane e udhehoqen vete shqiptaret. Une dua te me pergjigjesh ne pyetjen qe te kam bere me larte dhe nuk dua qe t'i ikesh asaj pyetje: Me cfare arsye jane vrare, prere, perdhunuar e masakruar me qindra e mijera shqiptar nga serbet e greket?! Sepse kane qene djaj?! Apo jane vene ne sherbim te djallit?!
    E shikon Niko, se cfare postimi eshte??? Qartesisht ketu tregohet aleanca e turqve te rinj me spahinj-idrizet, qartesisht del se nuk kemi te bejme as me atdhetarizem dhe as patriotizem, por thjesht agjentura osmane, dhe keto duhet te kene zene vend edhe ne segmente te shtetit shqiptar, ku mekati i tyre i pare eshte fallsifikimi i numrit te orthodhokseve ne Shqiperi

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Cdo here KOASHI i fut hundet ne gjera te tilla . Porse greket bejne padrejtesi sheshit me shqiptaret ne Athine, per ta eshte gjithqka normale apo jo?! Nuk lejohet as foshnja te regjistrohet me emer mysliman dhe kete veper barabare greket dhe pseudogreket vazhdojne ta arsyetojne... Turp!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Citim Postuar mė parė nga ilia spiro Lexo Postimin
    E shikon Niko, se cfare postimi eshte??? Qartesisht ketu tregohet aleanca e turqve te rinj me spahinj-idrizet, qartesisht del se nuk kemi te bejme as me atdhetarizem dhe as patriotizem, por thjesht agjentura osmane, dhe keto duhet te kene zene vend edhe ne segmente te shtetit shqiptar, ku mekati i tyre i pare eshte fallsifikimi i numrit te orthodhokseve ne Shqiperi
    Eshte shume e vertete qe une per ty jam TURK e bir TURKU, por une e di per veten time se ne venat e mia rrjedh GJAK SHQIPTARI dhe vetes sime i them vetem SHQIPTAR, sepse ashtu ndihem dhe ashtu jam rrealisht. Por edhe ti per mua je GREK! Megjithate, te le hapesire te tregosh per veten tende, cfare e ndien veten ti, shqiptar apo grek? Cfare gjaku rrjedh ne venat e tua; gjaku i shqiptarit apo gjakui grekut?! A mund te me japesh pergjigje te pakten per kete pike?! Sepse ne piken e pare nuk pate pergjigje, sepse thjeshte nuk kishe hapsire per arsyetim...!!

Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1
    Cdo here KOASHI i fut hundet ne gjera te tilla . Porse greket bejne padrejtesi sheshit me shqiptaret ne Athine, per ta eshte gjithqka normale apo jo?! Nuk lejohet as foshnja te regjistrohet me emer mysliman dhe kete veper barabare greket dhe pseudogreket vazhdojne ta arsyetojne... Turp!
    Greqia eshte i njohur si vend orthodhoks, dhe ajo nuk ka pse te prishe homogjenitetin religjoz per hir te deshirave absurde te emigranteve,...qe kane ardhur atje per hallet e tyre dhe jo per t`u marre me ceshtjet e brendshme te Greqise,...
    Shume mire bejne qe nuk lejojne regjistrime ne emra muslimane ose pagane,....

O Goni, me gjithe rrespektin e detyrueshem qe kam,
    ta perseris, te lutem mos i fry zjarrit.
    Nuk ka vend asnje akuze ketu, nuk ka se si te pergjigjet Niko o Ilia, per fyerjet dhe padrejtesite qe pesojne shqiptaret
    ne Greqi, Maqedoni, Serbi, Itali o ne Bangladesh! Te lutem, mos vazhdo me kete avaz..., miqesisht.:-)
    Pershendetje.
    Mėsoi tė tjerėt me jetėn tėnde dhe jo me fjalėt e tua

Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1
    Eshte shume e vertete qe une per ty jam TURK e bir TURKU, por une e di per veten time se ne venat e mia rrjedh GJAK SHQIPTARI dhe vetes sime i them vetem SHQIPTAR, sepse ashtu ndihem dhe ashtu jam rrealisht. Por edhe ti per mua je GREK! Megjithate, te le hapesire te tregosh per veten tende, cfare e ndien veten ti, shqiptar apo grek? Cfare gjaku rrjedh ne venat e tua; gjaku i shqiptarit apo gjakui grekut?! A mund te me japesh pergjigje te pakten per kete pike?! Sepse ne piken e pare nuk pate pergjigje, sepse thjeshte nuk kishe hapsire per arsyetim...!!
    Une nuk thashe se je turk, por je vene kulturalisht, fetarisht dhe psikologjikisht, ne sherbim te gjeopolitikave deshtake te osmallinjve te rinj...shqiptar mund te jesh me gjak, por nese nuk mban qendrimin qe historikisht ka mbajtur shqiptari ne lidhje me 500 vjet roberi, atehere origjina etnike nuk ka kurrfare rendesie, ndoshta mund te konsideroheshe "tradhetar", por qe nuk dua te merrem shume me folklorizma,...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Ilia, te kerkova te me japesh nje arsyetim per spastrimet etnike, vrasjet, perdhunimet e masakrat e sllavo-grekeve orthodhoks ndaj popullit shqiptar, perse e bene kete keta sllavo-greko orthodhoks, per faktin se shqiptaret qenkan 'satanista'?! Apo shqiptaret qenkan ne sherbim te 'djallit?! Sepse ti the pak me heret se ne vetem djallin e urrejme dhe e luftojme!! Mos valle masakrat e perdhunimet ju i llogarisni si lkloj 'egzorcizmi' apo si eshte puna?! Te kerkova te me tregosh edhe per gjakun tend qe rrjedh ne venat e tua, kujt gjak i perket ai, atij grek apo shqiptar?! Sepse per gjakun tim te tregova...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gon! : 10-12-2012 mė 06:21

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286
    Citim Postuar mė parė nga arbereshi_niko Lexo Postimin
    Ti Bledari, kujdes me ofendimet!
    Mund ta shprehesh shume mire mendimin tend me miresjellje..., qofte ky edhe i rrepte.
    nese je kaq i zellshem per te drejtat e shqiptarit ne Greqi, shko atje te lutem, e mos u krekos ketu me
    bashkeatdhetaret e tu.
    Ketu flitet shqip, e shahet greku..., sa qesharake!
    me duket se po i vjen fundi kesaj teme, pasi "u bo leck fare"!!!
    Pershendetje
    atje jam,po eshte turp per ty te lejosh keshi njerezish qe mundojne te perqajne shqiptaret,nga njera ane na falsin per te drejtat e njeriut,te cilat i kujtojne sipas deshires se tyre,ky njeri na jepka te drejte grekut qe nuk le prinderit ti vene emrat femijeve sipas deshires se tyre,na i dha te drejt grekut ne himare qe nxori njeriun nga shtepia vetem se ai ngriti flamurin shqiptar me rast feste,etj,dhe vjen ky njeri tani e na flet per te drejtat e njeriut,sa e drejte eshte kjo?????
    -a mos me kerceno mua se nuk kuptoj nga ato gjera une,do me perjashtos beje,dhe mbushe forumin shqiptar me ilia spiro,qe e dridhin sipas interesave,nuk sahn njeri grekun,por kritikojme disa praktika te keqija greke qe po mundohen ti fusin me zor ne shoqerine shqiptare.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BLEDI_SH : 10-12-2012 mė 06:18

Faqja 3 prej 12 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •