Njeriun e nderon në rrethin shoqëror dhe në atë familjar ndershmëria,karakteri dhe respekti që ka për miq e mikesha.Kjo i shton vlerën çdokujt.
Njeriun e nderon në rrethin shoqëror dhe në atë familjar ndershmëria,karakteri dhe respekti që ka për miq e mikesha.Kjo i shton vlerën çdokujt.
Unë jam njeri i thjeshtë.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
cdo njeri ka dy ujqer ne vetvete , nje te mire dhe nje te keq ,dhe kjo bote me duartroket dhe brohoret vec per ujkun e keq duke me detyruar ta ushqej me mire sesa ujkun e mire .
vdekja vjen duke na buzeqeshur,dhe e vetmja gje qe mund te bejme eshte ti kthejme buzeqesjen rishtas.
I vetmi njeri që kurrë nuk bën gabime, është njeriu qe nuk bën asgjë !
Mendo dhe Pasurohu
Unë nuk urrej njeriun por veset e tij...
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Mbaje mend mir ti njeri krenar i veprimit! - ti je, para së gjithash, asgjë tjetër veçse një instrument i pavetëdijshëm i njerëzve të mendimit!
|Georg Wilhelm Friedrich Hegel|
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Njeriu i cili e sheh botën njëjtë me pesëdhjetë vite ashtu siç e shihte me njëzetë ka humbur tridhjetë vite të jetës. (Muhammed Ali)
Mendo dhe Pasurohu
Ndoshta sytë tanë duhet të lahen nga lotët ndonjëherë, kështu mund ta shohim jetën përsëri me një pamje akoma më të qartë...
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Eshte gabim .. te urresh t'gjithe trendafilat, sepse u shpove nga nje gjemb .. !
Eshte gabim .. te heqesh dore nga t'gjitha endrrat, sepse njera nuk u realizua .. !
Eshte gabim .. te urresh te gjithe shoket, se njeri te tradhtoi .. !
Eshte gabim .. te mos besosh ne dashuri, sepse nje e pabese u tregua e pafytyre . . !
Nëse njerëzit flasin keq për mua: Ta dinin c'kam thënë unë per ata: Do të flisnin edhe më keq !
Mendo dhe Pasurohu
Krijoni Kontakt