Mos e mbajj gjithmmonë kokën Lart. . .
* Me kreenari, mendJemadhësi ose egoo...
* Mos Haarro, edhe fituesit të medDaljes së arttë. . . i vendoset medalja vetëm pasi ul kokën...!
Mos e mbajj gjithmmonë kokën Lart. . .
* Me kreenari, mendJemadhësi ose egoo...
* Mos Haarro, edhe fituesit të medDaljes së arttë. . . i vendoset medalja vetëm pasi ul kokën...!
Të presësh nga njërëzit të sillen mirë me ty, sepse ti sillesh mirë me ta, është njësoj sikur të presësh nga një luan mos të të hajë, sepse ti nuk e ha atë...!
♥ Nëse kerkon besimin tim, Më jep sinqeritetin tënd... ♥
Nese nuk turperohesh atehere bej ç te duash .
Muhamedi a.s
Kur zgjohesh në mëngjes mendo se cfarë privilegji i madh është të jetosh, të marresh frymë, të lumturohesh, të duash!
|Marcus Aurelius|
♥ Nëse kerkon besimin tim, Më jep sinqeritetin tënd... ♥
...dhe do te vi te te kerkoj,vetem per te te pare ose folur,sepse kam nevoj per prezencen tende,per te kuptuar me mir mungesen time.
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Mosha nuk të bën të rritur.. Mendja tregon se sa vjeç je !!
Miqësia është hija e mbrëmjes, e cila rritet me perëndimin e diellit të jetës.
|Jean De La Fontaine|
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
. Dielli qe perendon te prek ne shpirt vetem per te te kujtuar se te vodhi dhe nje dite.
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Nese ti mendon vetem per veten tende nuk mund te quhesh Egoist,pa u mbytur ne ndergjegjen tende te KÄkes.
Stjerner er dom som lyser i Mørke
Krijoni Kontakt