Të gjitha të vërtetat thelbësore janë personale. Kur bëhen publike, ato nuk janë më të vërteta; bëhen fakte, ose, në rastin më të mirë, pjesë e karakterit publik; ose, në rastin më të keq, fjalë që tërheqin vëmendjen. - T.S. Eliot
Të gjitha të vërtetat thelbësore janë personale. Kur bëhen publike, ato nuk janë më të vërteta; bëhen fakte, ose, në rastin më të mirë, pjesë e karakterit publik; ose, në rastin më të keq, fjalë që tërheqin vëmendjen. - T.S. Eliot
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Se c'mu kujtua e nje thenie te nje plake ''shpirti rahmet i paste,,!
Qenit ti sillesh,ashtu sikurse meriton nje qen!
Ironia eshte talent,por ta perdoresh atje ku duhet,ne castin e duhur,per momentin e duhur.![]()
Kur ti prangat mi hodhe në mish,
unë i putha duart e tua,
është rast i pashembullt ta dish
që xhelatin ta puth e ta dua...
~ Dritero Agolli
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Sa do e Madhe te Jete Urejtja, Si Dashuria e Pavdekshme nuk Eshte.
Stjerner er dom som lyser i Mørke
♥ Nëse kerkon besimin tim, Më jep sinqeritetin tënd... ♥
I keq behesh per pak caste
I mire behesh ndër vite
ku asht kjo tema KRONIKE E ZEZE
JO SEKS PARA MARTESE
Asgje nuk eshte me mashtruese se nje fotografi,lumturia eshte ceshte zemre jo dukjeje !
"Kam nje parandjenje, duke veshtruar perreth, qe adoleshentet e sotem, e humbasin virgjerine ne moshen ne te cilen une zbavitesha duke ushqyer rrenjet. Por, duke degjuar diskutimet e tyre, druhem, mendoj qe do te vdesin te virgjer nga dashuria . "
Roberto Benigni.
E ne qofte, ftohte e ngrice, ti duro se dimri do t ike nje dite...
Krijoni Kontakt