Për mua engjëjt e vërtetë janë njerëzit të cilët në disa momente shfaqen papritmas për t'i dhënë dritë jetës.
| B.Yoshimoto |
Për mua engjëjt e vërtetë janë njerëzit të cilët në disa momente shfaqen papritmas për t'i dhënë dritë jetës.
| B.Yoshimoto |
Dhuro shumë...e prit pak!
E di, që ka më të mirë se unë... por unë të dashuroj më mirë se të gjithë të tjerët !
| Gustave Flaubert |
Dhuro shumë...e prit pak!
.............................
![]()
What goes around---comes around
... eci, rrezohem, perseri ngritem... kthehem ja pershendes mamajen me liber shtepie, atij qe me shtyu dhe perseri e vazhdoj rrugen
![]()
...nuk i dihet kurre, nuk i dihet kurre, ndoshta vjen momenti...!
Ti do të japësh dashuri, të pëlqen apo jo. Emocionet, ata vijne dhe shkojnë si retë. Dashuria nuk është vetëm një ndjenjë. Dashuria drejtohet nga rreziku i dështimit, rreziku i tradhëtisë. Frikësohesh nëse dashuria jotë ka vdekur apo ndoshta është duke pritur për t'u shndërruar në diçka ë të lartë. Zgjoje praninë hyjnore që fle në çdo mashkull, çdo femër. Njihe gjithçka me atë dashuri që kurrë nuk ndryshon.
Mr-Bledi
She's the morphine queen of my vaccine.
Jeta eshte plot me veshtiresi, por eshte gjithashtu plot me shembuj se si ti kapercesh ato..
above all don't fear any difficult moment, the best comes from them..
pastaj perseri do ngrihesha ne kembe dhe doja kendoja ne refren: oooh sa paske mamajen e mire, mamajen e miremedoemos ajo duhet shume mire me drille, shume mire me drille, meqe paska lindur nje debil si ty per bir
edhe i terheq verejtjen, qe ndodhi edhe njehere, pastaj do me duhet ta rrah shuplaka, ate nga para fytyres, e mamajen nga mbrapa
![]()
...nuk i dihet kurre, nuk i dihet kurre, ndoshta vjen momenti...!
Nuk rrezohemi, thjsht prekin pak Token![]()
Jeto sot se neser nuk i dihet
Krijoni Kontakt