Mos ja kthe të keqen dikujt me të njëjtën monedhë, por lëre në harresë... bëje të pendohet e me turp të kërkojë ndjesë...
Mos ja kthe të keqen dikujt me të njëjtën monedhë, por lëre në harresë... bëje të pendohet e me turp të kërkojë ndjesë...
koha nuk sheron plaget, thjesht te meson te jetosh me to...
Kur je ne pune, ose shikon nga lart, ose nga poshte. lol
![]()
- Në histori hyjnë dy tipa njerëzish - të mallëruarit dhe të mallkuarit!
@ Agim METBALA
Shpirti njerezor kerkon deshperimisht ta zoteroje guasken e tij materiale.
Dan Brown
She's the morphine queen of my vaccine.
"Miqtë e vërtetë janë si duart dhe sytë : Kur dora vritet, syri qan. Kur syri qan, dora fshin lotët."
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Arsyeja pse njerzit ta marrin mirësin për dobësi, është sepse ti je duke iu dhënë shumë...Më shumë seq meritojnë...!!!
Dhuro shumë...e prit pak!
Pese gjera ne jete jane qe s'mund t'i kthesh prapa.
Guri qe ke hedhur, fjalet qe ke thene, shansi qe ke braktisur,koha qe ke shpenzuar, dhe Dashurin qe ke humbur.
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Eshte e veshtire te ecesh me mua. Kete e dine te gjithe bashkeudhetaret e mi, qe te gjithe iken ne mes te rruges. Kush e kishte fajin (?) Une e dua te veshtiren, ata nuk e duan. S'kam ç'bej. A kam faj? Patjeter qe kam. Faji me i madh i imi ishte pse mora rrugen e veshtire me njerez te lehte."
Bukowski
Njerëzit e heshtur janë ata të cilët kanë shumë për të thënë. Ata janë të heshtur jo nga frika për të folur, por flasin vetëm me ata që janë në gjendje të i kuptojnë.
Me lejo te te them dicka : Nese takon dike qe eshte i vetmuar...nuk eshte se i pelqen vetmia...
kjo ndodh sepse ai me pare eshte perpjekur... te perzihet me boten... dhe njerzit e tjere kane vazhduar ta zhgenjejne!
Dhuro shumë...e prit pak!
Krijoni Kontakt