Nuk mund të ketë Miqësi pa Virtyt, sepse Virtyti s'është gjë tjetër veçse e kundërta e Egoizmit, i cili është pengesa kryesore për Miqësinë.
|Giacomo Leopardi|
Nuk mund të ketë Miqësi pa Virtyt, sepse Virtyti s'është gjë tjetër veçse e kundërta e Egoizmit, i cili është pengesa kryesore për Miqësinë.
|Giacomo Leopardi|
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
“Ndonjëherë njerzit qajnë jo sepse janë të dobët, por sepse kanë qëndruar për një kohë të gjatë të fortë!!
Loti pikon kur Syrin e Ka Mbizoteruar Turbullira e Dhimbjes,Pasi Loti Pikon Njeriu i Kthehet Serisht Qartesia.
Stjerner er dom som lyser i Mørke
posa i degjoj tre deshirat e mia peshku i arte, me beri lutjen ta fergoja dhe ta hajamission impossible
![]()
...nuk i dihet kurre, nuk i dihet kurre, ndoshta vjen momenti...!
Heshtja dhe modestia janë stolia më e bukur e gruas !~Euripidi
♥ Nëse kerkon besimin tim, Më jep sinqeritetin tënd... ♥
" Pas cdo nate është një ditë, pas cdo hidhërimi është një buzëqeshje.. .pas cdo lutje është një përgjigje.. "~(BUDA)
Bota ndryshon duke i dhënë shembullin tënd , jo opinion që mund të kesh. ~(Coelho)
Me mir te kollesh nga tymi i qytetin tend sesa te ngrohesh me zarmin e nje qyteti te huaj
Po aq sa qendron zarmi me letren ne nji kuti poaq optimizmi me merzitjen.
Shqetësimi është si një karrige lëkundëse ... Të mban gjithmonë në lëvizje, por nuk të çon asgjëkundi...
| Glenn Turner |
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Krijoni Kontakt