..Është gabim ti lejosh njerëzit të shkojnë shumë pranë zemres tënde, sepse njerëzit pranë godasin gjithmonë në shenjë..
..Është gabim ti lejosh njerëzit të shkojnë shumë pranë zemres tënde, sepse njerëzit pranë godasin gjithmonë në shenjë..
Pyetni te diturit ,rrini me te urtet dhe shoqerohuni me te varferit.
- Kur të dijshmit heshtin, ndërsa në anën tjetër budallenjtë flasin, prite rrezikun!
@ Agim METBALA
Kur sdo ja dinim vleren jetes po mos te kishim sprovime!
- - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
Agim Metbala" ♥
Sytë kanë një alfabet të tyrin. Flasin në distancë dhe shkruajnë faqe të tëra për dashurinë, por dinë edhe të të lëndojnë me një përplasje indiferente qerpikësh.
Paola Felice
Pyetni te diturit ,rrini me te urtet dhe shoqerohuni me te varferit.
Guri i rende ne vendin e vete
......................
![]()
What goes around---comes around
Njerëzit mund të kalojnë një oqean pa lagur këmbët,por nuk mund të kalojnë kurrë jetën e tyre pa i lagur sytë....
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
- Vetëm përtaci dhe i marri, kanë kohën e tepërt!
@ Agim METBALA
Duaj, duaj çmendurisht, duaj sa më shumë të mundesh dhe nëse të thonë që është mëkat, duaje mëkatin tënd dhe do të jesh i pafajshëm.
William Shakespeare
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Dallimi midis premtimeve dhe kujtimeve: Ne i thyejmë premtimet.. Ndërsa kujtimet na thyejnë ne...!
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Krijoni Kontakt