Trupi është i vetmi vend ku zemra e mendja takohen
Aty jetojnë së bashku edhe pse kurrë s’pajtohen!
Trupi është i vetmi vend ku zemra e mendja takohen
Aty jetojnë së bashku edhe pse kurrë s’pajtohen!
Gjithnjë kam menduar se kur bën diçka duhet ta çosh përpara me çdo mënyrë, sepse kështu do të zbulosh masën e forcës tënde. Sot kam kuptuar se,që të jesh i fortë e i matur do të thotë edhe të dish të ndalesh në momentin e duhur.
Giuseppe Donadei
Pyetni te diturit ,rrini me te urtet dhe shoqerohuni me te varferit.
Mos u mundo asnjëherë të arsyetosh - miqtë e vërtetë nuk kanë nevojë të dëgjojnë arsyetimet, ndërsa armiqtë s'do të dëgjojnë sidoqoftë.
Elbert Hubbard
Fatkeqesite dhe spiunet jane gjithnje te gatshem...
Nje dashuri eshte e vertete ,kur ajo eshte ne zemer dhe jo ne koke..........
Njeriu i pajisur me edukatë dhe me moral të lartë, në cfarëdo gjendje që ndodhet, prap se prap është njeri.
Ata që duhen e torturojnë njëri-tjetrin. Ka periudha që nuk grindemi fare. Atëhere më pushton një trishtim, pasi më duket sikur nuk e dua më. Kur filloj "të grindem" qetësohem dhe them me vete "E dua!". Doemos, unë nuk them që jeta të kalojë në grindje, vetëm se pa çaste zënkash, s`ka dashuri ...
Dritero Agolli
Per cdo dhurate dicka te mohoet, per cdo mohim dicka te dhurohet.
Gjithmone eshte dicka qe nuk mund te harrohet...nje lot, nje fraze, nje gabim, nje moment, nje lamtumire....
Kujtimet e bukura tregojne qe ke nje te kaluar te pasur...kujtimet e keqija tregojne se ke qene mjaftueshem i forte per te vazhduar me tej...
ೋღ♥ღೋ ══════════C6H12O6═════════ೋღ♥ღೋ
Aty ku dashuria gufon, mendja çalon
Por ti nuk je si shumica edhe pse shumicës i takon
Ti ruaje mendjen, se po të humbi mendja me çfarë do ta ruash dashurinë?!
Ti thua: “me zemër”, edhe unë jam dakord
Por jo të gjithë kanë zemër për të na kuptuar se ç’themi ne n’këtë botë.
Krijoni Kontakt