Mos thuaj kurre se endrrat jane te kota ,sepse e kote eshte jeta e atij qe nuk enderron.
~|Jim Morrison|
Buzeqeshja eshte menyra me ekonomike per te permiresuar pamjen tende te jashtme.
~|Pablo Neruda|
Mos thuaj kurre se endrrat jane te kota ,sepse e kote eshte jeta e atij qe nuk enderron.
~|Jim Morrison|
Buzeqeshja eshte menyra me ekonomike per te permiresuar pamjen tende te jashtme.
~|Pablo Neruda|
♥ Nëse kerkon besimin tim, Më jep sinqeritetin tënd... ♥
Disfata më e madhe, gjendet pikërisht në një fitore !
Bonaparte
Veprimet mund të premtohen , por jo ndjenjat, sepse ato nuk janë të vullnetshme.........
"Nese ndjehesh i vetem shiko diellin dhe henen.Dhe do ta kuptosh se edhe ata jane vetem,por edhe perkrah kesaj nuk e ndalin shkelqimin e tyre."
''Shumë njerëz mund të jenë me ty në suksesin tënd, por dështimin duhet t'a përballosh i vetëm!''
Refuzimi eshte pjese e jetes .Meso ta pranosh ate dhe te ecesh perpara!
Gjithmone kujto se disa gjera,thjesht nuk mund te jene ashtu si deshirojme ne...
ೋღ♥ღೋ ══════════C6H12O6═════════ೋღ♥ღೋ
Te gjithe kan nga nje pike te dobet. Por disa prej tyre arrijn ti fshehin ato dhe eshte e veshtir tua gjesh.
Emocioni më i bukurë në jetë, është misteri . Ata të cilët nuk kanë pasur mundësi të shohin këtë , Ata janë sy mbyllur .
Cdo njeri fsheh pas vetes një histori.Ka një arsye pse ata janë ata qe janë. Ata s'janë kështu se duan. Dicka në të kaluarën i ka bërë të tillë dhe shpesh e pamundur të ndryshojnë.!
(S. Freud)
Te thuash se jam mbreti,nuk te ben mbret,,,
cameli-oktaviani
edhe kjo ishte pjes e lojes,sepse,po te mos ishte do ti pershendetesh qent e mi ne elize*
ai ishte aty por edhe un isha aty,qfar tjeter kam mundur te bej,cezarit i nevoitej fitorja*
mark antoni
Krijoni Kontakt