Që të të pëlqejë një qytet, më parë duhet të biesh në dashuri me dikë prej atij qyteti.
~J. Banville
Që të të pëlqejë një qytet, më parë duhet të biesh në dashuri me dikë prej atij qyteti.
~J. Banville
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Mos u mërzit nëse je i varfer.....ka te tjerë qe janë mbytur në borxhe!
Mos u mërzit nëse nuk ke makine.....ka te tjerë që nuk kan këmbë fare!
Mos u trishto nëse dikush ikën nga kjo jetë.....kështu është shkruar!
Mos u dëshpëro nëse je vetëm.....ka të tjerë që vuajnë nga që jan cift........
Realiteti është i gabuar. Ëndrrat duhet të jenë të vërteta.
|2Pac|
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Perseritja eshte nena e dijes.. (dhe babai i merzitjes)
Disa flasin cfar dijne,disa dijne cfar flasin .
"Une nuk dua te mendoj aq shume rreth saj, kam kerkuar per ta marre ate si nje dhurate te papritur, te lezetshme, qe kishte ardhur dhe do te shkonte perseri. Nuk doja ti lija hapesire mendimit qe ajo mund te jete me shume. E dija shume mire se te gjitha dashurite kane deshiren per perjetesi dhe aty qendron denimi i tyre i perjetshem. Asgje nuk zgjat. Asgje. "
Unë jam njeri i thjeshtë.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
Perfeksioni u jep jetë doktrinave, diktatorëve dhe ideve totalitare.
|Antonio Tabucchi|
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Gjithkush e qane trupin e vdekur qe e futin ne varre,
dhe askush nuk e qane shqpirtin e vdekur ne trupin e gjalle.
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Ti e Di Qe Cdo Cast Te Mendoj Por Kur Ngej Koken Lart ne Qiell Me Duket Sikur te Shikoj.
Stjerner er dom som lyser i Mørke
Krijoni Kontakt