Nje mik i vertete eshte ai qe te shikon lotin e pare..
fshin te dytin...
e ndalon te tretin..
Nje mik i vertete eshte ai qe te shikon lotin e pare..
fshin te dytin...
e ndalon te tretin..
NJe fjale eshte pak, dy jane shume ...
above all don't fear any difficult moment, the best comes from them..
Asnjëherë mos ki frikë nga një përballje! Edhe kur përplasen planetët, nga kaosi lind një yll!
| Charlie Chaplin |
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Edhe nëse të mund FRIKA drejt suksesit, ti prapë duhet të ngrihesh dhe t’i thuash ËNDRRËS tënde: “Do bëhesh pjesë e DËSHIRËS sime të realizuar
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Pse mos te jemi te lumtur, kur gjerat me te mira ne jete jane falas....
''Jetojme ne nje shoqeri te "vdekur": flasim mire vetem per te vdekurit.''
Sinqeritet është të kesh qiellin dhe të duash vetëm një yll.. të kesh detin e të duash vetëm një pikë uje, ta kesh boten dhe ta duash vetem nje njeri
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Nje dhimbje e vertete nuk eshte kur rrjedhin lotet nga faqet e tua, por kur i mban lotet brenda me buzeqeshjen ne fytyre, duke i fshir lotet dikujt tjeter..
Unë gjithmonë kam një frikë,se mos i humbas njerëzit që dua... Por pyes veten: "A thua ka njerëz, që kanë frikë të më humbin mua...?? "
koha nuk sheron plaget, thjesht te meson te jetosh me to...
"Dashuria eshte kur ti nuk me bertet mua edhe pse un nuk te lashe te flije. "
Dioni, 5 vjec (qe ne pike te mengjesit..) lol
above all don't fear any difficult moment, the best comes from them..
Krijoni Kontakt