Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 4
    i/e regjistruar Maska e Stentori
    Anėtarėsuar
    11-01-2003
    Vendndodhja
    larg memedheut
    Postime
    148

Kerkoje bashkepunim me tekstshkrues/e-poet/e.

Pershendetje,

Te dashur anetare te forumit e posacerisht ata qe e kan te lindur per te shkrue poezi -tekste kengesh , ju ftoj publikisht ne bashkepunim me te gjithe juve si edhe me ata qe jan jashte forumit pse jo .
    Une kam disa kenge, melodi , qe i kam kompozue vit pas viti bashk me grupin tim,por ne munges te teksteve te mira keto melodi zbavitese si kemi lansuar askund.,pra kjo eshte nje pune disavjecare dhe tash po mendoje qe kte projekt ta realizojm ne bashkepunim me gjithe ata qe kan deshire te bashkepunojn dhe te jen pjes e projektit ne fjale.
    Une nuk jam teksteshkrues por e njohe mire poezin pra dhe teksteshkruesi duhet te ket sens per muzik dhe duhet ti njohe deri diku levizjet ritmike por edhe ato melodike ngase kjo ka shum rendesi ne melodit qe jan te kompozuara.

Ju rikujtoj se jam serioz ne k'te qe e kam shkrue dhe per cdo gje mund te bejme dhe nje kontrate.

Me nderime

Stentori
    Experience is the best teacher...

i/e regjistruar Maska e Ali Baba Tepele
    Anėtarėsuar
    15-03-2007
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,953
    Citim Postuar mė parė nga Stentori Lexo Postimin
    Pershendetje,

Te dashur anetare te forumit e posacerisht ata qe e kan te lindur per te shkrue poezi -tekste kengesh , ju ftoj publikisht ne bashkepunim me te gjithe juve si edhe me ata qe jan jashte forumit pse jo .
    Une kam disa kenge, melodi , qe i kam kompozue vit pas viti bashk me grupin tim,por ne munges te teksteve te mira keto melodi zbavitese si kemi lansuar askund.,pra kjo eshte nje pune disavjecare dhe tash po mendoje qe kte projekt ta realizojm ne bashkepunim me gjithe ata qe kan deshire te bashkepunojn dhe te jen pjes e projektit ne fjale.
    Une nuk jam teksteshkrues por e njohe mire poezin pra dhe teksteshkruesi duhet te ket sens per muzik dhe duhet ti njohe deri diku levizjet ritmike por edhe ato melodike ngase kjo ka shum rendesi ne melodit qe jan te kompozuara.

Ju rikujtoj se jam serioz ne k'te qe e kam shkrue dhe per cdo gje mund te bejme dhe nje kontrate.

Me nderime

Stentori
    varet me ēfar teme i kėrkoni tekstet...mirė ėshtė tė tregoni preferencėn tuaj mė parė.

i/e regjistruar Maska e Stentori
    Anėtarėsuar
    11-01-2003
    Vendndodhja
    larg memedheut
    Postime
    148
    I nderuari Ali baba,

temat mund te jen te ndryshme psh , ato te dashuris,te aktualiteteve pra te perditshmeris, , tema me karakter social, shoqeror ato melankolik etj..

mendoje se fillimisht duhet te degjohen melodit pe te fillue me krijue vargje ...

me shkruani ne privat ne: mali@musician.org ,

te pershendes shoqerisht

stentori
    Experience is the best teacher...

Kalorės i Lirisė Maska e BlueBaron
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Stentor, e ke bere gati shukun e parave per tekstet ???
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •