Close
Faqja 4 prej 24 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 233
    Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1
    nga shqipetaret do marresh vetem nje pergjigje,qe shqipetaret do i zgjidhin vet problemet e veta,dhe eshte vetem zgjedhja e tyre se ciles fe do i perkasin, a por do rrine dhe pa te fare...
    Edhe ne orthodhokset shqiptare kete do te kerkojme, te pergjigjet shteti shqiptar, kush te doje nga segmentet e tij, per manipulimin skandaloz te kryer, dhe te dale e verteta ne drite...
    por, ne nuk duam hakmarrje dhe as arrestime e burgime, pavaresisht te gjithave, bile as largime nga puna nuk kerkojme,..thjesht te veme ne vend dinjitetin qe na e kane marre neper kembe,...
    Duaje te afermin tend si veten

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-08-2012
    Postime
    193
    po po ti besh nje analize anetareve te forumit shifrat e censusit perseri dalin te sakta,,, packa se greket shkruajn shume prape pak mbeten.

Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1
    Citim Postuar mė parė nga ana_gend Lexo Postimin
    po po ti besh nje analize anetareve te forumit shifrat e censusit perseri dalin te sakta,,, packa se greket shkruajn shume prape pak mbeten.
    Mbi kete baze nuk nxirren dot konkluzione per numrin e orthodhoksve, sepse ata duke qene te drejte kane vetem nje emer, ndersa tek juve seicili ka 10 emra ne forum...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Citim Postuar mė parė nga ilia spiro Lexo Postimin
    Mbi kete baze nuk nxirren dot konkluzione per numrin e orthodhoksve, sepse ata duke qene te drejte kane vetem nje emer, ndersa tek juve seicili ka 10 emra ne forum...
    Qekur jam regjistruar ne kete forum kam vetem kete emer!! Edhe shumica jane keshtu mendoj... Perse e dredh bishtin moj/r ilia dhe nuk i pergjigjesh pyetjeve te mia?! Jam shume kurreshtar per bese po!! Prandaj kerkoj pergjigjen tende dhe te shokeve te tu si Akili etj....

Vazhdimisht me ik, here andej e here kendej, perse e bene kete ??

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-08-2012
    Postime
    193
    po besoj se asnjeri nuk eshte aq i ngeshem sa te shkruaj me te 10 emrat njekohesisht as ti nuk e beson kete,,,

Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1
    Citim Postuar mė parė nga ana_gend Lexo Postimin
    po besoj se asnjeri nuk eshte aq i ngeshem sa te shkruaj me te 10 emrat njekohesisht as ti nuk e beson kete,,,
    pse jo. ka shume te ngeshem, une kam gjetur pak kohe te lire dhe po shkruaj, se nuk mundem gjithnje.., jam i sigurt qe turqit e forumit jane me 5-6 emra...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-08-2012
    Postime
    193
    ata qe ti i quan turq jane shqiptare dhe te tille do te ngelen pavaresisht besimit qe kane zgjedhur, mire eshte te pranoni te vertetat, do te jetonim ne paqe te gjithe,,, ne kete bote ka vend per te gjithe.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    pse jo. ka shume te ngeshem, une kam gjetur pak kohe te lire dhe po shkruaj, se nuk mundem gjithnje.., jam i sigurt qe turqit e forumit jane me 5-6 emra...
    Ilia, une te thash se kam vetem nje identifikim dhe identifikimi im eshte 'Gon!', dhe asnjehere tjeter nuk kam perodrur identifikim tjeter ne kete forum. Edhe te tjeret mendoj qe jane si une. Ilia, pak me pare te thashe se une jam TURK per ty dhe te gjithe myslimanet jane TURQ per ty, por ti me the se nuk te quaj TURK. Pse tani lajthit prap i dashur ilia?!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286
    o i pa cipe,kush jane turqit ketu more i shitur,a ke turp,pa na i trego pak me fakte se kush jan turqit ketu?jane SHQIPTAR o i zi dhe kjo te djeg dhe do te te djeg per jete.

Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1
    Citim Postuar mė parė nga BLEDI_SH Lexo Postimin
    o i pa cipe,kush jane turqit ketu more i shitur,a ke turp,pa na i trego pak me fakte se kush jan turqit ketu?jane SHQIPTAR o i zi dhe kjo te djeg dhe do te te djeg per jete.
    shiko postimet me rradhe, ata qe thone se turqit nuk kane qene okupatore per 500 vjet dhe kane dhene kontribut per Shqiperine, ata jane qe kerkon ti....

Faqja 4 prej 24 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •