Close
Faqja 0 prej 54 FillimFillim 121050 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 538
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-06-2009
    Postime
    92

Prifti katolik Dom Kcira: I kerkoj falje atyre qe kam ofenduar me fjalet e mia

Kush po nxitė urrejtje ndėrfetare nė Kosovė!

Nė kėtė link (tė mėposhtėm) njė prift kosovar i quan muslimanėt e masakruar nė Srebrenicė qen,dhe thotė se edhe nė Kosovė sikur tė ishin masakruar (ai thotė rrjepė) 1 milion e 900 mijė qen, nuk kishte bėrė Millosheviqi mė keq..

shikone se qka flasin kėta pėrdhunuesit e fėmijėve...
    Prifti Don Anton Kcira fyen muslimanet

Verejtje:
    fjalimi i ketij prifti ,fillon nga minuti 2:20

i/e larguar Maska e GL_Branch
    Anėtarėsuar
    02-11-2003
    Vendndodhja
    Arbany
    Postime
    1,592
    wow si ka mundesi mu shpreh para gjitheve aty, ky qenka psikopat, c'pati qe reagoj ashtu?

Me vjen shume keq..., ketu po deformohet dhe po i jepet nje tjeter kuptim fjaleve...
    Nuk mund ta imagjinoj qe nje prift te flase me kuptim te keq ne lidhje me viktimat, nuk ka se si pranohet..., vetem mendje te semura mund te nenkuptojne ate qe nuk eshte qellimi te thuhet.
    Jam shume i sigurte qe prifti ne fjale, nuk eshte duke nenēmuar viktimat e egersise serbe, por kuptimi i fjaleve te tij eshte krejt tjeter...
    Nuk ka shqiptar qe mendon keshtu, pra edhe fjalet e priftit jane keqkuptuar, nuk eshte nje fjale o fjali qe merret per baze, por i gjithe fjalimi...
    Te nderuar mos i transformoni gjerat, pasi kush i ben gropen shokut, bie vete brenda!

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anėtarėsuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-kėndej
    Postime
    3,131
    Ku asht tash Expresoviqi me e publiku ket ??

Pse 1.9 milion?, sepse aq jan musliman.

Pse jan qen 260 mij te vraret e Bosnjes, sepse jan musliman.

Pse sjan qen 40 mij te vraret e Kroacis sepse jan katolik.

Katoliket prej 1999 jan duke provoku , kjo ska nevoj per me u huumtu , duket prej nqiell.

Po pse jan kaq agresiv ? Sepse i kan premtu Vatikanit se menjeher do ti vatikanizojm 1.9 qent e Kosoves , rezultati deshperues , me shum katolik ke qe jan ber protestant , sesa musliman qe jan ber katolik.

Ndertojn kisha ne vende ku ska katolik te finansuar nga Vatikani , dhe u premtojn atyre se menjeher 80% te banoreve rreth kishes do ti bejn katolik , rezultati deshperues , marimangat e kan mbulu kishen.

Do te jen gjithnje e me agresiv , gjithnje e me shpifes , aq sa u rritet deshperimi .
    Shqiperi eshte edhe Cameria

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    edhe ai far hoxhe i prishtines ofendoi nen terezen,
    ka ndonje ndryshim mes tyre?

God Bless You Maska e _Mersin_
    Anėtarėsuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Ky katoliku thote se 1900 000 shqiptare jane qen.Edhe Nene tereza shqiptare eshte apo jo?
    "Shoku Mjekesise"

Anėtarėsuar
    08-02-2003
    Postime
    1,792
    Nga eshte ky?!

. Maska e alDI
    Anėtarėsuar
    27-08-2002
    Vendndodhja
    London
    Postime
    663
    Hej, mos harroni se ky nuk eshte prift i zakonshem, ky eshte figure e njohur ne kosove dhe ne USA.
    Biografia e tij gjendet kudo ne internet dhe mund ta lexoni.

Fjalet e tija jane plot kuptim dhe jo si shkruan arbereshi siper se gjoja po e keqkuptojme.

Fisi im ka bere krushqi me katolik dhe ortodoks dhe gjithmon e kam vene re urrejtjen e madhe qe kane katoliket ndaj nesh muslimanve.
    Kurse nga ana tjeter shof ortodokset qe jane shume me shume tolerant ndaj fes se tjetrit.

Nuk kam degju ndonjehere ne jug nga vij dhe vete, qe te kete pasur konflikt ortodoks me musliman, qoft dhe ne shqiperin e mesme ku eshte qendra e islamit po gjithashtu ku dhe ka ortodoks.
    Gjithmon konflikte ka pasur ne veri katolik me musliman ku dhe derrin e kan hedh ne dere te xhamis.

Prandaj mos u habisni me kete prift, ai po thote dhe shpreh ate qe po e shofim dhe ketu ne forum.

p.s i lutem moderatorve mos te lejojne asnje shkrim te atyre qe nuk jan musliman tek ky nenforum dhe kjo teme.

Zbatoni rregulloren.
    .

Anėtarėsuar
    08-02-2003
    Postime
    1,792
    Po mi po,a mos duhet me i be edhe ndonje himn Fsh.
    Nuk tu drejtua njeri ty per pergjigje.
    Ai poci tek goja eshte plasmas gramshi apo lushnje?

Mqs po e njejta teme eshte hapur me pare tek forum musliman, une postova ndoshta ( ne pozicion jasht loje ) pa me takuar pasi nuk jam pjesetar i atij grupi fetar..., por si shqiptar nuk munda te rri asnjanes..., ku postova kete pergjigje...;
    Me vjen shume keq..., ketu po deformohet dhe po i jepet nje tjeter kuptim fjaleve...
    Nuk mund ta imagjinoj qe nje prift te flase me kuptim te keq ne lidhje me viktimat, nuk ka se si pranohet..., vetem mendje te semura mund te nenkuptojne ate qe nuk eshte qellimi te thuhet.
    Jam shume i sigurte qe prifti ne fjale, nuk eshte duke nenēmuar viktimat e egersise serbe, por kuptimi i fjaleve te tij eshte krejt tjeter...
    Nuk ka shqiptar qe mendon keshtu, pra edhe fjalet e priftit jane keqkuptuar, nuk eshte nje fjale o fjali qe merret per baze, por i gjithe fjalimi...
    Te nderuar mos i transformoni gjerat, pasi kush i ben gropen shokut, bie vete brenda!
    Dikush me te drejte mu drejtua te largohem..., mgjs nuk ofendova njeri..., por po te njejtin postim e risjell, ku jam i te njejtit mendim...!

Faqja 0 prej 54 FillimFillim 121050 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •